NieuwNieuws Beta

Glamorama

Robbie Williams onthult trotse bezitter van 27 wc's te zijn

Waarom? Goeie vraag. Hij kwam zelf met het verlossende antwoord. 

Robbie Williams windt er geen doekjes om: hij houdt van poepen. Deze bekentenis kwam van Williams toen hij vertelde de over de imposant indrukwekkende hoeveelheid kleine kamertjes in zijn uitgestrekte villa. Hij zou zijn potsierlijke mansion in Beverly Hills met maar liefst 27 nummertje honderd's hebben volgeperst.

Wat de 46-jarige popartiest precies moet met zoveel dropboxen voor boodschappen klein tot groot, leidde in de Britse pers nogal tot roering. Aangezien hij de woning slechts deelt met zijn vrouw en vier kinderen, is in dit ware wc-walhalla voor iedere bewoner keuze uit minstens vier privaat-zitplaatsen. 

De popsongdraaier zelf is helemaal verguld met zijn Pleestation-assortiment en toekomstplannen, hij bracht de grote boodschap zelf naar buiten tijdens een gesprek met BBC Radio 1. De BBC-riooljournalist van dienst had vermoedelijk exact dezelfde vraag als iedere lezer: "Waarom?"

Daar had Williams gelukkig een antwoord op. Hij is bezig met het op papier zetten van een vernieuwend feestconcept dat bovendien nog helemaal corona-verantwoord is ook.

Oeh wat zou het zijn? Scroll omlaag en dan kom je erachter! 

via GIPHY

Freedom op fecesfeestjes

Zijn plan? Zogenaamde 'Poo Party's'. Ja, dit is precies wat je denkt. Hij wil een groep van 26 vrienden uitnodigen die tegelijkertijd met een volle dikke darm zitting nemen op een van zijn pleemobielzetels. Nadat iedereen de bips weer brandschoon heeft, begint het aftelmoment. 

De excrementen-evenementen zouden volgens de doldwaze drollenzanger toewerken naar een spetterende climax. Wat hij wil doen, is alle potten op precies hetzelfde moment doortrekken. Dit om te kijken wat er dan gebeurt. Hoe Williams dit qua spijsverteringscyclus precies wil afstemmen met meer dan twintig anderen, wordt niet duidelijk. 

Verder vertelde Williams dat het goed met hem ging. Van remsporen heeft de onvermoeibare Let Me Entertain You-maker 23 jaar na dato kennelijk nog steeds geen last. Hij maar liefst 25 nieuwe liedjes geschreven hebben in de voorbije drie weken.

Het is niet bekend of dit een album 27 retirade-serenade's voor iedere afzonderlijke sanitaire-stoppenkast van zijn toiletcollectie in z'n Hof van Scheten. Als hij z'n tourshows ook nog closetconcerten noemt, zal het hem ongetwijfeld geen windeieren leggen.

Dat Robbie Williams na al die jaren schijt aan alles en iedereen heeft gekregen, mag geen verrassing meer heten.

via GIPHY

Sport

Tour de France: Adembenemende tijdrit gooit klassement op laatste moment overhoop

Lees verder

FC Emmen verkoopt tijdelijk Easytoys-shirt

Sport

Club haakt slim in op sekswinkel-rel

Lees verder

Hugo de Jonge: Sneltesten vanaf november

Binnenland

Minister optimistisch in Kamerbrief

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Barcelona jaagt op Ajax-verdediger Dest

Lees verder

Progressieve opperrechter VS overleden

Lees verder

'Zorgelijke' veiligheidsregio's komen met eigen coronaregels

Lees verder

Mustwatch: de beste films en series voor dit weekend

Lees verder

Natuurpark stuurt afval per post terug naar toeristen

Lees verder

Kabinet lanceert regionaal Covid-19-waarschuwingssysteem

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Vlucht zonder bestemming binnen tien minuten uitverkocht

Lees verder

Tesla-bestuurder doet dutje op de snelweg

Lees verder

Duitse voetbalclub houdt afstand: verliest met 37-0

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws