NieuwNieuws Beta

Glamorama

Famke Louise had beveiliging nodig na Jinek-show

En komt met nieuwe campagne

Het waren zware tijden voor zangeres Famke Louise na haar discutabele optreden bij de talkshow Jinek. De 21-jarige influencer is door onbekende personen belaagd en moet daarom nu met beveiliging over straat. "Want het was gewoon te gevaarlijk", vertelt ze.

Famke Louise kwam bij Jinek om haar deelname aan de hashtag #ikdoenietmeermee te verdedigen. Dat lukte niet echt en de volgende dag nam ze ook afstand van deze boodschap. Daarnaast bood ze haar excuses aan. Het kwaad was al geschied, want ze werd door veel mensen gezien als het gezicht van deze omstreden boodschap. Dat leverde haar niet alleen onaardige reacties op social media op, maar leidde ook tot gevaarlijke situaties. "Op een gegeven moment wordt er tegen mijn auto getrapt en mensen bonken tegen het glas aan. Er zit een hele deuk in. Dat heeft me wel geraakt", vertelt ze in een interview met RTL Boulevard

Gommers to the rescue!

Vanwege dit incident gaat Famke nu alleen nog over straat met twee beveiligers. Het voorval heeft veel indruk gemaakt bij de influencer. "Dat heeft mij mentaal wel echt kapotgemaakt. Daar ben ik nu nog van aan het bijkomen."

Gelukkig kon ze de afgelopen periode rekenen op de steun van arts Diederik Gommers. De twee hadden telefoonnummers uitgewisseld na de uitzending van Jinek zodat ze nog eens verder konden praten over het coronavirus. "Hij heeft mij na de uitzending elke dag gebeld", vertelt ze. "Gommers was gewoon heel lief en dat had ik echt even nodig."

Nieuwe campagne

Gisteren ging ze op bezoek bij Gommers in het Erasmus MC. Daar heeft ze zoals ze eerder al beloofde meer geleerd over het coronavirus. Het bleef niet alleen bij leren, want het onwaarschijnlijk duo gaat ook samen een campagne starten. "Dat hebben we samen bedacht en daar hebben we samen over gebrainstormd."

Jongeren kunnen in deze campagne kritische vragen stellen over het coronavirus aan experts. "Het zal waarschijnlijk live te zien zijn op mijn YouTube-kanaal", onthult een trotse Famke. 

Instagram introduceert nieuw borstenbeleid

Glamorama

Het moet allemaal niet te sexy zijn

Lees verder

Te koop: bijzonder klushuis met enorme inboedel

Buitenland

Hier worden zelfs hoarders bang van

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Hobbypiloot brengt huisdieren in veiligheid tijdens lockdown

Lees verder

Dieven breken in bij escape room Utrecht

Lees verder

Overvaller gepakt door afgehakte vinger op plaats delict

Lees verder

Insta-model filmt gluurders vanaf haar ronde billen

Lees verder

Oreo bouwt enorme koekjeskluis in Noorwegen

Lees verder

Officieel: Morgen GEEN persconferentie met nieuwe coronamaatregelen

Lees verder

Afgetrainde Nicole Scherzinger showt sexy kiekjes

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Hond met groene vacht geboren in Italië

Lees verder

Ontsnapte klonende mutantenkreeftjes ‘terroriseren’ Vlaamse begraafplaats

Lees verder

Historicus ontdekt echte 'James Bond' in archieven koude oorlog

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws