NieuwNieuws

Buitenland

Rudy Giuliani onder vuur door nieuwe Borat-film

Ontkent uiteraard alles

Trumps advocaat en voormalig burgemeester van New York Rudy Giuliani is in een lastige situatie gebracht door de nieuwste Borat-film van Sacha Baron Cohen. Daarin is te zien hoe hij een interview heeft met de zogenaamd minderjarige dochter van Borat en daarna met haar naar een hotelkamer gaat. Ondanks dat Rudy daar zijn microfoon niet meer draagt, is alles te volgen door verborgen camera's.

Giuliani leunt achterover op het bed en op het moment dat hij zijn hand in zijn broek steekt, grijpt Borat in. Hij stormt naar binnen en schreeuwt: "Ze is 15! Ze is te oud voor jou." Officieel heeft Giuliani niets strafbaars gedaan, want de actrice die de dochter speelt is 24 jaar oud en ze nodige hem zelf uit in de hotelkamer. Maar de kijker denkt hier mogelijk anders over, aangezien ze in het interview wel wordt gepresenteerd als een erg jonge journaliste bij de inmiddels 76-jarige Rudy. 

Leugens

De scène werd al in juli opgenomen en destijds maakte Giuliani al bij de politie melding van de indringer. "Er kwam een man binnenrennen, gekleed in een gekke, roze transgender-outfit", vertelde hij destijds. "Ik realiseerde me pas later dat het Sacha Baron Cohen moet zijn geweest. Ik dacht aan alle mensen die hij eerder voor de gek hield, maar ik voelde me goed over mezelf omdat hij mij niet te pakken heeft gekregen."

Nu de film is uitgekomen, komt Rudy met een ander verhaal. "Na het verwijderen van de microfoon kwam mijn shirt er een beetje uit, hoewel ik mijn kleren verder allemaal aan had aan. Ik leunde achterover en ik stopte mijn shirt in en op dat moment, op dat moment, hebben ze deze opname genomen die er gefabriceerd uitziet, maar in ieder geval stop ik mijn shirt in. Ik verzeker je dat dat alles is wat ik deed", vertelt hij in een interview bij radiozender WABC. Op Twitter noemt de advocaat de beelden een "complete fabricage".

Superoplichter Bernie Madoff overleden

Buitenland

Bouwde meer piramides dan de Egyptenaren 

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Dochter David Hasselhoff uit de kleren voor Playboy

Lees verder

Don Diablo verdient miljoen met NFT

Lees verder

Mustwatch: de beste films en series voor dit weekend

Lees verder

Khloé Kardashian wil foto zonder filter van het internet hebben

Lees verder

Hülkenberg tekent nieuwe deal bij Aston Martin

Lees verder

VIDEO - Varaan sloopt Thaise winkel

Lees verder

Lol! Verslaggeefster aangevallen tijdens live uitzending

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Scholier (12!) verkoopt tasers aan klasgenootjes

Lees verder

Indiase vechthaan geeft eigenaar fatale castratie

Lees verder

Hoogbejaarde Fransoos racet met 191 km/u naar prikafspraak

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: