NieuwNieuws Beta

Niet Doodchecken

Politicus waarschuwt voor hitsige 'Dragon Ball Z-personages'

Vormt Goku's noeste borstkas een gevaar voor de kindertjes? 

Computer Computer

Volgens de Amerikaanse congreskandidaat K.W. Miller van de Republikeinse partij gaat de jongste generatie kapot aan vieze plaatjes en filmpjes op internet. Miller, die zich heeft gekandideerd in de staat Florida, meent dat het grote gevaar voor de zedelijkheid uit het land van de opkomende zon komt. 

De noeste brede borstkas van Goku, het genderneutrale naakte lijf van Frieza en het piswoeste geraas van Vegeta zouden volgens de Amerikaan onderdeel zijn van een 'verdorven' agenda van de losgeslagen linkse heidenen die in het geheim de jeugd proberen te hersenspoelen met hun onrealistische schoonheidsidealen op fitnessgebied en spontane haarkleuringen als je maar aanhoudend genoeg krijst en over je verleden jankt. 

Voor wie Dragonball Z niet kent en toch op dit artikel heeft geklikt: Dragonball Z is een Japanse tekenfilmserie uit de jaren '90 die vooral rond het jaar 2000 wereldwijd erg populair was onder de kindertjes met vrij veel geknok erin. Ook in Nederland is de serie op Toonami en Cartoon Network (op weekdagen rond 17:00) tussen 2000 en 2005  te zien geweest. 

Miller versus het internet

Miller heeft een aantal vrij duidelijke politieke standpunten. Zo zouden Democraten niet met hun tengels van kindertjes af kunnen blijven, vindt hij de Karen-meme racisme en is hij ervan overtuigd dat de Tweede Ameriaanse Burgeroorlog zich op dit moment afspeelt

Volgens de Republikeinse politicus moet de jeugd tegen de zondige invloeden van series Dragonball Z, maar ook andere animes op de 'internet matrix', beschermd worden. "Waar eindigt dit," vraagt hij zichzelf luidop af in een tweet die behoorlijk viraal ging. 

Flauwe grappenmakers zagen hun kans hierop schoon om de conservatieve Amerikaan te bestoken met een oneindige hoeveelheid huurentai, precies het type internetonzin dat je verwacht. Ironisch is dan wel weer dat je op basis van deze afbeeldingen, wel zou kunnen concluderen dat hij wellicht toch ergens een punt heeft. 

In Nederland is de Dragonball-hype wel wat overgevlogen, maar er worden nog steeds nieuwe afleveringen gemaakt. Inmiddels is de serie omgedoopt tot de vervolgserie Dragonball Super met vooral veel fans in Japan zelf en Latijns-Amerika waar de serie vanwege het hoge over de top-gehalte miljoenen fans heeft vanwege de overeenkomsten met de populaire Mexicaanse worstel-, maar vooral showsport Lucha Libre. 

Hier volgen nog wat gifjes van het grote gevaar uit Japan. Gewoon gratis, omdat het vrijdagavond is. Ofzo. 

via GIPHY

via GIPHY

via GIPHY

DrankDrank

Wetenschappers vinden lifehack om nieuwe taal te leren

Buitenland

Nieuw apparaat helpt je hersenen een handje

Lees verder

Wereldburger Nicolette van Dam geschoffeerd door zwijgende chef

Glamorama

"Hoor je wel wat ik zeg? Je spreekt toch wel Chinees?!" 

Lees verder

Ricky Gervais helemaal klaar met cancelcultuur

Glamorama

'Niet cool om te zorgen dat iemand ontslagen wordt'

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Max Verstappen derde in eerste vrije training

Lees verder

Geen contactonderzoeken meer in Amsterdam

Lees verder

Amerikanen krijgen eigen Eurovisie Songfestival

Lees verder

Parkeerplaatsen bij stranden vol, nog heel veel file

Lees verder

Dikke straf voor Racing Point voor kopiëren Mercedes

Lees verder

Man komt om bij maken van guacamole

Lees verder

Vier Amerikanen dood na drinken handdesinfectie

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Man koopt Porsche met zelfgemaakte cheque

Lees verder

Iedereen boos op Audi vanwege meisje met banaan

Lees verder

Steekpartij bij ruzie over ruften in taxi

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

ComputerComputer