NieuwNieuws

Glamorama

Connie Witteman furieus na uitspraken Albert Verlinde

Zangeres gaat aangifte doen tegen haar buurman

Beter een goede buur dan een verre vriend, zal Connie Witteman (voorheen bekend als Connie Breukhoven en Vanessa) hebben gedacht toen ze naast Albert Verlinde kwam te wonen. De zangeres kwam bedrogen uit: bij Shownieuws zei de mediamagnaat "dat hij haar door het trappenhuis had getrokken". 

Op Instagram deelde Connie een heel relaas over dat de grenzen dicht moeten en dat het niet oké is dat we massaal kerst en oud & nieuw gaan vieren op Curacao en Bonaire. Ze doelt daarmee op de uitspraken van minister president Rutte tijdens de laatste persconferentie. 

Run op vakantie op Curacao

Daarin gaf hij aan dat alle landen tot half januari op rood gaan wat reisadvies betreft, behalve Curacao. Daar wordt per dag gekeken naar hoe de situatie is. Op basis daarvan wordt gekeken wat het reisadvies is. Op het moment van schrijven is dat geel. Dat betekent dat er extra veiligheidsrisico's gelden die je in Nederland niet hebt.

Na de persconferentie was er een run op vliegtickets, hotels en kant-en-klare vakanties richting het warme oord. Dat viel bij Connie niet in goede aarde, waarop ze op Instagram een rand hield. Shownieuws zond het relaas van Witteman integraal uit, waarna er werd gereageerd door het panel.

Aan Verlinde werd gevraagd of hij Witteman tijdens haar betoog had gehoord. "Ik was niet thuis gelukkig, want ik had haar echt door het trappenhuis getrokken", reageert Albert op de vraag of hij zijn buurvrouw al heeft moeten kalmeren.

Aangifte

Dat maakt Connie woedend. Op Instagram deelt ze een nieuw verhaal, ditmaal geschreven bij een video van het bewuste fragment. "IK BEN IN SHOCK...omdat Albert Verlinde gisteravond in het late shownieuws mij bewust schoffeerde...en bekent maakte, dat”als hij mij tegenkomt”(hij woont naast mij) HIJ MIJ DOOR HET TRAPPENHUIS ZAL TREKKEN...omdat hij het er niet mee eens is wat ik gisteren op mijn insta heb gezegd... omdat “ik” niets meer van de regels snap!", schrijft ze.

Ze vervolgt: "Sowieso houd ik er al niet van als mannen... vrouwen bedreigen...en al helemaal niet dreigen met fysiek geweld... dus ik zal aangifte doen bij de politie omdat ik niet tegen zo’n grote agressieve man ben opgewassen!" Of Witteman al langs is geweest op het politiebureau, is niet bekend.

Sporters blesseerden zich vorig jaar massaal

Algemeen

Nederland sport zichzelf kapot

Lees verder

Kuipers en Van Gennip doen aangifte tegen Van Houwelingen (FvD) wegens tweet met nazivlag

Politiek

'Nieuw dieptepunt in de bejegening van bestuurders en politici'

Lees verder

Wopke Hoekstra: 'Illegale annexatie door Rusland volstrekt verwerpelijk'

Politiek

Russische ambassadeur ontboden tijdens toespraak Vladimir Poetin

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Voormalig inbreker met adviesbureau tegen inbrekers vast wegens inbraak

Lees verder

2,5 jaar na start coronacrisis CO2-meter op school verplicht

Lees verder

'Nyck de Vries heeft getekend bij AlphaTauri'

Lees verder

Winst Manchester United levert trainer Ten Hag prijs op

Lees verder

Stalker raakt verstrikt in gordijnen, slachtoffer bevrijdt hem

Lees verder

Minister houdt grote schoonmaak in tbs-instelling Oostvaarderskliniek

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Terror-chihuahua poept vrouw de mond vol: 'Ik lag drie dagen in het ziekenhuis'

Lees verder

Dagelijks werd haar graf bevuild: Michael filmt hoe ex van moeder op haar graf pist

Lees verder

Schiedamse bakker verkoopt hennepkoekjes

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: