NieuwNieuws

Tech & Gaming

Youtuber steekt dure Mercedes-AMG in de fik

Was een tikkeltje ontevreden

De Russische vlogger Mikhail Litvin was naar eigen zeggen niet heel gelukkig met zijn nieuwe Mercedes-AMG GT 63 S. De auto met een waarde van meer dan 220.000 euro bleef volgens hem maar kapot gaan en de service van de dealer was ook belabberd, dus er zat maar één ding op: de fik erin. 

De 26-jarige influencer verklaart dat hij constant problemen had met de 639 pk sterke auto en dat de dealer er niets aan wilde doen. De auto was al vijf keer terug naar de garage gegaan, maar de dealer zou een excuus hebben verzonnen om hem niet te hoeven repareren of de auto gewoon een paar weken houden en niets uitvoeren. Litvin was het zat en besloot wraak te nemen.

In zijn meest recente video is te zien hoe hij het voertuig in een grasveld parkeert en overgiet met benzine. Daarna steekt hij de boel in de fik en gaat hij zelf verder met het barbecueën van enkele aangebrande worstjes. Uiteindelijk rijdt hij weg in een oude Sovjet ZAZ 968m die ook nog aangeduwd moet worden. 

De hele actie riekt naar een grote publiciteitsstunt, maar het lijkt te werken. Hoewel Litvin met 4,9 miljoen Youtube-volgers en 11,2 miljoen Instagram-volgers altijd al een groot bereik had, scoort zijn video van de brandende Mercedes bovengemiddeld goed. Op het moment van schrijven hebben al 8,5 miljoen mensen de video bekeken. Dit levert hem ongetwijfeld een redelijke bak aan advertentieinkomsten op. Mogelijk niet genoeg om de auto van te betalen, maar als je dat combineert met de extra toekomstige inkomsten van de nieuwe volgers die hij hiermee vergaart, kom je toch aardig in de buurt. 

Meer NieuwNieuws

Dagcijfers corona dalen weer: 4.610 nieuwe besmettingen

Lees verder

Vrouw zet kanker in scène om bruiloft te crowdfunden

Lees verder

Overlastveroorzaker bedreigt agent met de dood

Lees verder

Vrouw ontdekt dat PS5 geen luchtreiniger is, man in problemen

Lees verder

Ook Spotify test functie voor stories

Lees verder

Thierry Baudet blij met referendum over macht bij FvD

Lees verder

Eenzame olifant na 35 jaar eindelijk weer bij soortgenoten

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Politie vol lof: groentegeschenk valt in goede aarde

Lees verder

Vader noemt dochters 'Mara' en 'Dona'

Lees verder

OPHEF: Demi Lovato eet gebraden kalkoen na knuffelen met kalkoen

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: