NieuwNieuws

Glamorama

YouTuber geeft rondleiding in nieuwe stulpje van 5 miljoen

Kwebbelkop showt leuk optrekje in Amsterdam

De huizenprijzen in Amsterdam rijzen voor de gewone sterveling de pan uit, er zijn nog mensen die een pandje in de hoofdstad kunnen betalen. Eén van die geluksvogels is de Nederlandse YouTuber Kwebbelkop, die met zijn 25 jaar een leuke penthouse wist te scoren voor een luttele 5 miljoen euro.

Jordi van den Bussche begon in 2008 met het maken van veelal Engelstalige video's waarin hij aan het gamen is en tegelijk commentaar geeft op het betreffende spel. Inmiddels zijn er 13,8 miljoen mensen die op 'abonneren' hebben geklikt en dat levert de wereldberoemde videomaker een leuk zakcentje op.

Grachtenpandjes en villa's

Naar eigen zeggen spendeert hij dat niet (alleen) aan dure kleding en spullen, maar heeft hij een hoop geld opgespaard om te investeren in vastgoed. Dat bleek een nog slimmere keuze dan hysterische YouTube-video's maken. Naast zijn penthouse heeft hij onder andere wat grachtenpandjes, een villa, zes parkeerplaatsen en kantoorruimten. 

Uiteraard houdt hij dat niet allemaal voor zichtzelf: hij deelt met zijn kijkers graag wat hij allemaal bezit. Tijdens de rondleiding laat hij niet alleen zijn nieuwe penthouse zien, maar ook zijn huidige appartementje. Waar MTV voor Cribs vaak huizen huurde voor de celebrity's, kan Van de Bussche met recht de dure spullen en huizen showen aan de fans.

Nieuwe huis nog niet af

De nieuwste aankoop van Van den Bussche is zijn penthouse, dat nog niet helemaal af is. Hij belooft zijn kijkers een tour op de verdieping met privélift en geweldig uitzicht bij 100.000 likes. Wil je dus meer druk gemoonteerde Cribs-achtige video's van Kwebbelkop, dan kun je het beste even naar zijn YouTube-account doorklikken.

Romain Grosjean even terug in de Formule 1

Sport

Gaat in een Mercedes rijden

Lees verder

José Mourinho aan de slag bij AS Roma

Sport

Grote terugkeer in Italië

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Marvel kondigt enorme lading nieuwe films aan

Lees verder

Billie Eilish verrast met foto's in Vogue

Lees verder

Nieuw drankspel: bierdoppen inslikken

Lees verder

Politie rukt uit voor seksende zwanen

Lees verder

Mustwatch: de beste films en series voor dit weekend

Lees verder

Victoria Koblenko weer uit de kleren voor FHM

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

VIDEO - Varaan sloopt Thaise winkel

Lees verder

Lol! Verslaggeefster aangevallen tijdens live uitzending

Lees verder

School verbiedt 'slordig' matje in de nek

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: