NieuwNieuws

Glamorama

Npo. Op1. Nodigt. Influencers. Uit. Gaat. Mis. Kijkers. WOEST.

Dave Roelvink was niet eens de meest controversiële tafelgast van gisteravond... 

Wanneer Op1 trending is op het platform met de blauwe vogel betekent dat doorgaans maar een ding: iemand heeft een hete take gedaan. En zo was gisteravond niet anders. Hoe het kwam? Jongeren. Omdat het RIVM een campagne wilde beginnen om de jeugd zich beter te laten houden aan de coronaregels, kwam OP1 op het idee om dit te gaan bespreken met een groep influencers. Aan tafel waren uitgenodigd Yara Michels, Jamie Li, Dries Roelvink Junior I en Tisjeboy Jay. 

Laatstgenoemde bewees dat je heus geen Roelvink hoeft te heten om ophef te veroorzaken op teevee. Hij was vrij rustig eigenlijk en onthulde zelfs 'tegen de verspreiding van het coronavirus te zijn'. Voor het andere heerschap van het kleurige gezelschap was dit allerminst het geval. 

Tisjeboy Jay, die in het voorgesprek met de redactie zelfs had aangegeven van de complotjes en eigen onderzoekjes te zijn, kreeg tot zijn eigen verbazing volledig vrijheid om van leer te trekken over het fenomeen 'waarheid'. Het verleden met boekhouding zou de 30-jarige influencer bovendien 'erg goed gemaakt hebben met cijfertjes'. 

Hij had sowieso een erg fijne dag gisteren. Jay was bijzonder in zijn nopjes met de onthulling van Doutzen Kroes die in het vervolg 'kritischer zou nadenken over de waarheid' en was te gast bij mede-aluwapper Lange Frans. Wat hij verder doet om zichzelf in leven te houden? Hij verkoopt spullen met z'n quotes (of hoofd) erop en is entertainer bij zijn eigen Comedy & Dinnershow.

Tegenover de kritische Tisjeboy zat 'zwaargewicht' Feike Sijbesma die in maart door Hugo de Jonge werd aangesteld als speciaal gezant voor de coronacrisis in Nederland. Zijn functie bestaat uit het coördineren van de Nederlandse corona-aanpak in samenwerking met het OMT, RIVM, GGD, Veiligheidsregio's, kabinet en ministeries.

Aangezien aan tafel bij Op1 elke mening even zwaar weegt, kregen alle gasten de ruimte om hun plasje te doen over het coronavirus. Dit tot grote ontsteltenis van veel kijkers die het ontspoorde gesprek beschouwden als misschien wel de 'allerslechtste Op1-uitzending' ooit. 

Wat zei die knakker nou allemaal?

Iedereen WOEST!

Ok op een iemand na dan...

Hugo Borst vertelt over zijn (kleine) criminele verleden

Glamorama

Zoals een echte schrijver betaamt 

Lees verder

Virtuele hulp Alexa van Amazon spuwt antisemitische complottheorieën

Tech & Gaming

Maar had ze wijn op? 

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Coronacijfers: 4499 nieuwe besmettingen, fors minder dan gisteren

Lees verder

Ster: Comeback Loeki de Leeuw bijna rond

Lees verder

33-jarige man gijzelt ambulancepersoneel in woning

Lees verder

Politie belaagd bij ontruiming coronafeest Den Haag

Lees verder

Ook vandaag winkels eerder gesloten in Rotterdam

Lees verder

FC Barcelona bereikt akkoord met spelers over verlaagd salaris

Lees verder

Nog meer stemmen voor Joe Biden na hertelling Wisconsin

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Man wil seksboekje verbranden, fikt bijna eigen huis af

Lees verder

Britse kat Kee Kee blijkt notoire ondergoedkleptomaan

Lees verder

Denen in de ban van 'zombienertsen' met gemuteerde corona

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: