NieuwNieuws

Niet Doodchecken

Britse kat Kee Kee blijkt notoire ondergoedkleptomaan

Onschuldig poezenbeest of uitgekookte inbreker? 

Een kat uit Wells in Groot-Brittannië heeft een opmerkelijke en hardnekkige verslaving die niet voor de poes is. Waar normale katten jagen op vogeltjes of knaagdieren, doet Kee Kee het anders. Dit roofdier ziet lingerie en sokken als prooi voor zijn jachtpartijen.

Hoewel de 7-jarige Kee Kee er zelf niet zo mee te lijkt zitten, wordt haar baasje Georgia Careless behoorlijk in verlegenheid gebracht dankzij het kattenkwaad van haar huiskleptomaan die alle buit keurig meeneemt naar huis.

Careless vermoedt dat ze door ramen naar binnen glipt in de huizen van buurtbewoners. Een verklaring voor opmerkelijke liefhebberij van haar troeteldier heeft ze niet. Via Facebook heeft ze een oproep geplaatst om de 'gevonden voorwerpen' bij de rechtmatige eigenaar terug te krijgen, meldt MetroUK.

Als de kat van huis is

Kee Kee heeft het het meest op sokken, BH's en onderbroeken voorzien, maar varieert soms met sportspullen. Ze kwam zelfs een keer thuis met een dure Ted Baker bikini en een losse pantoffel. Waar ze de spullen allemaal vandaan haalt, blijft lastig.

De verdachte ontwijkt iedere vraag over de herkomst van de kleding. Toch wordt ze gezien de bewijslast wel beschouwd als een uitzonderlijk productieve en uitgekookte dief. Carless heeft nog nooit klachten van haar buren ontvangen over de kleptomanische hobby van Kee Kee.

Ben jij zo'n iemand die altijd sokken kwijt is bij de was? Check dan of je je ramen en deuren wel gesloten hebt. Het zou zomaar kunnen dat er copycats in Nederland actief zijn. Meer foto's van de lingeriedief, zijn te zien bij MetroUK.

Drugsdealer gepakt door verwisselen autoband

Binnenland

Lekker band leidt tot drugsvondst

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Dagcijfers corona: 4.822 nieuwe besmettingen

Lees verder

Lakse IT'er kost bedrijf 73.000 euro

Lees verder

Britten kunnen boeteloos gassen op het vasteland

Lees verder

Brabanders zijn de meest onzekere Nederlanders

Lees verder

Vaccinatie kwetsbare ouderen in Nederland begonnen

Lees verder

Opnames nieuw Peaky Blinders-seizoen lijken hervat

Lees verder

Influencer (35) krijgt kind van eigen stiefzoon (21)

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Autodief rijdt terug om kind uit wagen te zetten en moeder een standje te geven

Lees verder

Haastige pakketbezorger jat ambulance die zijn route blokkeert

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: