NieuwNieuws

Glamorama

Ophef om Harry Styles in jurk: 'Meer mannelijkheid nodig'

En er was ook weer ophef om de ophef

Brute spierbundels met baarden, viezigheid onder de nagels van het harde werken, een gezonde zweetlucht, zwarte roetvegen op de wangen en versleten kisten eronder. Mannen die je op zondag het vlees komen snijden en alles voor de vrouwtjes besluiten. Dat zijn de mannen die maatschappij nodig heeft. Nou ja, dat vindt de ietwat conservatieve auteur en politiek activist Candace Owens. 

De 31-jarige Owens kocht dit weekend het mode- en lifestyleblad Vogue, waar zanger Harry Styles dit keer de cover van siert. De Britse zanger die bekend werd dankzij de boyband One Direction, kiest de laatste tijd duidelijk zijn eigen pad en dat is ook terug te zien in zijn kledingkeuze. Voor de shoot voor het magazine hees hij zichzelf in een jurk.

En dat is nou juist precies niet de bedoeling, helemaal niet in deze tijden, vindt Owens. "Er is geen enkele maatschappij die kan overleven zonder sterke mannen", schrijft ze op Twitter. "Het Oosten weet dit. In het Westen wordt de vervrouwelijking van mannen tegelijk onderwezen met het Marxisme. Dat is geen toeval. Het is een aanval. Breng mannelijke mannen terug."

Styles is niet de eerste zanger die zich in kleding hijst die op de vrouwenafdeling van de boetieken te vinden is. Iemand wijst Owens erop dat onder andere David Bowie, Iggy Pop en Kurt Cobain in jurken te zien waren. Daar heeft Owens overigens geen boodschap aan. "Laat me vijftig afbeeldingen van iets zien, dat gaat het niet dommer maken."

Olivia Wilde is kwaad

Actrice en filmmaker Olivia Wilde is flink pissig om de tweets van Owens. "Je bent zielig", reageert ze onder de eerste tweet van de auteur. Wellicht ook omdat het een beetje persoonlijk is. Wilde wist Styles te strikken voor haar nieuwste productie Don't Worry Darling.

Tegen Vogue vertelde ze dat ze een dansje deed met de kostuumontwerper van de film. "Harry waardeert mode en stijl", zei ze.

In de shoot voor Vogue is de 26-jarige Harry Styles te zien in een jurk van het high-end merk Gucci. In het interview dat bij de shoot hoort, laat Styles weten dat hij het leuk vindt zich op te doffen. Het maakt hem vrij weinig uit of kleding voor mannen of vrouwen bedoeld is en pleit ervoor dat mensen moeten kunnen dragen wat ze willen. 

VIDEO - J. Lo treedt op in supersexy catsuit tijdens AMA's

Glamorama

Zangeres en actrice nog minstens zo aantrekkelijk als twintig jaar geleden

Lees verder

Afgelopen week zijn 663 coronaboetes uitgedeeld

Binnenland

Politie schrijft flink door

Lees verder

Vrouw met dubbele kankerdiagnose verkiest reizen boven behandeling

Niet Doodchecken

'Chemotherapie nog veel enger dan diagnose'

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Fransman ontvlucht lockdown om te vechten

Lees verder

Dagelijkse coronacijfers: 5.214 besmettingen

Lees verder

Veganisten breken vaker botten dan vleeseters

Lees verder

WK Snertkoken 2021 loopt in de soep

Lees verder

YouTuber geeft rondleiding in nieuwe stulpje van 5 miljoen

Lees verder

Sylvie Meis in sexy ALDI-lingerie op Instagram

Lees verder

Twitter geeft presidentiƫle accounts aan Joe Biden

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Brandende accucellen Tesla vliegen door slaapkamerraam

Lees verder

Zeven Russen overlijden na drinken desinfectiemiddel op feestje

Lees verder

Oeps! Regisseur vergeet zichzelf te muten en bekritiseert appartement acteur

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws