NieuwNieuws

Glamorama

Ophef om Harry Styles in jurk: 'Meer mannelijkheid nodig'

En er was ook weer ophef om de ophef

Brute spierbundels met baarden, viezigheid onder de nagels van het harde werken, een gezonde zweetlucht, zwarte roetvegen op de wangen en versleten kisten eronder. Mannen die je op zondag het vlees komen snijden en alles voor de vrouwtjes besluiten. Dat zijn de mannen die maatschappij nodig heeft. Nou ja, dat vindt de ietwat conservatieve auteur en politiek activist Candace Owens. 

De 31-jarige Owens kocht dit weekend het mode- en lifestyleblad Vogue, waar zanger Harry Styles dit keer de cover van siert. De Britse zanger die bekend werd dankzij de boyband One Direction, kiest de laatste tijd duidelijk zijn eigen pad en dat is ook terug te zien in zijn kledingkeuze. Voor de shoot voor het magazine hees hij zichzelf in een jurk.

En dat is nou juist precies niet de bedoeling, helemaal niet in deze tijden, vindt Owens. "Er is geen enkele maatschappij die kan overleven zonder sterke mannen", schrijft ze op Twitter. "Het Oosten weet dit. In het Westen wordt de vervrouwelijking van mannen tegelijk onderwezen met het Marxisme. Dat is geen toeval. Het is een aanval. Breng mannelijke mannen terug."

Styles is niet de eerste zanger die zich in kleding hijst die op de vrouwenafdeling van de boetieken te vinden is. Iemand wijst Owens erop dat onder andere David Bowie, Iggy Pop en Kurt Cobain in jurken te zien waren. Daar heeft Owens overigens geen boodschap aan. "Laat me vijftig afbeeldingen van iets zien, dat gaat het niet dommer maken."

Olivia Wilde is kwaad

Actrice en filmmaker Olivia Wilde is flink pissig om de tweets van Owens. "Je bent zielig", reageert ze onder de eerste tweet van de auteur. Wellicht ook omdat het een beetje persoonlijk is. Wilde wist Styles te strikken voor haar nieuwste productie Don't Worry Darling.

Tegen Vogue vertelde ze dat ze een dansje deed met de kostuumontwerper van de film. "Harry waardeert mode en stijl", zei ze.

In de shoot voor Vogue is de 26-jarige Harry Styles te zien in een jurk van het high-end merk Gucci. In het interview dat bij de shoot hoort, laat Styles weten dat hij het leuk vindt zich op te doffen. Het maakt hem vrij weinig uit of kleding voor mannen of vrouwen bedoeld is en pleit ervoor dat mensen moeten kunnen dragen wat ze willen. 

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: