NieuwNieuws Beta

Niet Doodchecken

Coronatips: zo vrij jij veilig tijdens een virusepidemie!

Liefhebbers van doktertje spelen komen aan hun trekken... 

Voor veel singles luidde de coronapandemie een periode in met veel droogstand en blauwe nootjes. Toch is helemaal stoppen met sporten nergens voor nodig. Dit beweert de Britse goededoelenorganisatie Terrence Higgins Trust, die zich inzet voor veilig vrijen en HIV-voorlichting. Zij kwamen met een reeks adviezen die nare  virusinfecties tijdens het slaapkamervermaak moeten voorkomen.

Bij de BBC vertelt Trust dat er een goede balans nodig is tussen de menselijke behoefte aan interactieve bevrediging en risico op verspreiding van Covid-19 zo klein mogelijk te houden. "De beste pandemiebedpartner ben jijzelf, maar ook iemand met wie je een woning deelt is een goede optie," aldus de organisatie.

Mocht je jezelf met je eigen handpalmen niet kunnen helpen dan raadt de organisatie speeltjes, wulpse whatsappgesprekjes en telefoonseks aan als veilige alternatieven. Zoek je toch iets menselijkers om mee te spelen? Dan heeft deze Japanse firma een vrij uitgebreid assortiment om helemaal coronaproof aan je trekken te komen. Hijgend naar elkaar gluren op een anderhalve meter afstand is eveneens een mogelijkheid.

Maar aangezien niet iedereen een voyeurist is of opgewonden wordt van ongemakkelijke situaties, tot zover de open deuren voor het slaapkamerklaverjassen. 

Nieuwnieuws is dol op diversiteit dus we doen een keer geen hetero's in onze beelden ter illustratie, deal with it.

Oh mondkapje wat doe je nu?

Mocht je toch daadwerkelijk de bloemetjes buiten willen zetten dan raadt Trust aan om ook tijdens het coronaveilig vrijen zoveel social distancing aan te houden en deze avonturen in de avonduren bij voorkeur te beperken tot een vast covid-knuffelmaatje. 

Trust meent dat het gevaar op Covid-19 het grootst is tijdens het tongworstelen dus raadt ook tijdens de daad mondkapjes aan. Muilen zit er als gevolg hiervan helaas niet in en ook orale stimulatie gaat moeizaam met een smoelboerka. Maar zoals sommigen van jullie misschien wel weten, kunnen andermans genitaliën ook op andere wijze getoucheerd worden door gebruik te maken van alternatieve ledematen, organen of overige lichaamsdelen. 

De truc van Trust zelf is om je handen te laten wapperen terwijl je ondertussen van je eigen porem afblijft met je vuile virusklauwen. Ook penetratie zou coronaproof kunnen, menen ze. Qua standjes is er keuze in overvloed zolang je elkaar maar elkaar maar niet in de ogen kunt kijken. Hierbij zou de achteringang eventueel uitkomst kunnen bieden, indien gewenst door beide betrokkenen. 

Een grondige handenwasbeurt voor en na de climax van minstens dan twintig seconden, dient het intieme intermezzo zowel in te luiden als te besluiten. Tenslotte benadrukt de Britse soa-poli dat ook het risico op 'traditionele transmissies' tijdens het geslachtsverkeer nog altijd op de loer ligt. Door gebruik te maken van condooms en regelmatig een soa-test bij ze te komen doen, zou je ook op dit vlak de veiligste vrijer zijn.  

Mensen op Britse sociale media vonden dit een hi-la-risch verhaal. 

Sport

Tour de France: Adembenemende tijdrit gooit klassement op laatste moment overhoop

Lees verder

FC Emmen verkoopt tijdelijk Easytoys-shirt

Sport

Club haakt slim in op sekswinkel-rel

Lees verder

Hugo de Jonge: Sneltesten vanaf november

Binnenland

Minister optimistisch in Kamerbrief

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Barcelona jaagt op Ajax-verdediger Dest

Lees verder

Progressieve opperrechter VS overleden

Lees verder

'Zorgelijke' veiligheidsregio's komen met eigen coronaregels

Lees verder

Mustwatch: de beste films en series voor dit weekend

Lees verder

Natuurpark stuurt afval per post terug naar toeristen

Lees verder

Kabinet lanceert regionaal Covid-19-waarschuwingssysteem

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Vlucht zonder bestemming binnen tien minuten uitverkocht

Lees verder

Tesla-bestuurder doet dutje op de snelweg

Lees verder

Duitse voetbalclub houdt afstand: verliest met 37-0

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws