NieuwNieuws

Binnenland

Baudet: Ze willen me royeren omdat ik tweet

'Zijn ze helemaal gek geworden?'

Thierry Baudet heeft momenteel alleenmacht over de social media-kanalen van het Forum voor Democratie en gebruikte deze vandaag om zonder overleg een lijsttrekkersverkiezing aan te kondigen. Dat viel niet goed bij het partijbestuur, die hem nu dreigt te royeren als hij niet ophoudt met twitteren. Iets waar Baudet nu over klaagt op Twitter. 

De aankondiging van de lijsttrekkersverkiezing kwam als een totale verrassing voor het partijbestuur. Dat Thierry dit zonder overleg aankondigde viel helemaal verkeerd en dat heeft een groot deel van het FvD-bestuur tegen hem gekeerd. Eerder deze middag hebben drie van de vijf bestuursleden Baudet verzocht uit het bestuur te stappen. 

Ultimatum

Thierry reageert hier nu op in een video. "Het bestuur heeft mij een ultimatum gegeven. Ik mag geen toegang meer hebben tot de social media-accounts van Forum voor Democratie", vertelt de teruggetreden partijleider. Hij beschuldigt de drie bestuursleden ervan dat ze hem uit de partij proberen te werken. "Zijn deze mensen helemaal gek geworden? Ik heb Forum voor Democratie opgericht. Ik ben zelf teruggetreden, in alle redelijkheid als er conflicten waren. Vervolgens blijkt dat er een plan is om mij eruit te duwen. En dan zeg ik 'jongens, ho even, stop. Laten we een verkiezing organiseren'. En in plaats van dat ze daar op ingaan, willen ze mij royeren als ik niet mijn toegang tot social media opgeef." 

Door deze boodschap op social media te plaatsen, geeft Thierry waarschijnlijk al aan dat hij het beheer over de kanalen van het FvD in handen houdt. De vraag is nu of het bestuur dan ook echt het dreigement gaat uitvoeren. 

Kourtney en Megan Fox uit de kleren voor nieuwe campagne

Glamorama

Belangrijke samenwerking voor de camera

Lees verder

VIDEO - Tweede dag #APB21 begint met roep om verkiezingen

Binnenland

Wilders probeert het nog maar eens

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Haas gaat jaartje door met Mazepin en Schumacher

Lees verder

OM eist 4 jaar cel voor overval op Fred van Leer

Lees verder

Wilders rekent migratie om in kolencentrales

Lees verder

Irritatie over mobieltjes in de Kamer

Lees verder

Omtzigt: 'Dit land is knalhard vastgelopen'

Lees verder

Meteen ruzie bij opening Algemene Beschouwingen

Lees verder

VIDEO - Beelden vanuit gecrashte vliegtuig met skydivers naast A50

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Naked Attraction-advertenties moeten van Londense bus

Lees verder

Luipaard bijt fotomodel in haar gezicht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: