NieuwNieuws

Glamorama

Mustwatch: de beste films en series voor dit weekend

Chillen in een bioscoopstoel met Liam Neeson op het witte doek

Het is het tweede weekend dat de deuren van de kroegen om 22.00 uur sluiten en dat betekent dat je tijd zat hebt om na je bierbacchanaal nog even de tv aan te slingeren voor je beschonken je bed induikt. En morgenochtend weer fris bent om nog even een bioscoopje te pakken. 

De redactie is weer in de krochten van de streamingsdiensten gedoken voor de nieuw-nieuwste releases, we hebben de tv-gids uitgeplozen en zijn alvast naar de bioscoop gegaan zodat je zeker weet dat je goed zit. Gordijnen dicht en tv aan. Meer dan Netflix & chill hoeft niet dit weekend.

In de bioscoop: Honest Thief

Jahaa, Liam Neeson is weer terug! Eén van onze favoriete actiehelden schittert sinds deze week weer op het witte doek. Neeson kruipt dit keer in de rol van bankovervaller Tom die besluit zichzelf aan te geven. Want de liefde, en voor de liefde doe je alles. Beetje jammer dat de FBI hem niet serieus neemt als hij ze opbelt om zich aan te geven. Tot twee agenten op hem af worden gestuurd die de buit vinden en besluiten hun eigen gang te gaan met de grote hoeveelheid geld. Over de rug van de verliefde Tom.

Harde actie, goede achtervolgingen, lekker verhaal en Liam Neeson dus. Kortom: die wil je in de bioscoop zien. En we hebben goed nieuw-nieuws, we geven namelijk kaartjes weg. Ja, echt! Klik hierrrrr om kans te maken op een avondje vermaak met je beste vriend(in).

Bingen: Broadchurch

En met bingen bedoelen we dit keer ook echt bingen. De briljante serie Broadchurch verdwijnt namelijk van Netflix. Je hebt nog zo'n twintig dagen om je door de 24 afleveringen heen te worstelen en we raden dan ook van harte aan om dat te doen. Een beetje getrainde bingewatchers zijn binnen nog geen negentien uur klaar.

Maar waarom? Omdat Broadchurch een briljante misdaadserie is. Zo eentje die alleen de Britten lijken te kunnen maken. In een rustig dorpje aan zee wordt een 11-jarige jongen vermoord. Het plaatsje komt op z’n kop te staan door de hordes journalisten die erop afkomen. En ondertussen lukt het de politie maar niet om de dader te vinden. Superspannend, fantastische cast en met slechts drie seizoenen hartstikke overzichtelijk.

Moet je zien: Laatste aflevering The Boys op Prime

Alsof 2020 ons nog niet genoeg slecht nieuws bracht. We doen er nog even een schepje bovenop. Deze week kwam de allerlaatste aflevering van The Boys op Prime. Althans, de allerlaatste aflevering van seizoen twee. Seizoen drie is namelijk gewoon in de maak, werd vandaag bekend. Het is alleen nog even afwachten of er binnenkort ook gefilmd kan worden. De makers hopen de camera’s en superheldenoutfits begin 2021 weer op te pakken, maar dat is geheel afhankelijk van het virus.

Voor nu moeten we het dus gewoon even doen met de superspannende ontknoping van seizoen twee van The Boys. En ‘m wellicht gewoon nog een keer kijken want we krijgen er geen genoeg van. 

Op tv: Jack Ryan: Shadow Circuit

Chris Pine, Kevin Costner en Keira Knightley op je scherm dit weekend? Het gaat gewoon gebeuren. Spike gooit zaterdag Jack Ryan: Shadow Circuit voor je op de rol. Vanaf half negen geniet je zaterdagavond van deze heerlijke actiefilm - niet te verwarren met Jack Reacher, trouwens.

Het is een beetje het klassieke verhaal. CIA rekruteert einzelgängende ex-marinier met unieke talenten, die ontdekt dat de Russen een smerig spelletje spelen op Wall Street en dat betekent natuurlijk dat Jack Ryan de Amerikaanse economie moet gaan redden door de Russen omver te werpen. Anders kan Amerika er wel eens financieel kapot op gaan. En dat moeten we natuurlijk niet willen. 

Deze hele lijst afgekeken en geen idee wat je verder nog kan kijken? Check hierrrrr alle voorgaande edities deze bingewatchrubriek. 

R. Kelly heeft spuitje gehad

Glamorama

Al twee keer gevaccineerd tegen corona in de gevangenis

Lees verder

Groep strandgangers spontaan homoseksueel om gearresteerd koppel te bevrijden

Buitenland

'Ik ben ook gay!',  'Arresteer ons!'

Lees verder

Nicolette van Dam over man Bas: 'Hij spoort niet'

Glamorama

Heeft een nieuwe hobby ontdekt

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Britten heropenen scholen met berg thuistests

Lees verder

Indiase vechthaan geeft eigenaar fatale castratie

Lees verder

Dagcijfers corona: 4.729 nieuwe besmettingen

Lees verder

ME staat met waterkanon klaar tegenover demonstranten

Lees verder

Hoogbejaarde Fransoos racet met 191 km/u naar prikafspraak

Lees verder

FvD-bijeenkomst Nijmegen beëindigd door burgemeester

Lees verder

Facebook moet schadevergoeding betalen aan 1,6 miljoen Amerikanen

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Lelijk stroomhuisje gepest in Baarn, gemeente doet mee

Lees verder

Kinderen van school getrapt na vondst Onlyfans-account moeder

Lees verder

Van Tupperware naar Tupper, waar?: Geen verkoop meer in Nederland

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: