NieuwNieuws Beta

Glamorama

Sylvie Meis onthult geheim van haar 'killerbody'

Chopchop, van die bank afkomen en je hobbykamer ombouwen tot gym

Computer Computer

Voor iedereen die er graag net zo wil uitzien als Sylvie Meis is er goed nieuws als je het augustusnummer van de Grazia openslaat. In de glossy onthult ze namelijk hoe zij haar lijf in optimale bikiniconditie houdt.

Meis heeft het niet gemakkelijk gehad tijdens de coronacrisis. Zo lag ze nachtenlang wakker van financiële zorgen omdat niemand haar meer inhuurde, weigerde ze ooit nog een andere achternaam aan te nemen en werd tot overmaat van ramp ook nog haar sprookjeshuwelijk met Nicolas Castello uitgesteld vanwege de corona-pandemie. Toch heeft ze zich met al deze tegenslagen niet uit het veld laten slaan, schrijft RTL Boulevard

Een onmisbare rots in de branding gedurende deze erg heftige periode in haar leven was haar thuisgym waar geen armoedzaaiers in de buurt mochten komen. Hierdoor kon ze lekker verder blijven sporten terwijl normale stervelingen tot 1 juni moesten wachten tot de volkse fitnesscentra de deuren weer openden. 

Toch is alleen lichaamsbeweging niet genoeg, vertelt ze tijdens een openhartig interview met het damesblad. De combinatie met afwisselend voedingsschema zou volgens Meis ook een belangrijke rol spelen om haar silhouette zo strak in de plooi te houden. 

De onthulling van Sylvie gaat verder onder de Instagramfoto.

Toch niet helemaal perfect?

Meis' eetschema is gebaseerd op het zogenaamde 'intermittent fasting'-principe. Aan Grazia vertelt de diva dat ze grote delen van de dag niets eet. Door het ontbijt uit te stellen tot een uur of 11 en om zes uur te dineren, verklein je de werklast van de spijsvertering die door de extra vrije uren meer tijd heeft om vet te verbranden. 

Hoeveel ze precies wegwerkt op een dag? Dat verschilt. Meestal eet ze heel weinig, maar ook zij kan de verleidingen van calorieën niet altijd weerstaan. Gelukkig is hier binnen haar dieet ook ruimte voor. Eens in de zoveel dagen geeft ze zichzelf toestemming om alles te eten wat haar maagje begeert.  Vis, groente, eieren en avocado's vormen het leeuwendeel van de maaltijden die de ex-voetbalvrouw naar binnenschuift. 

En alcohol? Liever niet. Maar Meis biecht op dat ook zij niet perfect is. Wanneer je haar een glaasje champagne aanbiedt - die aan een bepaalde minimumprijs voldoet - zal ze hier absoluut geen 'nee' tegen zeggen. 

'Maar', relativeert ze, 'Ik weet dat mijn lichaam dit wel kan handelen.'  Voor mensen die geen zin hebben in sporten of moeilijk eten, heeft de 42-jarige influencer annex onderneemster nog een handige tip. "Hup van die bank af, discipline," luidt haar advies aan de lezeressen van de Grazia. 

DrankDrank

Politie neemt Mazda in beslag in onderzoek naar doodgereden Tamar (14)

Binnenland

Politie doet forensisch onderzoek.

Lees verder

Water Texel troebel door ejaculerende oesters

Binnenland

Natuur gaat helemaal los

Lees verder

Amerikaanse high school lapt coronamaatregelen aan laars met uitbraak als gevolg

Buitenland

JE VERWACHT HET NIET!

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Acteur Chris Pratt is weer vader geworden

Lees verder

Jongen mept agent na zwembadoverlast

Lees verder

Bibliotheekboeken 36 jaar te laat ingeleverd bij Groninger bieb

Lees verder

Verdien 9.000 euro per jaar als officiële stadstovenaar

Lees verder

Drinkwaterbedrijven luiden noodklok: 'straks is de reserve op'

Lees verder

Chinese politie valt binnen bij pro-democratiekrant in Hong Kong

Lees verder

Bram Krikke maakt overstap naar Qmusic

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Pinguïn neemt de benen uit Avifauna en zwemt de Rijn over

Lees verder

Man komt om bij maken van guacamole

Lees verder

Vier Amerikanen dood na drinken handdesinfectie

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

ComputerComputer