NieuwNieuws

Niet Doodchecken

Ontslagen lerares verdient dik met sexy Insta-plaatjes

Die bleef bij de les

Een lerares uit Los Angeles verloor eerder dit jaar haar baan door de coronacrisis, maar zag daardoor de kans om iets compleet anders te doen. Ze maakte een Instagram-account aan en verdient nu zo'n 10.000 dollar (8.200 euro) per week, terwijl ze voor de klas slechts 48.000 dollar (40k euro) per jaar binnensleepte. 

"Ik verloor mijn baan, waardoor er deuren opengingen die ik niet had verwacht," vertelt de 23-jarige Riley Summers. Op Instagram haalt ze het maximale uit haar aantrekkelijke uiterlijk. Met haar sexy foto's verzamelde ze binnen een paar maanden al meer dan een miljoen volgers bij elkaar. "Ik ben erg nieuw op sociale media, maar ik vind het echt geweldig. Ik geniet vooral van de kansen die het me biedt om sexy en speels te zijn, maar toch een soort barrière te behouden tussen mijn volgers en mij." 

Die barrière is ook wel nodig, want haar fans kunnen bijzonder enthousiast van haar worden. "Ik krijg constant huwelijksaanzoeken", vertelt ze. "Er is een man die op iedere foto reageert met een heel goed geschreven gedicht. Het is lief en ik moet erom lachen."

Money money money

En al die volgers zet ze om in keiharde cash. Ze verdient ondertussen ongeveer 10.000 dollar per week met haar social media-activiteiten. Dat gebeurt uiteraard niet alleen op Instagram, want ze heeft ook een populair Snapchat-account en is uiteraard lid van één van de diensten waar de fans meer NSFW-foto's kunnen krijgen tegen betaling. 

Riley heeft ondertussen geen spijt van haar nieuwe carrière. "Ik voel me zo zelfverzekerd. Elke keer dat ik een ondeugende foto post, krijg ik een adrenalinestoot."

Superoplichter Bernie Madoff overleden

Buitenland

Bouwde meer piramides dan de Egyptenaren 

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Dochter David Hasselhoff uit de kleren voor Playboy

Lees verder

Don Diablo verdient miljoen met NFT

Lees verder

Mustwatch: de beste films en series voor dit weekend

Lees verder

Khloé Kardashian wil foto zonder filter van het internet hebben

Lees verder

Hülkenberg tekent nieuwe deal bij Aston Martin

Lees verder

VIDEO - Varaan sloopt Thaise winkel

Lees verder

Lol! Verslaggeefster aangevallen tijdens live uitzending

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Scholier (12!) verkoopt tasers aan klasgenootjes

Lees verder

Indiase vechthaan geeft eigenaar fatale castratie

Lees verder

Hoogbejaarde Fransoos racet met 191 km/u naar prikafspraak

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: