NieuwNieuws Beta

Glamorama

Is Eva Jinek stiekem in het huwelijksbootje getreden?

De kadasterdata is meer dan duidelijk over de verhouding tussen Eva en 'haar' Dexter.

Eva Jinek heeft al sinds enkele jaren een relatie met Dexter van der Voorn. De twee kochten onlangs een dikke villa in Abcoude. Het gaat om een twee onder een kap-villa van anderhalf miljoen euro met een woonoppervlak van 262 vierkante meter.

Maar de speurneuzen van sterrenwoonsite Bekende Buren kwamen pas echt smeuïge informatie tegen toen ze de gegevens in het Openbaar Kadaster onder de loep namen. Hieruit bleek dat de bewoners van dit adres in Abcoude van burgerlijke staat veranderd waren. 

Is de blonde talkshowhost in het allerdiepste geheim in het huwelijksbootje gestapt zonder Bart Ettekoven, Guido den Aantrekker, Albert Verlinde of Evert Santegoeds hiervan op de hoogte te stellen? Het zou zomaar kunnen.

Eva <3 Dexter

Het graafwerk van de onderzoeksjournalisten bij Bekende Buren bij het Kadaster leverde een opmerkelijke journalistieke scoop op. Het zal toch niet? 

Toch lijken de gegevens uit de openbare perceeladministratie meer dan overtuigend. Op de notariële akte 'ten tijde van verkrijging' stond dat Jinek en Van der Voorn gehuwd waren terwijl dit 'ter tijde van de levering' nog 'geregistreerd partnerschap' was.

Het management van Eva Jinek laat in een reactie aan het Algemeen Dagblad weten niets kwijt te willen over deze privékwestie, maar claimt wel dat er geen huwelijk is geweest voor de twee overgingen tot de aankoop van de woning. 

Van Bramsterdam naar Dex in Paxcoude

Een appartement in Amsterdam Zuid vormde tot recent het decor van Huize Jinek-Van der Voorn. Hier woonden zij samen met hun jonge zoontje Pax. Kennelijk wilden de ouders graag een achtertuin voor hun opgroeiende zoon ver weg van al die moeilijke koffietentjes, afrekeningen in het criminele circuit en restaurants met een overkill aan avocado op de menukaarten.

De gladde praatjes van Bram en de gladde slang van Freek, zijn alweer een behoorlijke poos uit haar leven verdwenen. Jinek heef nu al ongeveer vier jaar lang haar hart verloren aan productieleider Dexter van der Voorn die haar hart stal op de televisieset.

Kennelijk bevalt hun samenzijn zo goed dat ze in alle geheim zijn getrouwd. Of iemand bij de kadaster heeft een foutje gemaakt. Dat kan natuurlijk ook.

VIDEO - Dennis Schouten officieel gepromoveerd tot 'influencer'

Binnenland

En influencers krijgen gratis spullen, zo ook onze troeteltukker 

Lees verder

Deze regio's lijken controle over corona iets terug te winnen

Binnenland

Een sprankje hoop op de dag waarop Nederland voor het eerst meer dan 10.000 gevallen meldt?

Lees verder

Brit verkracht kippen en krijgt drie jaar cel

Niet Doodchecken

Hij mag wel gewoon nog kippen als huisdier hebben

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Knoop doorgehackt: Vegaburger is ook burger

Lees verder

'Was' NOOIT mondkapjes in de magnetron want dat is heel dom

Lees verder

Football Manager bleek wondermiddel tegen geheugenverlies

Lees verder

Springlevende kiezer schrikt zich dood

Lees verder

Pedojagers lokken vermeend pedofiel naar parkeerplaats

Lees verder

Renners hebben geen zin: Giro etappe ingekort

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Boze imker dumpt 1.500 terrorwespen bij gemeentehuis

Lees verder

Dwarse Drent kost provincie miljoenen

Lees verder

Lotto-winnaar deelt hoofdprijs met zichzelf

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws