NieuwNieuws

Glamorama

KVK-document legt 'pikant geheim' van Maxime Meiland bloot

Runde Meiland jongste dochter een 'erotische webcamsite'? 

In de jacht naar de diepste geheimen van BN'ers, dook showbizzblad Party eens in de Kamer van Koophandel-registers. Hieruit blijkt dat de jongste telg van de Meilandjes een behoorlijk ondernemend verleden heeft. De destijds 19-jarige Maxime zou tussen 2016 en 2018 de directrice geweest zijn van firma 'Divine Live', een toko die zich bezighield met Op1 een-op-een-entertainment voor volwassenen. 

Party besloot eens helemaal in het onderwerp te duiken en kwam er tijdens hun grondige graafwerk zelfs achter dat Meiland destijds een wervingsadvertentie op Facebook zou hebben geplaatst waarin ze dames met een 'mooie en verzorgde uitstraling' zocht voor spannende Zoomsessies. 

Party-hoofdredactrice Chantal Braspenning liet optekenen wel 'even stil te zijn' van deze wulpse werkzaamheden van het vaste gezicht in de real live-serie Chateau Meiland. Toch voelde ze het wel als haar journalistieke plicht als waakhond van de democratie om dit nieuws wereldkundig te maken, tikte het immer goedgeïnformeerde MediaCourant op. 

Het management van de Meilandjes heeft de ondeugende KvK-inschrijving bekend, maar laat daarbij weten dat de jongste dochter van Martien nooit daadwerkelijk werkzaamheden heeft verricht voor haar spannende eenvrouwszaak. Het bedrijf zou twee jaar na de oprichting ten gronde zijn gegaan zonder ooit een minuut entertainment voor grote mensen te hebben uitgezonden.

Enfant terrible du Chateau Meiland

Het is niet de eerste keer dat het rommelt bij de jongste van de Meilandjes deze week. Afgelopen week had de Party eveneens een scoop over de 24-jarige Maxime. Haar geflopte kledinglijn zou namelijk gewoon op AliExpress te koop zijn. En dat voor een fractie van de prijs die de jonge onderneemster ervoor vroeg.   

Dat de blonde dochter van Martien een vrij heftig verleden heeft, onthulde ze bij YouTuber Robbert Rodenburg in zijn rubriek Open Kaart. Ze zou in haar tienerjaren veel foute vriendjes hebben versleten en tot overmaat van ramp is in die periode ook nog een naaktfilmpje uitgelekt. Verder is de band van de rebelse Maxime met haar vader niet altijd je van hetngeweest. Ook met zijn coming out heeft ze het naar eigen zeggen behoorlijk lastig gehad. 

Haar verdriet dronk ze weg met grote hoeveelheden alcohol. In het filmpje was overigens ook ruimte voor iets luchtigere materie: Maxime gaf toe best graag een beschuitje te willen eten met kickbokser - en brave huisvader - Rico Verhoeven.

Reaguurders op vakantie met plannen bij Chateau Meiland in Frankrijk te komen buurten, raadde Maxime aan om lekker door te rijden. Dit nadrukkelijke verzoek tot privacy schoot bij de fans in het verkeerde keelgat. Zij gingen er blijkbaar vanuit dat de Meilandjes DOL zijn op starende blikken van hijgerige Hollanders aan hun hek. 

'Vrouw PSV-speler Zahavi mishandeld bij overval'

Binnenland

Overvallers zouden zich hebben voorgedaan als pakketbezorgers

Lees verder

Eredivisiespeler verdacht van matchfixing

Sport

Politie onderzoekt de zaak

Lees verder

Elon Musk bij SNL: 'Ik ben een autist'

Glamorama

Raketbouwer onthult zijn geheim en torpedeert ook nog even een cryptomunt

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Mustwatch: de beste films en series voor dit weekend

Lees verder

Klaas Dijkhoff maakt transfer naar PSV

Lees verder

Jongen wilde 'mening uiten' met middelvinger voor politie

Lees verder

Raven van Dorst voortaan als non-binair door het leven

Lees verder

Romain Grosjean even terug in de Formule 1

Lees verder

José Mourinho aan de slag bij AS Roma

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Inbreker gepakt na fapje achter laptop

Lees verder

VIDEO - Varaan sloopt Thaise winkel

Lees verder

Lol! Verslaggeefster aangevallen tijdens live uitzending

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: