NieuwNieuws Beta

Glamorama

Dave Roelvink heeft dikke pret om 'lijpe' putjesschepper

Influencer verbaast zich over iemand met een echte baan

Dave Roelvink heeft een vrij intense ochtend achter de rug. Toen hij met zijn Porsche door Amsterdam reed, werd de weg versperd door een man in een oranjewerktenue die bezig was met onderhoudswerkzaamheden aan het riool. 

Het zoontje van Dries zag het met zijn eigen ontsteltenis gebeuren en gooide de gewaarwording vol verbazing in zijn Instagram-verhaal. “Kijk hij 😂“, valt er te lezen in het bijschrift. Roelvink Junior lijkt het niet echt te kunnen bevatten dat iemand het in zijn hoofd haalt om zomaar putdeksels uit de grond te trekken in zijn nabijheid. "Dies lijp," roept Roelvink de man toe. Het gewuif van de man kan evenmin op veel waardering rekenen bij Roelvink wiens agenda overduidelijk bomvol zit. 

Eigenlijk zou hij zich helemaal niet op straat moeten begeven in een Porsche. Omdat hij onlangs - net als z'n minder bekende broeder van dezelfde moeder Donny - zijn smoelwerk heeft laten verbouwen in Turkije. Hierdoor zou hij eigenlijk bij thuiskomst 14 dagen in quarantaine moeten. Maar voor influencers gelden vanzelfsprekend andere regels dan voor putjesscheppende stervelingen. 

De wegversperring, is alweer de zoveelste tegenvaller waar de plaatjesdraaiende influencer mee te maken krijgt in korte tijd. Nadat hij vorige maand een peperdure Lamborghini in de prak reed, waren begin deze maand z'n Turkse budget-neptanden onderwerp van tumult. Begin deze week kwam daar nog het verdrietige nieuws bij dat hij ruzie had met jongere broer. 

Hoewel de exacte toedracht van de broedertwist onduidelijk blijft, hebben de twee elkaar zelfs ontvolgd op Instagram. Dat het menens is, kan zelfs een leek inschatten. Ook papa Roelvink heeft zich uitgesproken in de zaak. Volgens de ex-politiek commentator zou het hoge testosterongehalte van zijn zoontjes de boosdoener zijn.

De Porsche in dit verhaal is niet total loss geslagen tijdens het incident van vanochtend. Ook de brutale rioolmedewerker zou het voorval zonder kleerscheuren hebben overleefd en het naar omstandigheden goed maken. 

Sport

Willem II-supporters vieren feest en hebben schijt aan coronaregels

Lees verder

FeestDJ Ruud en Kosso doen niet meer mee met #ikdoenietmeermee

Glamorama

Sjaak afhaak heeft zich naar verluidt eveneens afgemeld.

Lees verder

Grapperhaus schrapt alle coronaboetes uit strafblad

Binnenland

Wat een 'gelukje' voor Grapperhaus! 

Lees verder

Goud! Anna van der Breggen wereldkampioen tijdrijden

Sport

Na val van titelverdedigster Dygert

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Famke Louise verliest eerste opdracht door corona-ophef

Lees verder

Voetballer Zlatan Ibrahimovic besmet met Covid-19

Lees verder

SGP Jongerendag definitief afgelast

Lees verder

WTF? Politie vindt condoomrecyclingsbedrijf

Lees verder

RIVM meldt 2.552 nieuwe besmettingen en 16 sterfgevallen

Lees verder

David Attenborough op Instagram: 750k volgers in drie uur

Lees verder

Vliegveld Helsinki start proef met corona-speurhonden

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Aboriginals: Stop met virtueel op Uluru lopen

Lees verder

VIDEO - Visser overleeft dagen op zee in een ijskist

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws