NieuwNieuws

Algemeen

Trump-persconferentie niet bij hotel maar op parkeerplaats aannemersbedrijf

Keuze voor locatie hilarisch en totaal onduidelijk

Toen het bekend werd dat Joe Biden de verkiezingen zou gaan winnen stond er een clubje journalisten te wachten bij het hoveniersbedrijf Four Seasons Total Landscaping in een buitenwijk van Philadelphia. Ze waren opgetrommeld voor een persconferentie van Trumps advocatenteam, die de lokale uitslagen in twijfel wilde trekken. Waarom deze locatie - pal naast een seksshop - uitgekozen is blijft vaag, maar de eigenaar weet er alvast munt mee te slaan: hij gaat vanaf maandag t-shirts verkopen.

Trump zelf kondigde de persconferentie aan per tweet en verwees verslaggevers naar ‘Four Seasons Philadelphia.’ Het sterrenhotel met die naam liet al snel weten niets met de campagne te maken te hebben. Trump verwijderde zijn originele tweet en een latere verbetering (‘Four Seasons Landscaping!’) en kwam met een ‘kloppende’ aankondiging. Op naar de tuinaannemer, dus.

Afgewezen

Er gaan verschillende theorieën (en heel veel grapjes) de ronde over hoe team-Trump op deze locatie uit kwam. Een daarvan is dat een stagiaire of een andere weinig capabele medewerker per ongeluk het verkeerde nummer heeft gebeld om de locatie te boeken. Een andere verklaring kan zijn dat Trump het hotel wilde maar de manager daar niet geassocieerd wilde worden met zijn campagne. Toen de tweet al verstuurd was gingen ze op zoek naar de enige andere locatie die je ‘Four Seasons Philadelphia’ kunt noemen zonder gezichtsverlies te leiden. Of nouja, zonder…

Vereerd

Een verslaggever van PBS heeft met de hoveniers gesproken en meldt dat de campagne het uitgekozen zou hebben om de ligging, in de buurt van een snelweg. Zelf leggen ze het een en ander uit op Facebook: “We waren vereerd om gevraagd te worden een persconferentie te organiseren. […] Het Four Seasons-team zou met trots elke presidentiële campagne verwelkomen.” Ze betreuren de kritiek op het bedrijf en bedanken iedereen die hun steun hebben uitgesproken. “Voor iedereen die een t-shirt wilt kopen: vanaf maandag zijn ze beschikbaar op onze website!” Ze sluiten de post af met een “Go Birds!” voor het American Football-team van Philadelphia. In de comments gaan ze ‘verder in’ op de vraag hoe het allemaal kon gebeuren met een GIF van de serie It’s Always Sunny in Philadelphia. Juist.

Tijdens de persconferentie begon Trumps advocaat en voormalig burgemeester van New York uiteen te zetten wat voor rechtszaken hij allemaal in de koker had om de verkiezingen mee aan te kunnen vechten. Tijdens(!) zijn oratie op de parkeerplaats van het bedrijf vertelde een verslaggever hem dat Biden gewonnen had. “Don’t be rediculous,” reageerde hij.

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: