NieuwNieuws

Glamorama

Des duivelse Lange Frans wil Lubach confronteren bij Boulevard

Lubach heeft er naar verluidt geen trek in; Maxim Hartman kwam met een interessante waarschuwing

Lange Frans is witheet. Zijn toorn richt zich op Arjen Lubach en de uitzending over de fabeltjesfuik van zondagavond. De rapper wil op allerlei manieren de dialoog aan gaan met zijn angstgegner. Omdat hij geen reactie kreeg op het aanbod om in zijn YouTube-show aan te schuiven, had hij een nieuw plan gesmeed. RTL Boulevard moest het neutrale speelveld worden van een 'confrontatie'.

Komt deze clash tussen de 'twee verschillende waarheden' er daadwerkelijk? Lijkt er niet op. In de uitzending van RTL Boulevard vertelde presentator Luuk Ikkink dat Lubach ook niet heeft gereageerd op een tweede uitnodiging van zijn redactie. Omdat de VRPO-presentator bekendstaat om het mijden van talkshows en publiciteit, lijkt dat de kans dat Frans zijn zin krijgt tamelijk klein.

Het stoom komt de zelfbenoemd graancirkeldeskundige inmiddels uit de oren, lijkt het. "Hij klonk erg verhit aan de telefoon en had er ook wel moeite mee, denk ik zo", zei Ikkink die onthulde dat een Boulevard-redacteur vandaag flink het verbale vuur aan de schenen werd gelegd tijdens een telefoongesprek. Naar verluidt maakt de onbekende RTL-medewerker het naar omstandigheden goed.

Interessante feiten of tendentieuze complottheorieën?

De gevolgen van de uitzending van Zondag met Lubach zijn ook twee dagen later nog goed merkbaar. Lange Frans wordt al een etmaal lang geconfronteerd door kritische Twitteraars die hem beschuldigen van betrokkenheid bij satanistische complottheorieën. Aan zijn verdwaasde reacties te merken, lijkt hij zich niet te herkennen in het geschetste beeld.

Ook vanuit bekend Nederland is er respons in de persoon van Maxim Hartman die onlangs geveld werd door het coronavirus. Via Instagram laat de 57-jarige ex-Rembo geërgerd weten dat zijn besmetting 'waarschijnlijk' het gevolg is van een bezoek aan het YouTube-kanaal van Lange Frans. "Vuile teringlijers hebben jullie nou je zin?", vraagt hij zich in het begeleidend schrijven af.

Het is niet bekend of Maxim Hartman de confrontatie zoekt bij RTL Boulevard of dat iemand met Covid-19 besmet kan raken na het bezoeken van YouTube-kanaal van '5G-gekkies zoals Lange Frans'. Toevallig staan sociale media-kanalen van de rapper ook al zo'n 23 uur lang op zwart. Eigen onderzoek moet uitwijzen of er een verband tussen deze zeer interessante zaken bestaat.

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: