NieuwNieuws

Glamorama

Amsterdam CS moet borst natmaken voor Gordon-concerten

Het is niet bekend of 020 dit als anti-coronamaatregel heeft ingevoerd.

Een unieke kans voor wie de Gordon voor het eerst in vier jaar tijd wil horen zingen op een podium. Want dat gaat hij weer doen eind deze maand, intiem op een station. Het excentrieke multitalent is na een intense periode herrezen als een feniks uit de as. En ondanks alle ellende waar normale stervelingen meer te kampen hebben, is 2020 voor de excentrieke entertainer van wereldklasseniveau wél een geluksjaar.

Nadat hij een hele 10 maanden een jaar van de drank en het Colombiaanse marcheerpoeder is afgebleven, moet dit rampjaar vooral in het teken staan van zijn comebacks. En nee, dit is geen terugval in zijn oude gedrag. Dit jaar staat voor het immer bescheiden stijlicoon in het teken van comebacks. Heel erg veel comebacks: hij gaat meerdere programma's bij SOS6 SBS6 presenteren en blaast zijn muziekcarriere weer nieuw leven in.  

De kwieke vijftiger voelt zich, na een paar intense fitnessavonturen met sportbuddy Jordy van de Bachelorette, weer getalenteerd genoeg om op de planken te staan met een microfoon in z'n hand. Eind deze maand moet Amsterdam Centraal het podium worden van de wederopstanding van de vitale virtuoos. Hij gaat een eersteklas optreden verzorgen in Grand Café Restaurant 1e Klas op het perron. En dit alles binnen een 'intieme setting'...

Op Instagram laat Cornelis Heuckeroth het blije nieuws aan zijn fans weten.

Het bericht gaat onder de Instagrampost verder. 

Gillend naar huis of Gordon over de vloer?

In totaal gaat de ex-topper vier van dit soort 'First-Class-Evenings' verzorgen. Omdat er maar vijftig plekken per keer beschikbaar zijn, moeten de liefhebbers van de zangnoten van Gordon wel snel zijn. Ook zullen ze flink in de buidel moeten tasten voor de geheel verzorgde avond: een ticket kost 152 ekkies. Maar hiervoor krijg je niet alleen opgewarmde zangkunsten voorgeschoteld, maar ook nog een viergangendiner. 

Op Instagram was niet iedereen fan van deze 'hoge' ticketprijs. Of de zanger hier zelf van wakker ligt, valt te bezien. Binnen de intieme setting in het eersteklas-restaurant op het perron is er toch alleen maar ruimte voor de echte Gordon-fans. Verder moet je er toch niet aan denken dat zo'n icoon uit de canon van de Nederlandse popcultuur op het figuurlijke zwart zaad komt te zitten? 

Want ook de ex-stiefzus van Geer is zwaar gehavend door de coronacrisis gekomen. De inkomsten van Gordon uit zijn koffiebars vielen namelijk nogal tegen vanwege de pandemische problematiek. Met het onaangekondigde ontslag van bijna de helft van zijn personeel, heeft hij wel iets meer ademruimte gekregen. Maar aan het einde van de dag moeten er natuurlijk ook gewoon centjes verdiend worden. Bovendien zou leven op bijstandsniveau alleen maar roet in het eten gooien voor de wederopstanding van de muzikale Messias van astronomische omvang.

Vanwege de pandemie zit een uitverkochte ArenA er voorlopig niet in, maar dit heeft natuurlijk alles te maken met de coronacrisis. Het optreden op Amsterdam Centraal mag ondanks alles met recht historisch genoemd worden. De afgekickte fitboy heeft al meer dan vijf jaar geen enkel concert gegeven nadat hij in 2015 heeft aangekondigd definitief een punt te zetten achter zijn zangcarrière. 

Deze belofte heeft hij gebroken. 

Micky Adriaansens (VVD) veroorzaakt verwarring over Chinabeleid

Politiek

VVD in Brussel (en Jesse Klaver) boos op minister: 'Dit is een politieke strijd die het waard is om te voeren'

Lees verder

Paniek! Gemeenten mogen straks fastfoodrestaurants weigeren

Algemeen

Is dan niets meer heilig?!

Lees verder

Nu al meer mensen betrapt op rijden onder invloed dan in heel 2021

Algemeen

Staatskas wordt goed gespekt

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vanaf volgend jaar ook statiegeld op blikjes

Lees verder

Studentenetende Japanner (73) overleden

Lees verder

Medewerkers TikTok hebben volgende week toegang tot data gebruikers

Lees verder

Dennis Wiersma (VVD) in de fout met aanpak Koranscholen

Lees verder

Meer dan 200.000 kinderen leefden vorig jaar met armoederisico

Lees verder

Ziekenhuispatiënt haalt kamergenoot van beademing om irritant geluid

Lees verder

Australiër na veertig jaar achter de tralies dankzij podcast

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Melissa was tientallen jaren ontvoerd zonder het zelf te weten

Lees verder

Hond schiet baasje dood met jachtgeweer

Lees verder

Man wint rechtszaak: mag 'verplichte vrijdagmiddagborrel' skippen

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: