NieuwNieuws

Binnenland

VIDEO - Vindicat feest alsof corona niet bestaat!

Gelekte spraakmemo: 'Ze vurrrwachten dat dit landelijk nieuws wordt'. 

De Nederlandse samenleving is pakweg te verdelen in twee types mens: het plebse klootjesvolk en studentenvereniging Vindicat. En omdat coronaregels allen voor plebs klootjesvolk gelden, vierde de Groningse borrelclub een enig borreltje in een afgehuurde discobus.

Anderhalve meter afstand? Anderhalve meter bier zul je bedoelen! Op gelekte beelden is te zien hoe de aspirant-hoogopgeleiden zichzelf volgooien met gouden rakkers en compleet schijt hebben aan iedere nieuwe-normaal-regel van het kabinet. 

Vindicatleden opgelet!

Nadat ze hun roes van gisturrr hebben uitgeslapen, is donderdagmiddag ook bij Vindicat op de burelen het kwartje geland dat er beelden gelekt zijn van hun olijke womibeau in de partybus.

In een gelekte voicememo waarschuwt een wandelend stereotype met een 'r' haar Vindimaatjes dat zij aan de vooravond staan van naderend onheil. De mainstream media zou bezig zijn met een arrrtikel waarmee ze naar verwachting landelijk nieuws worden.

Ben jij lid van Vindicat en heb jij beelden gelekt? Dan moet je die wissen van je prinses praesus. Doen hoorrr. De volledige voicememo is hieronder te beluisteren.

Altijd wat met Vindicat

Vindicat is al jaren slachtoffer van allerlei akkefietjes, indicenten en relletjes over hun ludieke studentjesgedrag. Rancuneuze knorren tikten bijvoorbeeld over het slopen van een sushirestaurant met meubels, een kantine met uitwerpselen en hun feuten met ontgroeningen.

Drie jaar later worden ze nog steeds geteisterd door een continue reeks van excessen, incidenten en andere vormen van ophef. In mei werd hierom de zoveelste 'cultuurverandering' aangekondigd. Maar nu echt. Toch lijkt het fenomeen 'beschaving' ook na de voorjaarsrelletjes nog altijd een forse kluif.

Als iets een keer gebeurt, is het een incident. Als het in korte tijd twee keer plaatsvindt is dat heel toevallig. Als het drie keer gebeurd is er sprake van een patroon, en als een vierde geval vrijwel identiek is, dan is dat ronduit verdacht. Goenavund.

Superoplichter Bernie Madoff overleden

Buitenland

Bouwde meer piramides dan de Egyptenaren 

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Dochter David Hasselhoff uit de kleren voor Playboy

Lees verder

Don Diablo verdient miljoen met NFT

Lees verder

Mustwatch: de beste films en series voor dit weekend

Lees verder

Khloé Kardashian wil foto zonder filter van het internet hebben

Lees verder

Hülkenberg tekent nieuwe deal bij Aston Martin

Lees verder

VIDEO - Varaan sloopt Thaise winkel

Lees verder

Lol! Verslaggeefster aangevallen tijdens live uitzending

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Scholier (12!) verkoopt tasers aan klasgenootjes

Lees verder

Indiase vechthaan geeft eigenaar fatale castratie

Lees verder

Hoogbejaarde Fransoos racet met 191 km/u naar prikafspraak

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: