NieuwNieuws

Tech & Gaming

Youtuber steekt dure Mercedes-AMG in de fik

Was een tikkeltje ontevreden

De Russische vlogger Mikhail Litvin was naar eigen zeggen niet heel gelukkig met zijn nieuwe Mercedes-AMG GT 63 S. De auto met een waarde van meer dan 220.000 euro bleef volgens hem maar kapot gaan en de service van de dealer was ook belabberd, dus er zat maar één ding op: de fik erin. 

De 26-jarige influencer verklaart dat hij constant problemen had met de 639 pk sterke auto en dat de dealer er niets aan wilde doen. De auto was al vijf keer terug naar de garage gegaan, maar de dealer zou een excuus hebben verzonnen om hem niet te hoeven repareren of de auto gewoon een paar weken houden en niets uitvoeren. Litvin was het zat en besloot wraak te nemen.

In zijn meest recente video is te zien hoe hij het voertuig in een grasveld parkeert en overgiet met benzine. Daarna steekt hij de boel in de fik en gaat hij zelf verder met het barbecueën van enkele aangebrande worstjes. Uiteindelijk rijdt hij weg in een oude Sovjet ZAZ 968m die ook nog aangeduwd moet worden. 

De hele actie riekt naar een grote publiciteitsstunt, maar het lijkt te werken. Hoewel Litvin met 4,9 miljoen Youtube-volgers en 11,2 miljoen Instagram-volgers altijd al een groot bereik had, scoort zijn video van de brandende Mercedes bovengemiddeld goed. Op het moment van schrijven hebben al 8,5 miljoen mensen de video bekeken. Dit levert hem ongetwijfeld een redelijke bak aan advertentieinkomsten op. Mogelijk niet genoeg om de auto van te betalen, maar als je dat combineert met de extra toekomstige inkomsten van de nieuwe volgers die hij hiermee vergaart, kom je toch aardig in de buurt. 

Video. Laatste rit van Italiaanse horrorkabelbaan

Buitenland

Uitgezonden op de Italiaanse televisie

Lees verder

Kiki Bertens stopt na dit jaar met tennissen

Sport

Klaar mee

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Schildpadonderzoeker vindt voor 1,2 miljoen dollar aan cocaïne

Lees verder

Coronafeest: Alle cijfers dalen hard

Lees verder

Snelheidsduivel (24) veroorzaakte dodelijk crash N34

Lees verder

VIDEO - Tankstation ontploft in woonwijk

Lees verder

Tekst 'Welcome to Perth' op dak bij vliegveld Sydney

Lees verder

5,4 miljoen kijkers zien Oranje winnen

Lees verder

Vlissingse maaimachine verhakselt zeldzame orchidee

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

VIDEO - Auto vliegt door zwembad en eindigt op trampoline

Lees verder

Vrouw moont agent. Agent tasert vrouw

Lees verder

Overleden vrouw opgegeten door eigen katten

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: