NieuwNieuws

Niet Doodchecken

Vrouw zet kanker in scène om bruiloft te crowdfunden

Van je vrienden moet je het maar hebben

Sommige mensen hebben echt alles over voor hun droombruiloft. Een 29-jarige vrouw uit Engeland beweerde gediagnosticeerd te zijn met een terminale vorm van kanker om zo geld bij elkaar te crowdfunden voor haar droomjurk, een goed feestje en natuurlijk de huwelijksreis.

Toni Standen vertelde haar vrienden, familie en omgeving dat ze kanker waarvan ze niet meer zou genezen. Ze wilde nog één ding doen voor ze dood zou gaan aan de ziekte: trouwen met haar grote liefde James. Er werd een grootschalige actie opgetuigd en vrienden wisten 8500 pond (bijna 9500 euro) bij elkaar te krijgen voor het verliefde koppel.

Hoofd kaalgeschoren

De bruid vertelde iedereen dat de kanker in haar brein, botten en door haar hele lichaam zat. Ze pakte zelfs de tondeuse erbij om haar hoofd kaal te scheren en het verhaal nog wat kracht bij te zetten. Aan lokale kranten gaf ze interviews om nog wat extra donaties binnen te slepen. 

In de interviews vertelde ze ook dat ze graag wilde dat haar 57-jarige vader, die op sterven lag dankzij kanker, haar naar het altaar kon brengen. De diagnose van haar vader was wel echt, hij overleed voor de bruiloft. 

Huwelijksreis

Bij een nieuw huwelijk hoort natuurlijk ook een huwelijksreis. Die van het kersverse bruidspaar ging naar Turkije, Duitsland, Tsjechië, Oostenrijk, Hongarije en Italië. Dat terwijl Toni voor zover haar omgeving wist, doodziek was. 

Ze viel door de mand toen ze dit jaar op social media postte dat ze het coronavirus had. Haar vrienden vonden dat toch een beetje verdacht en besloten haar te confronteren. Tegen The Mirror zeggen ze dat de actie 'ultiem verraad' is. Eén van haar vrienden roemt haar wel om haar acteertalent: "Dat was echt Oscar-waardig."

De actie van Toni blijft niet onbestraft: het kan zijn dat de van gezondheid blakende oplichter kan de bak indraaien voor fraude. 

Dagcijfers corona: 4.822 nieuwe besmettingen

Binnenland

Weer iets lager op de maandag

Lees verder

Lakse IT'er kost bedrijf 73.000 euro

Binnenland

Eindelijk gelukt om de werknemer te ontslaan

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Britten kunnen boeteloos gassen op het vasteland

Lees verder

Brabanders zijn de meest onzekere Nederlanders

Lees verder

Vaccinatie kwetsbare ouderen in Nederland begonnen

Lees verder

Opnames nieuw Peaky Blinders-seizoen lijken hervat

Lees verder

Influencer (35) krijgt kind van eigen stiefzoon (21)

Lees verder

Rusland zet twee medewerkers NL ambassade het land uit

Lees verder

Britse feestvierders op de bon door selfies op Instagram

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Haastige pakketbezorger jat ambulance die zijn route blokkeert

Lees verder

Joe de oceaanreisduif blijkt bedrieger met een nepnummer

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: