NieuwNieuws

Binnenland

Rapper tijdens rit naar de rechtbank op de bon geslingerd

Zijn Lamborghini had te donkere glazen voor op de openbare weg

De Limburgse rapper en fitness-influencer Kosso kwam dinsdag bijna te laat voor zijn eigen rechtszaak. Hij moest zich voor de rechtbank in Den Bosch verantwoorden voor het beledigen van een politieagent. Onderweg naar de zitting ging het mis. Zijn peperdure Lamborghini werd tijdens een politiecontrole van de weg gehaald. 

Reed de rapper te rap om de tijd in te halen? Dat niet. Agenten meenden dat zijn autoruiten te donker waren voor op de weg. Dit leverde de artiest een boete van 240 euro op. "Ik wist helemaal niet dit niet mocht. Ik heb de auto zo gekocht", vertelt hij in een reactie aan regio-omroep 1Limburg.

Het was sowieso niet zijn geluksdag dinsdag. De 24-jarige rapper moest zich voor de rechter verantwoorden nadat hij een agent beledigd had. "Naar mijn mening stelt het niet zoveel voor. Ik heb mijn auto geparkeerd op een plek waar dit niet mocht en was niet van plan lang te blijven", zei hij.

/De Instagrampagina van de Limburgse Lambourghini-rapper

U noemt een agent 'sukkel', mag dat?

Een uit de hand gelopen woordenwisseling met een politieagent in de binnenstad van Geleen over een foutgeparkeerde auto bracht hem vorig jaar zomer in de penarie.

Vanaf het terras van zijn shishalounge in Geleen zag de rapper dat zijn wagen genaderd werd. Kosso probeerde hierop een boete te voorkomen door aan te bieden zichzelf direct met zijn bolide uit de voeten te maken. Dit werd aanvankelijk door de agent geaccepteerd, maar toen bleek dat hij zijn sleutel niet bij zich had.

"Ik was mijn heuptasje op het terras vergeten. Van de agent mocht ik mijn sleutel niet pakken", aldus de rapper wiens echte naam Albert Dervishaj is. Hierop volgde een hoogoplopende discussie waarbij de agent werd uitgescholden voor 'sukkel'. De diender beschouwde dit als een belediging van een ambtenaar in functie. Of de rechter het hiermee eens is, wordt op 22 september bekend.

De Lamborghini waar hij vandaag mee werd beboet, vertolkte vorige maand een hoofdrol in zijn videoclip luisterend naar de naam "Lamborghini Sessie". In het nummer rapt hij trots over hoe hij de twee ton kostende sportwagen met cash zou hebben afgerekend.

Joachim Löw blijft bondscoach Duitsland

Sport

Voetbalbond schrikt niet van verliezen

Lees verder

Rita Ora biedt excuses aan voor illegaal verjaardagsfeest

Glamorama

Betaalt boete van ruim 11.000 euro

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Andreas Bakir uit Statenfractie Overijsselse FvD geschopt

Lees verder

Brein reageert zelfde op eenzaamheid als op honger

Lees verder

Ophef over lessen 'sexy winkelen' Italiaanse TV - VIDEO

Lees verder

Drenkeling na twee dagen uit zee gered

Lees verder

Dagcijfers corona dalen weer: 4.610 nieuwe besmettingen

Lees verder

Vrouw zet kanker in scène om bruiloft te crowdfunden

Lees verder

Overlastveroorzaker bedreigt agent met de dood

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Politie vol lof: groentegeschenk valt in goede aarde

Lees verder

Vader noemt dochters 'Mara' en 'Dona'

Lees verder

OPHEF: Demi Lovato eet gebraden kalkoen na knuffelen met kalkoen

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: