NieuwNieuws

Niet Doodchecken

Playboy-model uit vliegtuig gezet wegens ongepaste kleding

Rondborstige dame is boos 

Playboy-model en Instagram-ster Eve J Marie is boos omdat ze door Southwest Airlines uit een vliegtuig is gezet vanwege haar kleding. De 26-jarige dame wilde vorige week van Dallas naar Tulsa vliegen, maar werd vlak voor vertrek met haar 7-jarige zoontje uit het toestel gezet. Volgens de stewardessen voldeed haar kleding niet aan de huisregels van de luchtvaartmaatschappij. 

De rondborstige influencer droeg een laag uitgesneden topje in panterprint en dat kon volgens het luchtvaartpersoneel blijkbaar niet. Volgens Eve waren de andere vrouwen aan boord gewoon jaloers op haar voorgevel. "Ik had het gevoel dat de andere vrouwen in het vliegtuig me beoordeelden op basis van mijn kleding en zeiden dat mijn borsten te groot waren. Nou, dat is iets waar ik niets aan kan doen", zo vertelt ze achteraf in haar Instagram-stories. 

Oplossing

Buiten het vliegtuig probeerde Marie uit te leggen dat ze geen andere kleding bij zich had. Na een hoop gekibbel mochten zij en haar zoontje toch mee met de vlucht, op voorwaarde dat ze haar riante borstpartij afdekte met een trui die ze kon lenen van een stewardess. Daarnaast kreeg ze de voorste stoelen in het vliegtuig, zodat de andere passagiers haar niet zagen zitten. 

Toch is Eve bijzonder ontevreden over de hele zaak. "Ik voelde me erg vernederd, beschaamd en zwaar beledigd", verklaart ze in de Daily Mail. Sinds ze haar verhaal heeft gedeeld op social media krijgt ze wel veel steun van haar fans, iets waar ze erg dankbaar voor is, zo blijkt uit haar meest recente Insta-post.

Superoplichter Bernie Madoff overleden

Buitenland

Bouwde meer piramides dan de Egyptenaren 

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Dochter David Hasselhoff uit de kleren voor Playboy

Lees verder

Don Diablo verdient miljoen met NFT

Lees verder

Mustwatch: de beste films en series voor dit weekend

Lees verder

Khloé Kardashian wil foto zonder filter van het internet hebben

Lees verder

Hülkenberg tekent nieuwe deal bij Aston Martin

Lees verder

VIDEO - Varaan sloopt Thaise winkel

Lees verder

Lol! Verslaggeefster aangevallen tijdens live uitzending

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Scholier (12!) verkoopt tasers aan klasgenootjes

Lees verder

Indiase vechthaan geeft eigenaar fatale castratie

Lees verder

Hoogbejaarde Fransoos racet met 191 km/u naar prikafspraak

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: