NieuwNieuws

Binnenland

Trouwstoetmepper blijft langer in cel

Mag voorlopig nog even naar tralies kijken

Shahid B., ook wel bekend als de trouwstoetmepper, blijft voorlopig in de gevangenis zitten. De rechtbank in Rotterdam heeft zijn voorarrest verlengd tot 25 juni, de dag waarop de inhoudelijke behandeling van zijn zaak plaatsvindt. 

De 26-jarige Shahid kwam twee weken terug op vrije voeten, maar kreeg het voor elkaar om binnen een dag al de voorwaarden van zijn voorlopige vrijlating te schenden. Hij keerde niet terug bij de zorginstelling waar hij zou verblijven en verscheen zwaar onder de invloed van wiet bij een afspraak met de Reclassering. Dat was reden genoeg om weer achter de tralies te verdwijnen. 

Het Openbaar Ministerie gaf bij de rechter aan dat hij in het verleden ook al afspraken heeft geschonden. Verder is B. verstandelijk beperkt. De rechter heeft besloten dat de trouwstoetmepper nu vast blijft zitten tot zijn zaak voorkomt. 

Agent slaan

Het originele incident waarvoor Shahid in de cel belandde, vond plaats vorig jaar zomer. Hij sloeg een agent knockout die probeerde de deelnemers van de trouwstoet van B.'s zus tot rust te manen. De deelnemers wilden niet meewerken en op het moment dat de agent overging tot een arrestatie sloeg B. de diender neer. Daarna sloeg hij op de vlucht. 

B. heeft ondertussen in een brief aan de agent schuld bekend. Hij geeft ook aan dat hij straf verdient voor zijn acties. De trouwstoetmepper zegt zijn verhaal te willen doen tijdens de inhoudelijke behandeling van de zaak. 

Romain Grosjean even terug in de Formule 1

Sport

Gaat in een Mercedes rijden

Lees verder

José Mourinho aan de slag bij AS Roma

Sport

Grote terugkeer in Italië

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Marvel kondigt enorme lading nieuwe films aan

Lees verder

Billie Eilish verrast met foto's in Vogue

Lees verder

Nieuw drankspel: bierdoppen inslikken

Lees verder

Politie rukt uit voor seksende zwanen

Lees verder

Mustwatch: de beste films en series voor dit weekend

Lees verder

Victoria Koblenko weer uit de kleren voor FHM

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

VIDEO - Varaan sloopt Thaise winkel

Lees verder

Lol! Verslaggeefster aangevallen tijdens live uitzending

Lees verder

School verbiedt 'slordig' matje in de nek

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: