NieuwNieuws

Niet Doodchecken

Politicus waarschuwt voor hitsige 'Dragon Ball Z-personages'

Vormt Goku's noeste borstkas een gevaar voor de kindertjes? 

Volgens de Amerikaanse congreskandidaat K.W. Miller van de Republikeinse partij gaat de jongste generatie kapot aan vieze plaatjes en filmpjes op internet. Miller, die zich heeft gekandideerd in de staat Florida, meent dat het grote gevaar voor de zedelijkheid uit het land van de opkomende zon komt. 

De noeste brede borstkas van Goku, het genderneutrale naakte lijf van Frieza en het piswoeste geraas van Vegeta zouden volgens de Amerikaan onderdeel zijn van een 'verdorven' agenda van de losgeslagen linkse heidenen die in het geheim de jeugd proberen te hersenspoelen met hun onrealistische schoonheidsidealen op fitnessgebied en spontane haarkleuringen als je maar aanhoudend genoeg krijst en over je verleden jankt. 

Voor wie Dragonball Z niet kent en toch op dit artikel heeft geklikt: Dragonball Z is een Japanse tekenfilmserie uit de jaren '90 die vooral rond het jaar 2000 wereldwijd erg populair was onder de kindertjes met vrij veel geknok erin. Ook in Nederland is de serie op Toonami en Cartoon Network (op weekdagen rond 17:00) tussen 2000 en 2005  te zien geweest. 

Miller versus het internet

Miller heeft een aantal vrij duidelijke politieke standpunten. Zo zouden Democraten niet met hun tengels van kindertjes af kunnen blijven, vindt hij de Karen-meme racisme en is hij ervan overtuigd dat de Tweede Ameriaanse Burgeroorlog zich op dit moment afspeelt

Volgens de Republikeinse politicus moet de jeugd tegen de zondige invloeden van series Dragonball Z, maar ook andere animes op de 'internet matrix', beschermd worden. "Waar eindigt dit," vraagt hij zichzelf luidop af in een tweet die behoorlijk viraal ging. 

Flauwe grappenmakers zagen hun kans hierop schoon om de conservatieve Amerikaan te bestoken met een oneindige hoeveelheid huurentai, precies het type internetonzin dat je verwacht. Ironisch is dan wel weer dat je op basis van deze afbeeldingen, wel zou kunnen concluderen dat hij wellicht toch ergens een punt heeft. 

In Nederland is de Dragonball-hype wel wat overgevlogen, maar er worden nog steeds nieuwe afleveringen gemaakt. Inmiddels is de serie omgedoopt tot de vervolgserie Dragonball Super met vooral veel fans in Japan zelf en Latijns-Amerika waar de serie vanwege het hoge over de top-gehalte miljoenen fans heeft vanwege de overeenkomsten met de populaire Mexicaanse worstel-, maar vooral showsport Lucha Libre. 

Hier volgen nog wat gifjes van het grote gevaar uit Japan. Gewoon gratis, omdat het vrijdagavond is. Ofzo. 

via GIPHY

via GIPHY

via GIPHY

The Queen (95) hekelt ageism: Geef die prijs voor oude mensen maar aan iemand anders

Buitenland

'Ik voldoe niet aan de criteria'

Lees verder

Goffertstadion voorlopig gesloten na tribunefaal

Sport

Opruimen en onderzoeken

Lees verder

FvD wil weten of NTR Squid Game-filmpje strafbaar is

Binnenland

Pepijn van Houwelingen vergelijkt satire met genocide Rwanda

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Volkskrant moet onterecht ontslagen recensent Arjan Peters 370.000 euro betalen #MeToo

Lees verder

Video - Informateurs nodigen Pieter Omtzigt uit voor gesprek

Lees verder

Colin Powell overleden aan coronavirus

Lees verder

Erfgenamen King of Pop willen King of Pop verbieden

Lees verder

Kourtney Kardashian verloofd met Travis Barker

Lees verder

Marc van Ranst: Gelobotomiseerde platwormen intelligenter dan Thierry Baudet

Lees verder

Mustwatch: de beste films en series voor dit weekend

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Noorwegen waarschuwt burgers: niet op Rusland plassen!

Lees verder

Naked Attraction-advertenties moeten van Londense bus

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: