NieuwNieuws

Glamorama

Des duivelse Lange Frans wil Lubach confronteren bij Boulevard

Lubach heeft er naar verluidt geen trek in; Maxim Hartman kwam met een interessante waarschuwing

Lange Frans is witheet. Zijn toorn richt zich op Arjen Lubach en de uitzending over de fabeltjesfuik van zondagavond. De rapper wil op allerlei manieren de dialoog aan gaan met zijn angstgegner. Omdat hij geen reactie kreeg op het aanbod om in zijn YouTube-show aan te schuiven, had hij een nieuw plan gesmeed. RTL Boulevard moest het neutrale speelveld worden van een 'confrontatie'.

Komt deze clash tussen de 'twee verschillende waarheden' er daadwerkelijk? Lijkt er niet op. In de uitzending van RTL Boulevard vertelde presentator Luuk Ikkink dat Lubach ook niet heeft gereageerd op een tweede uitnodiging van zijn redactie. Omdat de VRPO-presentator bekendstaat om het mijden van talkshows en publiciteit, lijkt dat de kans dat Frans zijn zin krijgt tamelijk klein.

Het stoom komt de zelfbenoemd graancirkeldeskundige inmiddels uit de oren, lijkt het. "Hij klonk erg verhit aan de telefoon en had er ook wel moeite mee, denk ik zo", zei Ikkink die onthulde dat een Boulevard-redacteur vandaag flink het verbale vuur aan de schenen werd gelegd tijdens een telefoongesprek. Naar verluidt maakt de onbekende RTL-medewerker het naar omstandigheden goed.

Interessante feiten of tendentieuze complottheorieën?

De gevolgen van de uitzending van Zondag met Lubach zijn ook twee dagen later nog goed merkbaar. Lange Frans wordt al een etmaal lang geconfronteerd door kritische Twitteraars die hem beschuldigen van betrokkenheid bij satanistische complottheorieën. Aan zijn verdwaasde reacties te merken, lijkt hij zich niet te herkennen in het geschetste beeld.

Ook vanuit bekend Nederland is er respons in de persoon van Maxim Hartman die onlangs geveld werd door het coronavirus. Via Instagram laat de 57-jarige ex-Rembo geërgerd weten dat zijn besmetting 'waarschijnlijk' het gevolg is van een bezoek aan het YouTube-kanaal van Lange Frans. "Vuile teringlijers hebben jullie nou je zin?", vraagt hij zich in het begeleidend schrijven af.

Het is niet bekend of Maxim Hartman de confrontatie zoekt bij RTL Boulevard of dat iemand met Covid-19 besmet kan raken na het bezoeken van YouTube-kanaal van '5G-gekkies zoals Lange Frans'. Toevallig staan sociale media-kanalen van de rapper ook al zo'n 23 uur lang op zwart. Eigen onderzoek moet uitwijzen of er een verband tussen deze zeer interessante zaken bestaat.

George Clooney knipt haar met apparaat uit infomercial

Glamorama

Acteur al 25 jaar niet meer naar de kapper geweest

Lees verder

Webster's Dictionary kiest alvast woord van 2020

Niet Doodchecken

'Pandemic' zo vaak opgezocht dat 'ie niet meer verslagen gaat worden

Lees verder

Verpleegster verliest voogdij: "Risicoberoep door corona"

Buitenland

Vader maakt gebruik van moment in rechtszaak

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vandalen slopen rouwauto tijdens ophalen overledene

Lees verder

PODCAST - Het NieuwNieuws van 30 november

Lees verder

Dennis overvalt het CBR, mogelijk weer examenvragen verkocht

Lees verder

Gesprekken voeren moeilijker dankzij mondkapjes

Lees verder

Joachim Löw blijft bondscoach Duitsland

Lees verder

Rita Ora biedt excuses aan voor illegaal verjaardagsfeest

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Drenkeling na twee dagen uit zee gered

Lees verder

Vrouw zet kanker in scène om bruiloft te crowdfunden

Lees verder

Man verliest auto dertig seconden na aankoop

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: