NieuwNieuws Beta

Glamorama

Politie pakt 23-jarige verdachte op voor inbraak bij Gordon

Toch nog een sprankje hoop in de ultieme rampweek voor de zanger?

De Amsterdamse politie heeft donderdagmiddag een 23-jarige man aangehouden die ervan wordt verdacht dat hij betrokken is bij de gewelddadige inbraak in de woning van Gordon. Volgens misdaadjournalist John van den Heuvel van de Telegraaf en RTL Boulevard kon de verdachte tijdens een inval in een woning worden aangehouden.

De politie nam de zaak hoog op en startte een onderzoek op basis van camerabeelden en de signalementen van de daders die werden opgetekend op basis van de verklaring van Gordon. En kennelijk was dit dossier vrij volledig want na vier dagen kon een verdachte in bewaring genomen worden. Slachtoffer Gordon liet in een korte reactie blij te zijn met het 'waanzinnige politiewerk'. 

Van blijdschap was begin deze week allerminst sprake. Bij de beroving zijn onder meer dure waardevolle bezittingen buitgemaakt, waaronder een peperduur Rolex-horloge. En het bleef niet alleen bij materiële schade, ook op emotioneel gebied is de Talpa-presentator zwaar aangeslagen.

Materiële en mentale schade

Met Gordon zelf gaat het een halve week na de inbraak absoluut niet best. Nadat hij vorige week positief testte op Covid-19 werd hij tijdens zijn thuis-isolatie in de nacht van zondag op maandag overvallen in zijn woning. Dit zou er allesbehalve zachtzinnig aan toe zijn gegaan.

Zo werd hij mishandeld en bedreigd met een mes tegen zijn keel. Twee uur lang zou hij zijn vastgebonden, geslagen, geschopt en vernederd door het duo. Nadat de overvallers waren vertrokken, kon Gordon zichzelf bevrijden en rende hij in paniek de straat op waar beveiligers van een naburig museum zich over hem ontfermden.

Hoewel hij geen zware fysieke verwondingen opliep, heeft de roofoverval mentaal wel degelijk tot ernstige kwetsuren geleid. Hij liet gisteren elke dag huilbuilen te hebben waarvoor hij in therapie te gaan om het trauma te verwerken. Of de daders Covid-19 hebben opgelopen tijdens de inbraak is niet bekend.

Instagram introduceert nieuw borstenbeleid

Glamorama

Het moet allemaal niet te sexy zijn

Lees verder

Te koop: bijzonder klushuis met enorme inboedel

Buitenland

Hier worden zelfs hoarders bang van

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Hobbypiloot brengt huisdieren in veiligheid tijdens lockdown

Lees verder

Dieven breken in bij escape room Utrecht

Lees verder

Overvaller gepakt door afgehakte vinger op plaats delict

Lees verder

Insta-model filmt gluurders vanaf haar ronde billen

Lees verder

Oreo bouwt enorme koekjeskluis in Noorwegen

Lees verder

Officieel: Morgen GEEN persconferentie met nieuwe coronamaatregelen

Lees verder

Afgetrainde Nicole Scherzinger showt sexy kiekjes

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Hond met groene vacht geboren in Italië

Lees verder

Ontsnapte klonende mutantenkreeftjes ‘terroriseren’ Vlaamse begraafplaats

Lees verder

Historicus ontdekt echte 'James Bond' in archieven koude oorlog

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws