NieuwNieuws

Sport

Mike Tyson gebruikte neppenis met babyurine voor dopingtest

Zodat zijn drugsgebruik niet opviel

Bokslegende Mike Tyson bekent dat hij in het verleden een piemelprothese heeft gebruikt met andermans urine om de dopingautoriteiten om de tuin te leiden. "Het was geweldig man!", vertelt hij over de zogenoemde Whizzinator.

Tyson doet de onthulling in zijn podcast Hotboxin'. Daar was deze keer UFC's dopingcontrolebaas Jeff Novitzky op bezoek en daardoor ging het gesprek al snel over de controles bij atleten. Daarbij komt ook de zogenaamde Whizzinator aan bod. Met deze neppiemel konden sporters net doen of ze zelf het bakje vol plasten terwijl ze eigenlijk andermans urine gebruikten. 

De voormalig bokser heeft blijkbaar goede herinneringen aan de sjoemelgadget. "Ik heb de urine van mijn baby erin gedaan. En een keer gebruikte ik de urine van van mijn vrouw en mijn vrouw zei: 'Schatje, je kunt maar beter hopen dat het niet zwanger terugkomt.' En ik zei: 'Nee, dus we gaan jouw urine niet meer gebruiken, ik ga die van het kind gebruiken", vertelt hij openhartig.

Drugs

De 54-jarige Tyson heeft altijd volgehouden dat hij geen steroïden gebruikte, maar gaf eerder wel toe dat hij soms drugs gebruikte. In zijn boek The Undisputed Truth bekende hij het gebruik van marihuana en cocaïne tijdens zijn carrière. 

Iron Mike werd driemaal wereldkampioen in het zwaargewicht, maar is al een tijdje met pensioen. Toch stapt hij nog af en toe voor de lol in de ring. Zo vecht hij later deze maand een showgevecht tegen Roy Jones Jr.. De partij is voor de Amerikanen tegen betaling te bekijken. 

Romain Grosjean even terug in de Formule 1

Sport

Gaat in een Mercedes rijden

Lees verder

José Mourinho aan de slag bij AS Roma

Sport

Grote terugkeer in Italië

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Marvel kondigt enorme lading nieuwe films aan

Lees verder

Billie Eilish verrast met foto's in Vogue

Lees verder

Nieuw drankspel: bierdoppen inslikken

Lees verder

Politie rukt uit voor seksende zwanen

Lees verder

Mustwatch: de beste films en series voor dit weekend

Lees verder

Victoria Koblenko weer uit de kleren voor FHM

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

VIDEO - Varaan sloopt Thaise winkel

Lees verder

Lol! Verslaggeefster aangevallen tijdens live uitzending

Lees verder

School verbiedt 'slordig' matje in de nek

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: