NieuwNieuws Beta

Glamorama

KVK-document legt 'pikant geheim' van Maxime Meiland bloot

Runde Meiland jongste dochter een 'erotische webcamsite'? 

Computer Computer

In de jacht naar de diepste geheimen van BN'ers, dook showbizzblad Party eens in de Kamer van Koophandel-registers. Hieruit blijkt dat de jongste telg van de Meilandjes een behoorlijk ondernemend verleden heeft. De destijds 19-jarige Maxime zou tussen 2016 en 2018 de directrice geweest zijn van firma 'Divine Live', een toko die zich bezighield met Op1 een-op-een-entertainment voor volwassenen. 

Party besloot eens helemaal in het onderwerp te duiken en kwam er tijdens hun grondige graafwerk zelfs achter dat Meiland destijds een wervingsadvertentie op Facebook zou hebben geplaatst waarin ze dames met een 'mooie en verzorgde uitstraling' zocht voor spannende Zoomsessies. 

Party-hoofdredactrice Chantal Braspenning liet optekenen wel 'even stil te zijn' van deze wulpse werkzaamheden van het vaste gezicht in de real live-serie Chateau Meiland. Toch voelde ze het wel als haar journalistieke plicht als waakhond van de democratie om dit nieuws wereldkundig te maken, tikte het immer goedgeïnformeerde MediaCourant op. 

Het management van de Meilandjes heeft de ondeugende KvK-inschrijving bekend, maar laat daarbij weten dat de jongste dochter van Martien nooit daadwerkelijk werkzaamheden heeft verricht voor haar spannende eenvrouwszaak. Het bedrijf zou twee jaar na de oprichting ten gronde zijn gegaan zonder ooit een minuut entertainment voor grote mensen te hebben uitgezonden.

Enfant terrible du Chateau Meiland

Het is niet de eerste keer dat het rommelt bij de jongste van de Meilandjes deze week. Afgelopen week had de Party eveneens een scoop over de 24-jarige Maxime. Haar geflopte kledinglijn zou namelijk gewoon op AliExpress te koop zijn. En dat voor een fractie van de prijs die de jonge onderneemster ervoor vroeg.   

Dat de blonde dochter van Martien een vrij heftig verleden heeft, onthulde ze bij YouTuber Robbert Rodenburg in zijn rubriek Open Kaart. Ze zou in haar tienerjaren veel foute vriendjes hebben versleten en tot overmaat van ramp is in die periode ook nog een naaktfilmpje uitgelekt. Verder is de band van de rebelse Maxime met haar vader niet altijd je van hetngeweest. Ook met zijn coming out heeft ze het naar eigen zeggen behoorlijk lastig gehad. 

Haar verdriet dronk ze weg met grote hoeveelheden alcohol. In het filmpje was overigens ook ruimte voor iets luchtigere materie: Maxime gaf toe best graag een beschuitje te willen eten met kickbokser - en brave huisvader - Rico Verhoeven.

Reaguurders op vakantie met plannen bij Chateau Meiland in Frankrijk te komen buurten, raadde Maxime aan om lekker door te rijden. Dit nadrukkelijke verzoek tot privacy schoot bij de fans in het verkeerde keelgat. Zij gingen er blijkbaar vanuit dat de Meilandjes DOL zijn op starende blikken van hijgerige Hollanders aan hun hek. 

DrankDrank

Politie neemt Mazda in beslag in onderzoek naar doodgereden Tamar (14)

Binnenland

Politie doet forensisch onderzoek.

Lees verder

Water Texel troebel door ejaculerende oesters

Binnenland

Natuur gaat helemaal los

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Amerikaanse high school lapt coronamaatregelen aan laars met uitbraak als gevolg

Lees verder

Acteur Chris Pratt is weer vader geworden

Lees verder

Jongen mept agent na zwembadoverlast

Lees verder

Bibliotheekboeken 36 jaar te laat ingeleverd bij Groninger bieb

Lees verder

Verdien 9.000 euro per jaar als officiële stadstovenaar

Lees verder

Drinkwaterbedrijven luiden noodklok: 'straks is de reserve op'

Lees verder

Chinese politie valt binnen bij pro-democratiekrant in Hong Kong

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Pinguïn neemt de benen uit Avifauna en zwemt de Rijn over

Lees verder

Man komt om bij maken van guacamole

Lees verder

Vier Amerikanen dood na drinken handdesinfectie

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

ComputerComputer