NieuwNieuws Beta

Niet Doodchecken

Vrouw (21) speelt hond en verdient ton per maand

Dik verdienen met letterlijke hondenbaan

Computer Computer

Een 21-jarige dame uit Texas kon haar baan opzeggen dankzij het geld dat ze verdient op het internet. Daar speelt ze een puppy en harkt ze maandelijks meer dan een ton binnen dankzij volgers met deze specifieke voorkeur. 

Jenna Phillips staat online bekend als puppygirljenna en is groot geworden door viervoeter te spelen. Op haar social media-kanalen is ze te zien terwijl ze water uit een kom likt, een riem draagt of aan een slipper knaagt. Dat is allemaal vrij onschuldig, maar is vooral bedoeld om volgers naar haar eigen online pagina te lokken. 

Flink verdienen

Daar betalen fans ongeveer 18 euro per maand om haar te zien terwijl ze achter een bal aan rent, aan een lijn loopt of een bad neemt. Dit gebeurt uiteraard vaak poedelnaakt en op een seksuele manier. "Het is nu mijn fulltime baan. Mijn inkomsten zijn ongeveer honderd keer zo hoog sinds ik ben overgestapt op 'puppy play' materiaal. Ik verdien maandelijks een ton." De meeste inkomsten komen uit fans die een privévideo verzoeken. Die betalen daar tot wel 1.000 euro per stuk voor. 

Good girl

"Ik heb me altijd gedragen als een puppy, maar in het begin niet op een seksuele manier", vertelt ze in een interview. "Ik hou echt van de complimentjes. Ik hou ervan als iemand 'Good Girl' zegt. Het zorgt er iedere keer weer voor dat mijn hart smelt." 

Ondanks dat haar fans soms hoge bedragen bieden voor de meeste bizarre video's, heeft Jenny wel duidelijke grenzen. Zo zal ze nooit video opnemen met echte honden. "Er zijn geen dieren betrokken bij mijn opnames en dat zullen ze ook nooit zijn."

DrankDrank

Supermarkt moet twee weken dicht na overtreden corona-regels

Binnenland

Twentse supermarktmeneer woedend op 'pipo's van de veiligheidsregio'

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Speler FC Barcelona besmet met coronavirus

Lees verder

Verdachte ontsnapt door zwemtocht in Maas

Lees verder

Max Verstappen broedt al op nieuwe geintjes op de radio

Lees verder

Xbox Series X lanceert begin november

Lees verder

Nieuw rijbewijs toont lege stoel als pasfoto

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Man krijgt boete voor ontvluchten wippende huisgenoot

Lees verder

Bibliotheekboeken 36 jaar te laat ingeleverd bij Groninger bieb

Lees verder

Verdien 9.000 euro per jaar als officiële stadstovenaar

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

ComputerComputer