NieuwNieuws

Glamorama

Britney Spears treedt niet op zolang papa curator is

Is bang voor haar vader

Britney Spears zal niet optreden zolang haar vader Jamie Spears haar toezichthouder is. Dat blijkt uit rechtbankdocumenten die in handen zijn van TMZ. De zangeres zou bang zijn voor haar vader en wil dat hij vervangen wordt als haar toezichthouder, zo bepleit haar advocaat. 

Britney staat niet alleen in haar kritiek op haar vader, want ook haar moeder Lynne vindt dat Jamie moet aftreden als toezichthouder. Jamie zou onder meer verantwoordelijk zijn voor een hele slechte deal met Britney's vorige management Tri Star Sports & Entertainment Group en daardoor veel geld zijn verloren. 

Tri Star had een deal waarin was afgesproken dat ze vijf procent van de inkomsten van de zangeres zouden krijgen, maar die inkomsten droogden op toen Britney begin 2019 stopte met optreden. Daarom sloten ze een nieuwe deal met Jamie, waarin werd afgesproken dat ze nog steeds vijf procent ontvongen, maar dan met een garantie van 500.000 dollar per jaar. Dat zou Spears in 2019 ruim drie ton hebben gekost. 

Over en weer

De advocaat van Britney, Sam Ingham, stuurt er nu dus op aan om Jamie niet langer de financiële beslissingen van de zangeres te laten maken. De vader zelf is het daar niet mee eens en stelt dat hij Britney juist uit de schulden heeft gehaald. Hij klaagde eerder al over de invloed van Ingham op zijn dochter en eiste dat Britney zelf haar zegje kwam doen in de rechtszaal.

Momenteel heeft de rechter nog geen beslissing genomen en daarmee sukkelt de soap rond de zangeres langzaam verder. Op Instagram doet Britney ondertussen gewoon alsof er helemaal niets aan de hand is, tot grote frustratie van haar bezorgde fans

Romain Grosjean even terug in de Formule 1

Sport

Gaat in een Mercedes rijden

Lees verder

José Mourinho aan de slag bij AS Roma

Sport

Grote terugkeer in Italië

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Marvel kondigt enorme lading nieuwe films aan

Lees verder

Billie Eilish verrast met foto's in Vogue

Lees verder

Nieuw drankspel: bierdoppen inslikken

Lees verder

Politie rukt uit voor seksende zwanen

Lees verder

Mustwatch: de beste films en series voor dit weekend

Lees verder

Victoria Koblenko weer uit de kleren voor FHM

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

VIDEO - Varaan sloopt Thaise winkel

Lees verder

Lol! Verslaggeefster aangevallen tijdens live uitzending

Lees verder

School verbiedt 'slordig' matje in de nek

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: