NieuwNieuws

Binnenland

Vluchtende lachgasliefhebber richt ravage aan in Nijmegen

Dat mag dus niet he?

Een agent buiten dienst betrapte afgelopen nacht een 20-jarige man in een zwarte auto met een ballon in zijn mond en twee lachgastanks aan boord. Toen hij hem staande wilde houden, trapte de verdachte het lachgaspedaal in om zich uit de voeten te maken. Dat het roesmiddel niet heel bevorderend werkt voor je rijvaardigheid bleek kort daarna, zo meldt Omroep Gelderland.

De vluchtende bestuurder van het voertuig kreeg het voor elkaar om tijdens zijn vluchtpoging van de weg af te zwabberen met als gevolg dat hij van een talud af donderde. Tijdens de crash werden meerdere verkeersborden beschadigd, bezweek een trapreling en is een stoplicht naar de vernieling geholpen. Het ongeluk vond plaats in de buurt van station Nijmegen Lent.

Ballonnen in beslag genomen

Het zwaargehavende voertuig kwam enkele meters benden tot stilstand bij een fietstunnel. Na de sloopvlucht probeerde de verdachte ook nog de lachgastanks te dumpen, maar dit mocht niet meer baten. Toen de politie arriveerde op de plaats des onheils, troffen ze een enorme ravage aan. Agenten wisten de verdachte kort daarna aan te houden.

Een woordvoerder van de politie laat in een reactie weten dat ze ervan uitgaan dat de man onder invloed was van het roesmiddel. Tijdens het sectie op het wrak werden ook nog ballonnen aangetroffen. Ook deze zijn in beslag genomen. De lachgaswegmisbruiker zit voorlopig vast.

André Hazes jr. gaat samenwonen met Sarah

Glamorama

Korte relatie nu al in stroomversnelling

Lees verder

Ajax geeft alle fans stukje kampioensschaal

Sport

Iedereen een sterretje

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Rabobank gaat meer negatieve rente doorberekenen aan klanten

Lees verder

'Vrouw PSV-speler Zahavi mishandeld bij overval'

Lees verder

Eredivisiespeler verdacht van matchfixing

Lees verder

Elon Musk bij SNL: 'Ik ben een autist'

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Inbreker gepakt na fapje achter laptop

Lees verder

VIDEO - Varaan sloopt Thaise winkel

Lees verder

Lol! Verslaggeefster aangevallen tijdens live uitzending

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: