NieuwNieuws

Glamorama

Amber Heard voert getuigenissen tegen Johnny Depp verder op

Zegt te hebben gevreesd voor haar leven

Amber Heard, de ex-vrouw van Johnny Depp, heeft vandaag weer een getuigenis afgelegd in de zaak tussen de Pirates-acteur en de Britse tabloid The Sun. Ze wijdt verder uit over de fysieke en mentale mishandelingen waar ze mee te maken zou hebben gekregen. Ze vreesde voor haar leven, zegt ze, en Depp zou meerdere keren hebben gedreigd haar te vermoorden.

The Sun omschreef Depp in 2018 als 'wife beater', naar aanleiding van beschuldigingen die Heard al eerder deed. Depp ontkent alles en besloot de krant aan te klagen. Hij eist een flinke schadevergoeding voor zijn gekrenkte imago en misgelopen filmrollen.

Het monster

Amber Heard en Johnny Depp waren twee jaar getrouwd tot ze in 2017 uit elkaar gingen. Die periode lijkt één grote puinhoop te zijn geweest. Heard zegt dat ze Johnny hoopte te helpen en dat ze hem ‘beter’ wilde maken. "Ik dacht dat hij zou verbeteren, en heb gehoopt tot het einde." Ook over dat einde zou Depp erg manipulatief en dreigend hebben gedaan. "Hij zei dat de dood de enige uitweg was voor de relatie." Ze zegt door sommige incidenten te hebben gevreesd voor haar leven. "Doelbewust, of door de controle te verliezen."

Depp zou zijn slechte momenten in de schoenen schuiven van 'het monster'. "Hij deed alsof het om iemand anders ging. Hij gebruikt zijn charisma om een heel ander verhaal te vertellen dan wat er daadwerkelijk gebeurd is", vertelt Heard de rechtbank. Ze getuigt voor de verdediging van The Sun, dat moet bewijzen dat hun omschrijving van de acteur klopt.

Ze beschrijft zijn mishandelingen tot in detail. Hij zou haar hebben geslagen, uitgescholden, bedreigd, geschopt, gewurgd en kopstoten hebben gegeven. Volgens Depp is dit allemaal niet waar en is Heard het echte probleem. Hij zou een vingertopje aan haar verloren zijn, na een ruzie waar een wodkafles bij kwam kijken.

Superoplichter Bernie Madoff overleden

Buitenland

Bouwde meer piramides dan de Egyptenaren 

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Dochter David Hasselhoff uit de kleren voor Playboy

Lees verder

Don Diablo verdient miljoen met NFT

Lees verder

Mustwatch: de beste films en series voor dit weekend

Lees verder

Khloé Kardashian wil foto zonder filter van het internet hebben

Lees verder

Hülkenberg tekent nieuwe deal bij Aston Martin

Lees verder

VIDEO - Varaan sloopt Thaise winkel

Lees verder

Lol! Verslaggeefster aangevallen tijdens live uitzending

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Scholier (12!) verkoopt tasers aan klasgenootjes

Lees verder

Indiase vechthaan geeft eigenaar fatale castratie

Lees verder

Hoogbejaarde Fransoos racet met 191 km/u naar prikafspraak

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: