NieuwNieuws

Glamorama

Openhartige Gordon wil brave huisvader worden

"Een kind zou mijn redding kunnen zijn", biecht de 52-jarige zanger op. 

Gordon onthulde in zijn wekelijkse openhartige gesprek over zijn privéleven allerlei spraakmakende zaken die hij eerder  ook al onthulde. Dit keer was hij emotioneel en openhartig als gast bij Open Kaart op YouTube-kanaal van Robbert Rodenburg. Gordon deed tijdens het gesprek een aantal aangrijpende bekentenissen die voor tot dusver alleen onder ingewijden bekend waren.

Zo weten niet veel mensen dat hij een jaar lang tien maanden een zwaar afkicktraject moest doorlopen, hoge verwachtingen koesterde voor zijn grote comeback, een hopeloze romanticus is in een zoektocht naar ware liefde, het leven in de spotlights niet altijd even gemakkelijk vindt en 2020 maar een afschuwelijk rotjaar vindt. Je kent het riedeltje wel.

Can you feel it?

Ondanks deze intense lijdensweg met diepe dalen, ziet de ex-topper toch licht aan het einde van de donkere tunnel. Omdat de jaren beginnen te tellen, denkt hij na over zijn nalatenschap voor als hij er niet meer is. "Een kind zou mijn redding kunnen zijn", biecht hij op bij Robbert (22). Nee, Gordon hint nu niet op een relatie met een knakker van begin twintig.

Samen met de 'liefde van zijn leven', die dit keer boven de 30 jaar moet zijn, zou hij wel oren hebben naar een leven als brave huisvader. Toch acht Gordon de kans klein dat hij over een aantal jaar kinderzitjes moet aanschaffen. Want hiervoor moet hij eerst meer rust, reinheid en regelmaat in zijn eigen bovenkamer krijgen.

Ook vertelt hij over hoe hij op intiem vlak nog altijd goed in de markt ligt, zowel onder hetero's als homo's. Toch maakt dit hem niet langer gelukkig, want hij zoekt iemand voor hem kiest vanwege zijn sprankelende persoonlijkheid en niet vanwege zijn geld, status of toiletportret.

Never nooit meer

2020 is inmiddels bijna voorbij en het is allemaal niet geworden zoals Gordon had gehoopt. Door de coronacrisis trekt hij momenteel niet de volle zalen waar hij op hoopte, verkeren zijn horecaondernemingen in zwaar weer en gingen een aantal presentatieklussen niet door.

Waar hij zich verder zoal mee bezighield? Ruzie. Zo had hij in de voorbije maanden euvel met onder meer Angela de Jong, Story, het coronavirus, nog een keer Angela de Jong, Memphis Depay, Gerard Joling, Johnny de Mol en Martien Meiland. Het hele Open Kaart-gesprek is hieronder te bewonderen.

Bank of England is 50 miljard pond aan biljetten 'kwijt'

Niet Doodchecken

De centrale bank hield onvoldoende toezicht op het contante betaalverkeer

Lees verder

Verstappen ook in tweede training achter Russell geëindigd

Sport

Solide tweede plek, Russell weer snelste

Lees verder

Geen uitzondering voor oudejaarsconference Youp

Binnenland

Ook Youp van 't Hek moet zich aan de coronaregels houden

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Jongerenpartij ROOD beschuldigt SP van Stasi-praktijken

Lees verder

PODCAST - Het NieuwNieuws van 4 december

Lees verder

Thierry Baudet wint ledenreferendum Forum voor Democratie

Lees verder

VIDEO - Wie herkent deze piepjonge drankdieven in Tilburg?

Lees verder

RTL-baas Peter van der Vorst is Frank en Rogier-soap kotsbeu

Lees verder

VIDEO - Zo overleefde Romain Grosjean de vurige horrorcrash

Lees verder

Politiefietsendief probeert buit te verkopen aan agent

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

WTF? Geen mens, maar vogels verminken schaap

Lees verder

Drie jongens stelen 284 blikjes Red Bull

Lees verder

Gezin vindt verdwaalde koala in de kerstboom

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: