NieuwNieuws

Niet Doodchecken

Natuurvriend waarschuwt buitenseksers: jullie zijn in beeld!

Iets minder harige kont graag!

De Belgische natuurliefhebber Wim Jonckheere heeft via Facebook een waarschuwing uitgestuurd naar hitsige stelletjes in de buurt van Zemst die houden van een potje kontjebonken in de vrije natuur. Hij laat weten dat hij wildcamera's in het gebied heeft hangen en dat het onbekende stelletje de laatste tijd in beeld komt tijdens hun nachtelijk activiteiten in de buitenlucht. 

"Mijn wildcamera's met nachtzicht hangen tussen de Spiltstraat en Verbeetweg in Zemst", begint Wim zijn waarschuwing. "Alleen registreren die  camera's de laatste tijd heel wat meer. Op de beelden, die live doorgestuurd worden naar mijn telefoon, zie ik een koppel in volle actie." De Belg is erg bezorgd over het effect van het gerampetamp op het wild in de buurt. "Ik roep hen dan ook op om hun werkterrein te verleggen. Dat in eerste instantie voor het echte wild is bedoeld. Ik vrees dat de acties van het koppel misschien wel eens traumatische gevolgen voor die beestjes kan hebben."

Specifieke smaak

Wim (die zich een schuilnaam heeft aangemeten voor deze waarschuwing) vreest ook dat de activiteiten op zijn camera een slechte invloed hebben op zijn eigen leven. "Daarnaast moet ik mij ook al verantwoorden bij mijn echtgenote, aangezien de deelnemers nogal een specifieke smaak hebben", lacht hij bij het Belgische VRT

Het ketsende koppeltje hoeft overigens niet bang te zijn dat de beelden binnenkort overal op internet staan, want Wim is een nette man die dat niet zou doen. "Ik zal de beelden niet delen uit respect voor jullie privacy, maar een halve kilogram pralines van Leonidas achterlaten, kan natuurlijk altijd helpen", grapt hij. 

Souvenir

De natuurliefhebber gaat ervan uit dat het stelletje niet weet dat de wildcamera's er hangen, maar er bestaat natuurlijk altijd een kans dat ze het wel weten en dat gewoon enorm opwindend vinden. Gelukkig is de olijke Wim ook in dat geval niet te beroerd om wat advies te delen. "Mochten jullie dit toch bewust doen voor de camera's, toon wat minder de harige mannenkont, maar wat meer de dame. En indien jullie wensen, is het boompje waar de dame zich graag aan vasthoudt te verkrijgen als souvenir."

Hugo Borst vertelt over zijn (kleine) criminele verleden

Glamorama

Zoals een echte schrijver betaamt 

Lees verder

Virtuele hulp Alexa van Amazon spuwt antisemitische complottheorieën

Tech & Gaming

Maar had ze wijn op? 

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Coronacijfers: 4499 nieuwe besmettingen, fors minder dan gisteren

Lees verder

Ster: Comeback Loeki de Leeuw bijna rond

Lees verder

33-jarige man gijzelt ambulancepersoneel in woning

Lees verder

Politie belaagd bij ontruiming coronafeest Den Haag

Lees verder

Ook vandaag winkels eerder gesloten in Rotterdam

Lees verder

FC Barcelona bereikt akkoord met spelers over verlaagd salaris

Lees verder

Nog meer stemmen voor Joe Biden na hertelling Wisconsin

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Man wil seksboekje verbranden, fikt bijna eigen huis af

Lees verder

Britse kat Kee Kee blijkt notoire ondergoedkleptomaan

Lees verder

Denen in de ban van 'zombienertsen' met gemuteerde corona

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: