NieuwNieuws

Glamorama

Openhartige Gordon wil brave huisvader worden

"Een kind zou mijn redding kunnen zijn", biecht de 52-jarige zanger op. 

Gordon onthulde in zijn wekelijkse openhartige gesprek over zijn privéleven allerlei spraakmakende zaken die hij eerder  ook al onthulde. Dit keer was hij emotioneel en openhartig als gast bij Open Kaart op YouTube-kanaal van Robbert Rodenburg. Gordon deed tijdens het gesprek een aantal aangrijpende bekentenissen die voor tot dusver alleen onder ingewijden bekend waren.

Zo weten niet veel mensen dat hij een jaar lang tien maanden een zwaar afkicktraject moest doorlopen, hoge verwachtingen koesterde voor zijn grote comeback, een hopeloze romanticus is in een zoektocht naar ware liefde, het leven in de spotlights niet altijd even gemakkelijk vindt en 2020 maar een afschuwelijk rotjaar vindt. Je kent het riedeltje wel.

Can you feel it?

Ondanks deze intense lijdensweg met diepe dalen, ziet de ex-topper toch licht aan het einde van de donkere tunnel. Omdat de jaren beginnen te tellen, denkt hij na over zijn nalatenschap voor als hij er niet meer is. "Een kind zou mijn redding kunnen zijn", biecht hij op bij Robbert (22). Nee, Gordon hint nu niet op een relatie met een knakker van begin twintig.

Samen met de 'liefde van zijn leven', die dit keer boven de 30 jaar moet zijn, zou hij wel oren hebben naar een leven als brave huisvader. Toch acht Gordon de kans klein dat hij over een aantal jaar kinderzitjes moet aanschaffen. Want hiervoor moet hij eerst meer rust, reinheid en regelmaat in zijn eigen bovenkamer krijgen.

Ook vertelt hij over hoe hij op intiem vlak nog altijd goed in de markt ligt, zowel onder hetero's als homo's. Toch maakt dit hem niet langer gelukkig, want hij zoekt iemand voor hem kiest vanwege zijn sprankelende persoonlijkheid en niet vanwege zijn geld, status of toiletportret.

Never nooit meer

2020 is inmiddels bijna voorbij en het is allemaal niet geworden zoals Gordon had gehoopt. Door de coronacrisis trekt hij momenteel niet de volle zalen waar hij op hoopte, verkeren zijn horecaondernemingen in zwaar weer en gingen een aantal presentatieklussen niet door.

Waar hij zich verder zoal mee bezighield? Ruzie. Zo had hij in de voorbije maanden euvel met onder meer Angela de Jong, Story, het coronavirus, nog een keer Angela de Jong, Memphis Depay, Gerard Joling, Johnny de Mol en Martien Meiland. Het hele Open Kaart-gesprek is hieronder te bewonderen.

Politiek

Timmermans gaat Caroline van der Plas (BBB) 'uitleggen wat de Europese regels zijn'

Lees verder

Verdachte aangehouden na gezinsdrama A59

Algemeen

Bestuurder had teveel gedronken en drugs gebruikt

Lees verder

Heleen van Royen (58) trots op geslaagde fitgirl-missie

Glamorama

'Je kunt op elke leeftijd starten'

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Volledig bestuur meldpunt Mores afgetreden, 'imago aangetast'

Lees verder

'Koopwoningen voor het eerst in bijna 10 jaar goedkoper'

Lees verder

Dassen versus ProRail: 2-0. Treinverkeer hele week plat

Lees verder

Video - Coalitie blokkeert debat over uitslag verkiezingen, oppositie woest

Lees verder

Jutta Leerdam ook in vorm in gesmolten ijs

Lees verder

Chanteur van André van Duin bekent en zegt sorry

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Belg rent nét op tijd ultramarathon in Amerikaanse bergen uit

Lees verder

Twee mannetjesmuizen krijgen samen kleintjes, wat betekent dit voor mensen?

Lees verder

Driekleur mag weer fier wapperen in Rood-Wit-Blauw, vinden boerenactiegroepen

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: