NieuwNieuws Beta

Sport

Rico Verhoeven wil Badr Hari dolgraag alle hoeken van de ring laten zien

De kickboxer heeft nog wat 'unfinished business' met Hari

Computer Computer

Kickboksbond Glory maakte vanochtend bekend rond de jaarwisseling opnieuw een vechtsportspektakel te willen organiseren met een aantal grote namen. Nadat zowel Badr Hari als Jamal Ben Saddik hebben toegezegd, kan hier een derde grote naam bij worden toegevoegd.

Niemand minder dan Rico Verhoeven heeft aan Omroep Brabant bevestigd dolgraag mee te willen doen aan het toernooi. Hoewel Glory nog niet heeft bekendgemaakt wie tegen wie gaat vechten is de voorkeur van Rico Verhoeven meer dan duidelijk: hij wil opnieuw tegenover de Marokkaanse Badr Hari in de ring staan. "Het voelt nog steeds als unfinished business," laat hij weten.

"Dit is uiteindelijk wat je wil, waar je als topspeler voor leeft", vertelt Verhoeven aan de regio-omroep, die wel benadrukt dat de coronarestricties ook bij zijn sport in acht genomen moeten worden. De kans dat het gala plaatsvindt in een overvolle arena is dan ook betrekkelijk klein.

Driemaal is scheepsrecht?

Toch ziet Verhoeven mogelijkheden. Indien het duel niet voor duizenden joelende fans om de ring heen plaatsvindt, meent hij dat livestreams misschien een mogelijkheid zijn zodat iedereen toch van het sportspektakel kan genieten. 

Het vorige gevecht tussen de twee zwaargewichten dat eind vorig jaar plaatsvond, mondde uit in een anti-climax. Na een spannend duel in de ring waarbij Hari onverwacht fel uit de hoek kwam, moest de wedstrijd gestaakt worden vanwege een beenblessure. Hierdoor kon 'het gevecht van de eeuw' niet afgemaakt worden en werd Hari huilend afgevoerd naar het ziekenhuis. Dit tot grote frustratie van beiden. 

Eigenlijk stond dit gevecht ook al in het teken van de zogenaamde 'unfinished business'. De vorige ontmoeting tussen Verhoeven en Hari eindigde eveneens in mineur toen in 2016 de arm van de Marokkaanse kickbokser een kwetsuur opliep. Niet alleen de fans, maar ook de kickboksers zelf, zouden beide dolgraag eens een potje willen afmaken. 

Waar, hoe en wanneer dit evenement precies gaat plaatsvinden is nog niet duidelijk. Maar met Badr Hari, Jamal Ben Saddik én dus Rico Verhoeven lijkt het met de grote namen in elk geval wel snor te zitten. 

DrankDrank

Wetenschappers vinden lifehack om nieuwe taal te leren

Buitenland

Nieuw apparaat helpt je hersenen een handje

Lees verder

Wereldburger Nicolette van Dam geschoffeerd door zwijgende chef

Glamorama

"Hoor je wel wat ik zeg? Je spreekt toch wel Chinees?!" 

Lees verder

Ricky Gervais helemaal klaar met cancelcultuur

Glamorama

'Niet cool om te zorgen dat iemand ontslagen wordt'

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Max Verstappen derde in eerste vrije training

Lees verder

Geen contactonderzoeken meer in Amsterdam

Lees verder

Amerikanen krijgen eigen Eurovisie Songfestival

Lees verder

Parkeerplaatsen bij stranden vol, nog heel veel file

Lees verder

Dikke straf voor Racing Point voor kopiëren Mercedes

Lees verder

Man komt om bij maken van guacamole

Lees verder

Vier Amerikanen dood na drinken handdesinfectie

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Man koopt Porsche met zelfgemaakte cheque

Lees verder

Iedereen boos op Audi vanwege meisje met banaan

Lees verder

Steekpartij bij ruzie over ruften in taxi

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

ComputerComputer