NieuwNieuws

Glamorama

Must watch: De beste films & series voor dit weekend

Er is zoveel te bingen

TikTok uitgespeeld, klaar met commenten op Facebook en geen zin meer om te schreeuwen op Twitter? Top. Onze redactie tipt je elke week de nieuw-nieuwste films en series, programma’s die je moet bingen, klassiekers die je eindelijk kunt streamen of die ene vreemde release waarvan je twijfelt of je ‘m moet kijken. Zo kom jij je weekend door. 

Nieuw in de bioscoop: Ava

Bij het zien van de trailer waren we er al een beetje huiverig voor: de nieuwe film Ava kijk je vooral om Jessica Chastain de cast. Jessica Chastain speelt huurmoordenaar Ava die haar eigen hachje moet zien te redden als een klus misgaat. De cast die onder meer uit John Malkovich, Colin Firth en Geena Davis bestaat is top, de film, nou ja. Hij krijgt niet voor iets een 5,7 op IMDB. 

Een paar goede vechtscènes, leuke doch niet heel verrassende verhaallijn dus echt op het puntje van je stoel kom je niet te zitten. Eerlijk is eerlijk, van de makers van The Girl on the Train hadden we ook niet veel meer verwacht. Prima als je toch al een abonnement op de bioscoop hebt, veel meer spannends is deze week niet gelanceerd. Extra voordeel: in de bioscoop is het tenminste niet zo snikheet.

Bingen: The Umbrella Academy (seizoen 2)

Let op: spoilers rondom seizoen 1!

Wie seizoen één van The Umbrella Academy heeft gezien zit nog maar met één vraag: gaan de zeven kinderen van Reginald Hargreeves de wereld kunnen redden of zijn we de pineut? (Heb je seizoen één niet gezien, laat dan nu alles vallen wat je aan het doen bent en ga kijken.) De makers van de serie hebben de stripboekenreeks van Gabriel Bá en Gerard Way (die van My Chemical Romance, ja) subliem op film weten te krijgen. 

Op precies het juiste tempo hebben we de achtergrond van de karakters leren kennen én weten we waarom de zeven de wereld moeten gaan redden. In seizoen twee gaan we zien of dat ze ook echt lukt. De tien nieuwste afleveringen kun je eindelijk kijken op Netflix. Als deze net zo bingewaardig zijn als seizoen één, kun je al je weekendplannen wel cancelen.

Moet je zien: Beyoncé's Black is King

De wereld kent stiekem maar één échte koningin en dat is natuurlijk Queen Bey. De Single Ladies-zangeres besloot om wederom een filmalbum te releasen en die doet nog voor ie veelbekeken is veel stof opwaaien. Als Beyoncé iets graag doet, is het wel een beetje tegen zere benen schoppen. 

Dat doet ze met deze nieuwe release op Disney+ weer uitermate goed. Het album is een curatie van muziek uit The Lion King: The Gift, een album rondom de release van de gelijknamige film in 2019. Het verhaal in de film gaat over een jonge Afrikaanse koning die door zijn familie is verstoten en zijn reis begint om de troon te heroveren. Alleen al vanwege de cinematografie is deze release je tijd waard. Afijn. Laten we hier niet over lullen. Het is Beyoncé dus knal Disney+ nu maar gewoon aan. Praten we daarna verder.

Op tv: Ghostbusters (I en II)

Die nostalgische bui van vorige week laten we nog even niet los. Veronica zendt zaterdagavond namelijk twee klassiekers uit. Of nou ja, één klassieker en het vervolg daarop. Installeer je airco, pak een ijsje en ga zitten voor Ghostbusters. Zaterdagavond 20:00 uur wordt deze fantastische film met  Bill Murray, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver, Harold Ramis en Rick Moranis uitgezonden. Direct daarna gooit de zender deel twee (met dezelfde cast) er nog even in. Mocht je nog niet genoeg hebben: deel drie met de voornamelijk vrouwelijke cast kun je op Netflix streamen.

Deze hele lijst afgekeken en geen idee wat je verder nog kan kijken? Check hierrrrr alle voorgaande edities deze bingewatchrubriek. 

R. Kelly heeft spuitje gehad

Glamorama

Al twee keer gevaccineerd tegen corona in de gevangenis

Lees verder

Groep strandgangers spontaan homoseksueel om gearresteerd koppel te bevrijden

Buitenland

'Ik ben ook gay!',  'Arresteer ons!'

Lees verder

Nicolette van Dam over man Bas: 'Hij spoort niet'

Glamorama

Heeft een nieuwe hobby ontdekt

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Britten heropenen scholen met berg thuistests

Lees verder

Indiase vechthaan geeft eigenaar fatale castratie

Lees verder

Dagcijfers corona: 4.729 nieuwe besmettingen

Lees verder

ME staat met waterkanon klaar tegenover demonstranten

Lees verder

Hoogbejaarde Fransoos racet met 191 km/u naar prikafspraak

Lees verder

FvD-bijeenkomst Nijmegen beëindigd door burgemeester

Lees verder

Facebook moet schadevergoeding betalen aan 1,6 miljoen Amerikanen

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Lelijk stroomhuisje gepest in Baarn, gemeente doet mee

Lees verder

Kinderen van school getrapt na vondst Onlyfans-account moeder

Lees verder

Van Tupperware naar Tupper, waar?: Geen verkoop meer in Nederland

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: