NieuwNieuws

Algemeen

Te koop: bijzonder klushuis met enorme inboedel

Hier worden zelfs hoarders bang van

Bij een pandemie moet bijna elke beroepsgroep zich aanpassen. Makelaars in Amerika blijken daar hartstikke goed in te zijn. Met een 3D-tour wandel je zelf door je potentieel nieuwe huis.

"Dit unieke huis is precies waar je naar op zoek bent", luidt de advertentie bij een in eerste instantie leuk huis. Uniek is het zeker, het huis lijkt van de buitenkant op een kleine kerk of buurthuis. "Twee keukens, een woonmaker en nog veel meer verrassingen", gaat de tekst verder. Die verrassingen blijken inderdaad in het huis te zitten.

Beetje rommelig

Het pand kwam bovendrijven toen iemand op Twitter een linkje postte en daarbij de opdracht gaf de badkuip te vinden. Eenmaal binnen blijkt dat de verkopers niet echt hun best hebben gedaan de boel aan kant te maken. Maar, eerlijk is eerlijk, bijna niemand heeft een net huis midden in een verhuizing. Er staan al wat dozen en zo te zien zijn de versnaperingen voor het verhuisteam ook al ingeslagen. 

Het bed in de eerste slaapkamer had even opgemaakt kunnen worden, maar de eerste dozen staan ondanks de rest van de rommel netjes opgestapeld. De kat is in elk geval erg content met zijn nieuwe fort. Het bubbeltjesplastic voor het schilderij moet nog even worden gehaald bij de bouwmarkt en dan kan de eerste kamer de verhuiswagen in. 

Smerige slaapkamer

De trap af richting de kelder dan maar. De kamer recht tegenover de trap lijkt ook onderhevig aan verhuisstress. Het is de waskamer. De lange gang in vinden we een rits aan toiletten en een kamer die niet onderdoet voor een stereotype studentenkamer. Smerig, een bende en een enorme pot ibuprofen. Je moet wat na een avondje doorhalen. Wat voor medicatie of geestverruimende middelen er in de doos verder op het nachtkastje zit, hebben we niet kunnen achterhalen.

Opslag

De ruimte aan de andere kant van de gang, is een ander verhaal. Hier lijkt de digitale wandelaar te zijn belang in een warenhuis. Stapels dvd's, cd's, boeken, Barbie's die nog in de verpakking zitten en andere bijzonderheden staan opgestapeld. Op Twitter deelt iemand een screenshot van een stapel pornodvd's. Een stuk minder verontrustend dan de gesloten dozen met de sticker 'Buried Alive' erop. Die staat overigens op een doos met 'Fallen Angels' gestapeld. 

Wanneer je denkt alle kamers te hebben gezien, duikt er nog een kamer op. In elke kamer kun je wel weer een andere deur door die naar meer spullen, dozen en viezigheid leidt.

Huis met een verhaal

"Dit huis moet je zien", is de afsluitende tekst. "De foto's vertellen niet het volledige verhaal." Wat het hele verhaal bij dit unieke huis dan wél is, dat blijft nog even gissen. In elk geval zorgt deze horrorsimulator voor een hoop vertier. Zelf door de chaos wandelen kan hier. De badkuip hebben we overigens niet gevonden. Twitter gelukkig wel. 

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: