NieuwNieuws

Glamorama

Dave Roelvink heeft dikke pret om 'lijpe' putjesschepper

Influencer verbaast zich over iemand met een echte baan

Dave Roelvink heeft een vrij intense ochtend achter de rug. Toen hij met zijn Porsche door Amsterdam reed, werd de weg versperd door een man in een oranjewerktenue die bezig was met onderhoudswerkzaamheden aan het riool. 

Het zoontje van Dries zag het met zijn eigen ontsteltenis gebeuren en gooide de gewaarwording vol verbazing in zijn Instagram-verhaal. “Kijk hij 😂“, valt er te lezen in het bijschrift. Roelvink Junior lijkt het niet echt te kunnen bevatten dat iemand het in zijn hoofd haalt om zomaar putdeksels uit de grond te trekken in zijn nabijheid. "Dies lijp," roept Roelvink de man toe. Het gewuif van de man kan evenmin op veel waardering rekenen bij Roelvink wiens agenda overduidelijk bomvol zit. 

Eigenlijk zou hij zich helemaal niet op straat moeten begeven in een Porsche. Omdat hij onlangs - net als z'n minder bekende broeder van dezelfde moeder Donny - zijn smoelwerk heeft laten verbouwen in Turkije. Hierdoor zou hij eigenlijk bij thuiskomst 14 dagen in quarantaine moeten. Maar voor influencers gelden vanzelfsprekend andere regels dan voor putjesscheppende stervelingen. 

De wegversperring, is alweer de zoveelste tegenvaller waar de plaatjesdraaiende influencer mee te maken krijgt in korte tijd. Nadat hij vorige maand een peperdure Lamborghini in de prak reed, waren begin deze maand z'n Turkse budget-neptanden onderwerp van tumult. Begin deze week kwam daar nog het verdrietige nieuws bij dat hij ruzie had met jongere broer. 

Hoewel de exacte toedracht van de broedertwist onduidelijk blijft, hebben de twee elkaar zelfs ontvolgd op Instagram. Dat het menens is, kan zelfs een leek inschatten. Ook papa Roelvink heeft zich uitgesproken in de zaak. Volgens de ex-politiek commentator zou het hoge testosterongehalte van zijn zoontjes de boosdoener zijn.

De Porsche in dit verhaal is niet total loss geslagen tijdens het incident van vanochtend. Ook de brutale rioolmedewerker zou het voorval zonder kleerscheuren hebben overleefd en het naar omstandigheden goed maken. 

André Hazes jr. gaat samenwonen met Sarah

Glamorama

Korte relatie nu al in stroomversnelling

Lees verder

Ajax geeft alle fans stukje kampioensschaal

Sport

Iedereen een sterretje

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Rabobank gaat meer negatieve rente doorberekenen aan klanten

Lees verder

'Vrouw PSV-speler Zahavi mishandeld bij overval'

Lees verder

Eredivisiespeler verdacht van matchfixing

Lees verder

Elon Musk bij SNL: 'Ik ben een autist'

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Inbreker gepakt na fapje achter laptop

Lees verder

VIDEO - Varaan sloopt Thaise winkel

Lees verder

Lol! Verslaggeefster aangevallen tijdens live uitzending

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: