NieuwNieuws Beta

Glamorama

Kanye West niet welkom thuis tot hij stabieler is

Kim Kardashian laat rapper nog tijdje in ranch achter

Kim Kardashian is alleen teruggekeerd naar Los Angeles na een emotionele ontmoeting met haar man Kanye West bij zijn ranch in Wyoming. Ze heeft de raaskallende rapper gemeld dat hij thuis pas welkom is als hij weer kalm en stabiel is.

Het stel ontmoette elkaar eindelijk weer in het echt nadat een aantal smerige Twitterrants van de presidentskandidaat het huwelijk flink onder druk zetten. In zijn openlijke schreeuwpartijen beschuldigde hij Kim onder meer van vreemdgaan en stelde hij dat hij al twee jaar van haar probeert te scheiden. Volgens Kim zijn deze uitvallen van Kanye het resultaat van een bipolaire stoornis. Afgelopen weekend bood Kanye op Twitter zijn excuses aan voor de beschuldigingen aan het adres van Kim.

Kalmeren

Het tweetal werd tijdens hun ontmoeting gespot door paparazzo die zagen dat het er emotioneel aan toe ging. De twee zaten in de auto waarbij Kanye gefrustreerd oogde en Kim moest huilen. 

Nu is Kim alleen teruggekeerd naar Los Angeles. Ze laat Kanye achter in Wyoming zodat hij de laatste hand kan leggen aan zijn nieuwe album, maar ook zodat hij weer tot rust kan komen. Volgens insiders gaf Kim hem de opdracht om pas terug te keren als hij daar klaar voor is. "Kim weet dat Wyoming hem kalmeert, terwijl Los Angeles heel stressvol kan zijn", vertelt de bron aan The Sun. "Ze vertelde hem dat hij pas terug moet komen als hij zich er klaar voor voelt. Ik denk zelf dat ze haar kinderen probeert te beschermen voor alle gebeurtenissen totdat hij beter wordt. De kinderen komen op de eerste plaats."

Scheiding

Hoewel het stel alles doet om de ruzie bij te leggen, verwacht deze insider niet dat het huwelijk nog kans van slagen heeft. "Natuurlijk zou ze het geweldig vinden als Kanye naar huis kwam en alles weer wordt zoals het was, maar realistisch gezien gaat dat niet gebeuren. Kanye tweette dat hij van haar wil scheiden, en zij heeft al een scheidingsadvocaat gesproken. Er is nu geen weg meer terug voor ze."

Nederland houdt van vlees: vleesconsumptie stijgt in 2019

Binnenland

Zijn gewoon erg gehecht aan ons biefstukje

Lees verder

Ajax verliest eerste Champions League-duel

Sport

Amsterdammers 0-1 onderuit tegen Liverpool

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Zeer Ernstig: Rijksoverheid verdubbelt stilletjes aantal regio's hoogste risiconiveau

Lees verder

VR-game Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge aangekondigd

Lees verder

Blootloper bedreigt mensen in Apeldoorn

Lees verder

YouTube: "Opbokken, Lange Frans heeft vaker gezondigd"

Lees verder

Dwarse Drent kost provincie miljoenen

Lees verder

Verenigd Koninkrijk en EU hervatten Brexit-onderhandelingen

Lees verder

Paus Franciscus pleit voor geregistreerd partnerschap homostellen

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Dominatrix neemt maskerplicht in supermarkt heel serieus

Lees verder

Lange Frans beschuldigd van betrokkenheid bij complottheorieën

Lees verder

Pinguïn-homokoppel steelt nest van lesbisch pinguïnstel

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws