NieuwNieuws Beta

Buitenland

Indonesische rechter veroordeelt Franse pedo tot vuurpeloton

De Franse viespeuk heeft honderden kinderen misbruikt

Computer Computer

De 65-jarige Francois Abello Camille heeft van een rechtbank op het Indonesische eiland Java te horen gekregen dat er binnenkort een einde aan zijn leven komt. De Fransman wordt beschuldigd van het misbruik van meer dan 300 kinderen. Wanneer de kinderen weigerden seksuele handelingen te verrichten werden ze door Camille mishandeld. 

Afgelopen maand werd de man opgepakt nadat hij in een hotel in Jakarta werd betrapt met twee minderjarige meisjes op zijn kamer. Uit onderzoek bleek dat hij nog veel meer op zijn kerfstok had zitten. De rechter was onverbiddelijk en achtte hem schuldig aan alle opgelegde feiten. 

Het bewijs was vrij eenvoudig te bemachtigen omdat hij zijn misbruik had vastgelegd met een camera. De recherche vond op zijn computer meerdere video's waarop hij herkenbaar in beeld seks had met kinderen in de leeftijd van 10 t/m 17. 

Uitgekookte kinderverkrachter met een kort lontje

De gepensioneerde Camille heeft uitgesmeerd over een periode van vijf jaar meer dan 300 kinderen verkracht in Indonesië. Om het vertrouwen van zijn slachtoffers te winnen, deed hij zich voor als een modellenscout. Hij betaalde de meisjes een bedrag van tussen de 15 en 61 euro het misbruik geheim te houden.

Volgens de openbaar aanklager ging de pedoseksuele babyboomer niet alleen op hormonaal vlak alle grenzen te buiten, maar kon hij ook niet met afwijzingen omgaan. Hij zou zijn slachtoffers hebben geschopt en geslagen als ze seks met hem weigerden. De politie houdt er rekening mee dat de man nog meer slachtoffers heeft gemaakt. 

Het is niet bekend wanneer de Franse viespeuk oog in oog komt te staan met een vuurpeloton. In Indonesië laten ze ter dood veroordeelden doorgaans eerst nog een aantal jaar onder uiterst erbarmelijke omstandigheden wegkwijnen in een cel. 

Of cel... in Indonesië lijkt het meer op een overvolle kooi met tientallen gedetineerden onder wie de sympathie voor westerlingen en pedoseksuelen doorgaans niet al te groot is. 

DrankDrank

Poolse vicepremier: 'héél Polen moet een LGBT-vrije zone zijn'

Buitenland

"Geen enkele euro meer naar organisaties en activiteiten die LGBT promoten."

Lees verder

Moeder 'wurgde baby met ceintuur van badjas' in Haaksbergen

Binnenland

De moeder zegt zelf dat ze het voorval niet meer kan herinneren. 

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Hoesten levert een rode kaart op in Premier League

Lees verder

Oeps! Iedereen is klaar met Gaby Blaaser

Lees verder

Belgisch stel vlucht uit Spaans ziekenhuis voor coronatest

Lees verder

'Kettingrukker' opnieuw actief in Utrecht

Lees verder

Microsoft 'toch weer in gesprek' over aankoop van TikTok

Lees verder

Lachgasslurper knalt op politieauto

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

VIDEO - Vechtpartij tijdens (!) Ibizavlucht om mondkapje

Lees verder

Smokkelvliegtuig crasht door overdosis cocaïne

Lees verder

België faalt met kneuterig corona-formulier voor reizigers

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

ComputerComputer