NieuwNieuws Beta

Glamorama

Engelse internationals uit selectie getrapt na bizarre seksrel

Engelse internationals scoorden twee IJslandse schoonheden

Spelers Mason Greenwood en Phil Foden zijn na een wilde nacht uit de selectie van het Engelse voetbalelftal gezet. Het duo zette zondag flink de bloemetjes buiten in het IJslandse hotel waar de ploeg verbleef. Echt goed geheim hebben ze dit allemaal niet weten te houden aangezien de spelers en de dames zelf beelden van hun avontuurtje deelden via Snapchat.

De 18-jarige aanvaller van Manchester United en de 20-jarige spelverdeler van stadsgenoot City waren twee nieuwe jonge gezichten in de selectie van Gareth Southgate. De laatstgenoemde maakte afgelopen zaterdag zijn eerste interlandminuten in de Engelse hoofdmacht in het Nations League-duel tegen IJsland dat met 0-1 gewonnen werd in Reykjavik.

Na de wedstrijd moest er blijkbaar het een en ander gevierd worden. Foden en Greenwood smokkelden twee IJslandse modellen hun hotelkamer binnen voor een gezellig onderonsje. En gezellig was het, zo wordt wel duidelijk op hun sociale media. Zo circuleerde er een foto van de blote derrière van de speler die op diezelfde avond nog zijn eerste speelminuten maakte voor de nationale ploeg.

Na wat over en weer gechat, besloten Miss Universe deelneemster Nadia Gunnarsdottir (20) en haar nichtje Lara Clausen (19) in te gaan op de spontane uitnodiging van de bezoekers. In het holst van de nacht sneakten ze nerveus het hotel binnen. "Ik voelde me net een escort", liet een giechelende Clausen zondagnacht weten.

Goedgekeurd? /Snapchat
Goedgekeurd? /Snapchat
Ze was naar verluidt blij met het contact

Oh Greenwood, wat doet u nu?

Nou komt het wel vaker voor dat jonge kerels in het buitenland wel eens wat dames in hun hotelkamer ontvangen. Maar omdat de Engelse selectie een vrij strikte bubbelregel hanteert vanwege het coronavirus, is het duo toch ernstig in verlegenheid gebracht door het incident. De reden dat ze dan ook uit de selectie zijn gekegeld is omdat ze de coronaregels hebben overtreden.

Bondscoach Gareth Southgate kom niets anders doen dan de twee talenten op het vliegtuig naar huis sturen, vertelde hij. Tegen Britse tabloids noemt hij het gedrag van de spelers naïef en kon hij niet anders dan ze uit de selectie te zetten. Ook de clubs van Greenwood en Foden zijn allesbehalve te spreken over de scoringsdrift buiten het veld van het voorbije weekeinde.

Van spontaniteit lijkt evenmin sprake te zijn. De twee zouden vooraf overlegd hebben of ze de IJslandse nichtjes die modellenwerk doen wel 'knap genoeg vonden' om uit te nodigen. Toen de dames op de hotelkamer arriveerden werden de coronaregels met voeten getreden. Hun vertrek 's ochtends vroeg voor het ontbijt, voorkwam ook niet dat het heimelijke afspraakje ook daadwerkelijk geheim bleef. Dit omdat het hele verslag met beelden op Snapchat stond.

The Sun is nog dieper in het onderwerp gedoken. Zij publiceerden hele chatgesprekken tussen de voetballers en de Scandinavische schoonheden. En foto's van de dames in kwestie? Die zijn er natuurlijk ook, maar Instagrampagina van Gunnarsdottir staat inmiddels op zwart.

Gunnarsdottir zou al eerder met Greenwood hebben gechat in de weken voor zijn tripje naar IJsland

Max verzilvert tweede plek op Sochi, Bottas wint

Sport

Hamilton onschadelijk gemaakt door 10 seconden straf

Lees verder

Gevechten tussen Azerbeidzjan en Armenië uitgebroken

Buitenland

Beschuldigingen over en weer 

Lees verder

Formule 1 past regels aan na Hamiltons BLM-protest

Sport

Alleen nog in je racepak op het podium

Lees verder

Meer NieuwNieuws

VIDEO - Formule 2-race gestaakt na zware crash

Lees verder

Automobilist rijdt in op cafébezoekers

Lees verder

Londen: Opstootjes met politie bij massaal protest tegen coronaregels

Lees verder

OMG! Bachelorette Gaby Blaaser date weer, maar met wie?

Lees verder

Kersverse DENK-leider Azarkan hoopt op zes zetels

Lees verder

Johan Derksen vond het tv-optreden van Famke Louise onverantwoord

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Video - Magawa de dappere mijnenveger ontvangt medaille

Lees verder

WTF? Politie vindt condoomrecyclingsbedrijf

Lees verder

Zak geld in geheime opslag Pablo Escobar gevonden

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws