NieuwNieuws

Algemeen

Parenclubs trekken weer volle zalen na corona-versoepelingen

Oh mondkapje, wat doet U nu? 

Waar de nachtclubs en discotheken de deuren voorlopig nog gesloten moeten houden vanwege de coronamaatregelen, is het bij swinger- en parenclubs weer gezellig als vanouds. De parenwarenhuizen mochten al sinds juli weer aan de bak mits ze voldoen aan een aantal huisregels die ook in de horeca van toepassing zijn.

Wie warm wordt van doktertje spelen kan zijn geluk hiermee niet op. Het dragen van een mondkapje is voor iedere bezoeker verplicht, maar dit mag volgens uitbater Deew Harnam van de Showboat in Zaandijk de pret absoluut niet drukken. "Mensen worden creatief, dus je ziet dan vrouwen rondlopen met mondkapjes waar op staat 'daar moet een pik in', en dat soort teksten", vertelt hij aan NH Nieuws.

Harnam vertelt aan de omroep dat zijn erotische establishment uitstekend coronaproof is gemaakt. En omdat coronavirussen zich niet in zaadcellen bevinden, kan er naar hartelust gespoten worden onder het geslurfde bezoekers. Toch is het oude normaal nog steeds niet helemaal mogelijk. Een stevige tongzoen of een paringsdasje wagen op de dansvloer om de stemming erin te krijgen, is voor nu niet toegestaan.

Ondanks de swingersspelletjes die het daglicht niet kunnen verdragen, krijgt ook Showboat net als alle andere horecagelegenheden zo nu en dan BOA's over de vloer die kijken of de coronaregels nageleefd worden. Bezoekers zullen het moeten doen met een soort van sensuele stoelendans bij de statafels op de vloer.

De tickets vonden naar verluidt gretig aftrek /Fun4Two

Vrij veilig of vrij niet

Ook in verderop in het Utrechtse Mijdrecht kan sinds vandaag weer geflikflooid worden op de 'exclusive parties'. Vanwege de pandemische omstandigheden heeft Fun4Two een half jaar lang de deuren gesloten gehouden, maar nu zijn ze weer terug. En de zaken gaan best lekker.

De eerste members only-avond van de stoute speelhal stijf uitverkocht. Maar gaat dit ook gemakkelijker dan voor de coronacrisis omdat de maximumcapaciteit in het speelpaleis voor volwassenen is teruggeschroefd om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen. Bezoekers wordt nadrukkelijk gewaarschuwd om thuis te blijven bij verkoudheidsklachten.

Het hete herenhuis Nieuwezijds in Amsterdam is sinds afgelopen week ook weer open gegaan. Zij hanteren een maximumcapaciteit van vijftig en benadrukken hun sauna-ruimtes extra vaak schoon te maken. Extra ventilatie en meer verlichting in de darkrooms moeten onveilige virussituaties tot het minimum beperken.

Het RIVM heeft geen specifieke richtlijnen voor deze swingsector doorgevoerd, dit deden ze bijvoorbeeld wel voor horeca, festivals, poppodia en kringverjaardagen. Kennelijk beschouwen ze een verjaardag met vijf gasten in de woonkamer als een groter gezondheidsrisico dan een ondeugend avontuurtje met een lading andere bronstige netwerkborrelaars.

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: