NieuwNieuws

Glamorama

Verwarring! Iedereen date nu met 'bachelorette' Gaby

Dit MOET tot op de bodem uitgezocht worden!

OMG! Grote verwarring en ontsteltenis in medialand. In de laatste aflevering van Videolandserie 'De Bachelorette' wordt duidelijk dat het niet Joey, maar Jordy is die het hart van actrice en influencer Gaby Blaaser heeft veroverd. Dit vertelt een breed glimlachende Jordy aan RTL Boulevard. Maar daar blijft het niet bij qua onverwachte wendingen. 

In De Bachelorette probeerden achttien vrijgezelle kerels het hart van Gaby Blaaser voor zich te winnen in Zuid-Afrika. De eerder weggestuurde Jordy werd in de laatste aflevering teruggeroepen, waarna Gaby haar excuses aan Jordy maakte, omdat zij hem had weggestuurd op basis van roddels. Oei.

Jordy liet daarop weten zeker nog wel een keer een hapje met Gaby te willen eten, om te kijken 'of er nog een sparkling is.' Gaby stemde hiermee in, waardoor Joey buitenspel werd gezet. Arme Joey. 

De video van RTL Boulevard

But wait there's more!

Maar dit is niet de enige plottwist. Gisteren kwam Shownieuws namelijk nog met de schokkende primeur dat Gaby zoenend gespot zou zijn in Amsterdam met ene Bas Schothorst, een autocoureur. De realityster wilde het nieuws zelf niet bevestigen, maar verwees door naar haar management. 

Die liet weten dat Gaby en Bas geen koppel zijn. Dit is belangrijke informatie, omdat er anders sprake zou kunnen zijn van doorgestoken kaart, list en bedrog. Want als dat zo zou zijn dan had Gaby namelijk al een relatie tijdens een programma waarin ze een relatie zocht.

Ondertussen geeft Jordy in het interview met RTL Boulevard aan dat hij best zou willen trouwen met Gaby, al vindt hij het allemaal wel een beetje dubbel voor Joey (die dus niet meer in beeld is). Ook laat hij weten dat er een date gepland staat. Hij en Gaby gaan elkaar dus binnenkort weer zien. 

Voor de duidelijkheid:

Kort samengevat: Gaby is dus zoenend gespot met Bas en Bas is niet van De Bachelorette, maar hij is wel autocoureur. Joey is wel van De Bachelorette en Gaby ging eerst met hem maar nu niet meer, want nu gaat ze dus met Jordy. Joey is dus niet meer in beeld, maar koestert gelukkig geen rancuneuze gevoelens jegens Jordy. Oh en diezelfde Jordy is sinds kort beste sportmaatjes met een andere 'bachelorette' luisterend naar de naam Gordon. Ook tijdens hun afspraken zou flink gezweet worden, maar dat terzijde. 

Terug naar de bachelorette waar het verhaal mee begon: in het echte leven was Gaby dus gespot met Bas de coureur. Tenminste, dat wist Shownieuws. Maar met Bas is ze volgens haar management geen setje. Dus misschien is ze in het echte leven dan ook met Jordy, want ze gaat binnenkort met hem op date, volgens Jordy. En dat zou ook beter zijn dan dat ze met Bas gaat, want dan was er misschien sprake van doorgestoken kaart. Zo. Duidelijk? 

Nog niet? Oké, dan tekenen we het wel voor je uit. Joe! 

Algemeen

Syrische verdachte steekpartij Annecy verzet zich tegen bewakers en zwijgt

Lees verder

Glamorama

Enzo Knol zat als 17-jarige honderd dagen in jeugdinstelling vanwege drugsgebruik

Lees verder

Algemeen

Rijksrecherche doet onderzoek naar dood getaserde arrestant in Rotterdam

Lees verder

Ruben Nicolai gaat terugkeer Doet-ie 't of doet-ie 't niet presenteren

Glamorama

RTL haalt retro succesformule in huis

Lees verder

Ook Zuid-Holland zegt sorry voor slavernijverleden

Algemeen

'Had niet mogen gebeuren'

Lees verder

Voorlopig geen nieuwe tabakswinkels in Utrecht

Algemeen

Stad loopt voor op nieuwe wetgeving

Lees verder

Meer NieuwNieuws

OM in hoger beroep tegen vrijlating verdachte coronaverpleger

Lees verder

Sportsupplement kan veroudering vertragen

Lees verder

Vrouw neemt 23 familieleden mee naar blind date

Lees verder

SP verklaart oorlog aan denktank Rob de Wijk

Lees verder

Uit Italië gestolen schilderij na zestig jaar gevonden in Middelburg

Lees verder

Slachtoffers steekpartij in Frankrijk in kritieke toestand in ziekenhuis

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Het eerste EK Seks is in aantocht en zoekt nog deelnemers

Lees verder

Vermiste hond na acht maanden weer terug bij baasje

Lees verder

Klachtenregen om Heineken-posters: modellen lijken te jong

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: