NieuwNieuws

Niet Doodchecken

Amerikaanse kannibalen verdacht van clandestiene castratie

De liefhebbers van menselijke gehaktballen lokten een man naar hun blokhut in het bos

De politie heeft twee mannen opgepakt op verdenking van het uitvoeren van illegale testikelperikelen op hun slachtoffer. Deze zou vrijwillig naar hun hutje in de bossen van de Amerikaanse staat Oklahoma zijn gekomen om zijn scrotum eraf te laten snijden. Wat hij niet wist was dat de 53-jarige Bob Lee Allen en 42-jarige Thomas Evans Gates kannibalistische eetwensen  hadden en hem hierom maar wat graag van wat overtollig vlees wilden afhelpen.

De sheriff van La Flore County staat perplex van de macabere zaak die rechtstreeks uit een horrorfilm afkomstig lijkt. "Ik weet niet of het om een sektarisch ritueel gaat of iets dergelijks, maar zoiets geschifts ben ik nog nooit  in mijn carrière tegengekomen", vertelt hij aan de Oklahoman.

Het verhaal begon toen een 28-jarig slachtoffer  via internet tijdens een zoektocht naar castraties die niet te veel moesten kosten. Kennelijk was de procedure wel een noodzakelijke hartenwens. Op zijn computer werd een ingevuld aanvraagformulier gevonden afkomstig van de 'theEunnuchMaker' van de 'EunnuchMaker Crew' die later hoofdverdachte Allen bleek te zijn.

via GIPHY

Van gratis operatie naar ongewenste vleeskeuring

De 53-jarige hobby-arts Bob Lee Allen vertelde dat hij al 15 jaar ervaring had met snijwerk in andermans zaakjes. Hij bood aan om zijn diensten helemaal gratis uit te voeren in Oklahoma. Dit leek het slachtoffer wel een goed idee. Zonder argwaan vloog hij speciaal vanuit Virginia om de scheiding met zijn edele delen te volbrengen. In een afgelegen boshut. Duizenden kilometers van huis. Door een vreemde kerel van het internet. Gratis.

Het slachtoffer vertelde aan de recherche dat hij op 12 oktober onder het mes ging. Hij kon zich alles herinneren omdat het narcosemiddel niet volledig aansloeg. De twee uur durende ingreep maakte hij in fysiek verlamde toestand maar bij bewustzijn door. Omdat zijn gehoor nog uitstekend functioneerde, kreeg hij de gesprekken tussen Allen en z'n vrijwillige ‘verpleegkundige‘ Thomas Evens Gates mee.

Hun diensten als klotenrooiers bleken behoorlijk in trek te zijn. Allen vertelde dat er nog zes andere heren op de wachtlijst stonden. Klinkt geruststellend toch? Toch bleek dit niet helemaal het geval. Want enige tijd later kwamen de werkelijke intenties van de lowbudget-urologen aan het licht. Ze bleken helemaal niet zo zuiver op de graad en beschouwden hem als niets meer dan een sappig stuk vlees.

Bij een kruisverhoor met de recherche beschreef het slachtoffer hoe het baldadige duo maniakaal lachend vertelden over met het water op de tanden over hun voorliefde voor homo sapiensslavinken.

via GIPHY

Geen biologisch Beter Leven-keurmerk

Alsof deze schok nog niet groot genoeg was, bleek niet alleen zijn toekomst als man, maar ook als mens, aan een zijden draadjesvlees te hangen. De hongerige bollenpellers bleken het tot overmaat van ramp niet zo nauw te nemen met slachtdierenwelzijn. Een vorige vrijwilliger zou na de ingreep zonder kluitje de bossen zijn ingestuurd om alleen te sterven.

De klote-operatie liep voor de 28-jarige aspirant-castraat gelukkig minder noodlottig af. Maar had wel een hechting nodig. Hij werd de volgende dag met hevige bloedingen naar het ziekenhuis gebracht door de teelballentelers. Veel noten op zijn zang moest hij tijdens de rit niet krijgen. "Als ik buiten bewustzijn raakte, wilden ze me achterlaten in het bos. Ze drongen erop aan dat ik tegen de artsen moest zeggen dat ik dit bij mezelf had aangebracht", verklaarde hij aan de rechercheur. 

Eenmaal aangekomen in het ziekenhuis besloot hij open kaart te spelen over zijn intieme vermissingszaak. Hij was dan wel speciaal naar Oklahoma gekomen om voor noppes zijn geslachtsorganen te laten verwijderen in een afgelegen blokhut. Maar dat zijn dierbare bezit als orgaanvlees zou dienen voor een stel kannbalistische klootzakken, schoot hem in het verkeerde keelgat. Dit was immers niet volgens de afspraak.

via GIPHY

Dat mag dus niet he?

Een dag later werd de politie op de zaak gezet voor een uitgebreid rechercheonderzoek. Agenten troffen bij een huiszoeking in het amateur-abbatoir een plastic zak met losgesneden kroonjuwelen aan. De kannibalistische kersenplukkers werden nog diezelfde dag in de kraag gevat nadat ze hun slachtafval castraattraktatie probeerden te bezoeken in het ziekenhuis om onduidelijke redenen.

De scotumslagers van Oklahoma zingen inmiddels een toontje lager. Zij moeten zich binnenkort verantwoorden voor illegale chirurgie, foltering, mishandeling en drugsbezit omdat er bij een huiszoeking ook nog verdovende middelen zijn aangetroffen. Mogelijk komt hier nog een extra aanklacht bij voor het bewaren van menselijke organen. Deze moeten volgens de voorschriften via een verplichte medische procedure vernietigd worden.

Het is niet bekend wat alle betrokkenen in dit verhaal exact bezielde. Dossiervreters kunnen het oorspronkelijke aanklachtsformulier hier bekijken. Waar min of meer hetzelfde in staat als in dit artikel.

Pagina 1 van een vrij opmerkelijk dossier

Bank of England is 50 miljard pond aan biljetten 'kwijt'

Niet Doodchecken

De centrale bank hield onvoldoende toezicht op het contante betaalverkeer

Lees verder

Verstappen ook in tweede training achter Russell geëindigd

Sport

Solide tweede plek, Russell weer snelste

Lees verder

Geen uitzondering voor oudejaarsconference Youp

Binnenland

Ook Youp van 't Hek moet zich aan de coronaregels houden

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Jongerenpartij ROOD beschuldigt SP van Stasi-praktijken

Lees verder

PODCAST - Het NieuwNieuws van 4 december

Lees verder

Thierry Baudet wint ledenreferendum Forum voor Democratie

Lees verder

VIDEO - Wie herkent deze piepjonge drankdieven in Tilburg?

Lees verder

RTL-baas Peter van der Vorst is Frank en Rogier-soap kotsbeu

Lees verder

VIDEO - Zo overleefde Romain Grosjean de vurige horrorcrash

Lees verder

Politiefietsendief probeert buit te verkopen aan agent

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

WTF? Geen mens, maar vogels verminken schaap

Lees verder

Drie jongens stelen 284 blikjes Red Bull

Lees verder

Gezin vindt verdwaalde koala in de kerstboom

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: