NieuwNieuws Beta

Glamorama

Kanye West niet welkom thuis tot hij stabieler is

Kim Kardashian laat rapper nog tijdje in ranch achter

Computer Computer

Kim Kardashian is alleen teruggekeerd naar Los Angeles na een emotionele ontmoeting met haar man Kanye West bij zijn ranch in Wyoming. Ze heeft de raaskallende rapper gemeld dat hij thuis pas welkom is als hij weer kalm en stabiel is.

Het stel ontmoette elkaar eindelijk weer in het echt nadat een aantal smerige Twitterrants van de presidentskandidaat het huwelijk flink onder druk zetten. In zijn openlijke schreeuwpartijen beschuldigde hij Kim onder meer van vreemdgaan en stelde hij dat hij al twee jaar van haar probeert te scheiden. Volgens Kim zijn deze uitvallen van Kanye het resultaat van een bipolaire stoornis. Afgelopen weekend bood Kanye op Twitter zijn excuses aan voor de beschuldigingen aan het adres van Kim.

Kalmeren

Het tweetal werd tijdens hun ontmoeting gespot door paparazzo die zagen dat het er emotioneel aan toe ging. De twee zaten in de auto waarbij Kanye gefrustreerd oogde en Kim moest huilen. 

Nu is Kim alleen teruggekeerd naar Los Angeles. Ze laat Kanye achter in Wyoming zodat hij de laatste hand kan leggen aan zijn nieuwe album, maar ook zodat hij weer tot rust kan komen. Volgens insiders gaf Kim hem de opdracht om pas terug te keren als hij daar klaar voor is. "Kim weet dat Wyoming hem kalmeert, terwijl Los Angeles heel stressvol kan zijn", vertelt de bron aan The Sun. "Ze vertelde hem dat hij pas terug moet komen als hij zich er klaar voor voelt. Ik denk zelf dat ze haar kinderen probeert te beschermen voor alle gebeurtenissen totdat hij beter wordt. De kinderen komen op de eerste plaats."

Scheiding

Hoewel het stel alles doet om de ruzie bij te leggen, verwacht deze insider niet dat het huwelijk nog kans van slagen heeft. "Natuurlijk zou ze het geweldig vinden als Kanye naar huis kwam en alles weer wordt zoals het was, maar realistisch gezien gaat dat niet gebeuren. Kanye tweette dat hij van haar wil scheiden, en zij heeft al een scheidingsadvocaat gesproken. Er is nu geen weg meer terug voor ze."

DrankDrank

Politie neemt Mazda in beslag in onderzoek naar doodgereden Tamar (14)

Binnenland

Politie doet forensisch onderzoek.

Lees verder

Water Texel troebel door ejaculerende oesters

Binnenland

Natuur gaat helemaal los

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Amerikaanse high school lapt coronamaatregelen aan laars met uitbraak als gevolg

Lees verder

Acteur Chris Pratt is weer vader geworden

Lees verder

Jongen mept agent na zwembadoverlast

Lees verder

Bibliotheekboeken 36 jaar te laat ingeleverd bij Groninger bieb

Lees verder

Verdien 9.000 euro per jaar als officiële stadstovenaar

Lees verder

Drinkwaterbedrijven luiden noodklok: 'straks is de reserve op'

Lees verder

Chinese politie valt binnen bij pro-democratiekrant in Hong Kong

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Pinguïn neemt de benen uit Avifauna en zwemt de Rijn over

Lees verder

Man komt om bij maken van guacamole

Lees verder

Vier Amerikanen dood na drinken handdesinfectie

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

ComputerComputer