NieuwNieuws

Glamorama

Gordon's ultieme kwelgeest komt over enkele weken vrij

Is dit de beschimmelde kers op de catastrofale taart die Gordon's 'rampjaar' belichaamt?

Omstandigheden blijven Gordon maar teisteren in z'n rampjaar 2020, dat voor hem van een veel grotere catastrofale omvang was dan van onbekende Nederlanders. Wat is er nu weer? De verdachte van de roofoverval op huize Heuckeroth komt binnenkort op vrije voeten. Nee, hij is niet vrijgesproken door een softe D66-rechter. Zijn voorlopige hechtenis eindigt in januari. Dit bevestigde het Openbaar Ministerie aan Shownieuws.

Het is vrij gebruikelijk dat een verdachte van een misdrijf vrijkomt voor hij in de rechtbank moet verschijnen. Alleen bij zeer ernstige verdenkingen zoals moord kan de officier van justitie de rechter verzoeken om de voorlopige hechtenis van 104 dagen te verlengen. Die is er in het geval van de 23-jarige verdachte niet. Omdat hij sinds 1 oktober in bewaring zit, loopt deze wettelijke maximumtermijn op 13 januari af.

De rechtszaak waar hij zich moet verantwoorden voor inbraak, mishandeling en het kapotmaken van het leven van een BN'er staat gepland voor ergens begin 2021. Gordon reageerde vlak na de overval waar onder meer een Rolex-horloge en creditcards ontvreemd werden, uitermate aangeslagen op de hevige gebeurtenissen.

Mentale mokerslagen en eenzame kerstdagen

De roofoverval heeft er stevig ingehakt in het mentale welzijn van de normaal zo stabiele ex-Topper. Hij vertelde na de inbrak dat hij dagenlang heeft moeten huilen. Voor het eerst in zijn leven had hij 'geen woorden'. In de  vier hierop volgende volzinnen en afsluiting met vijf hashtags wijdt hij uit over wat deze mentale mokerslag voor emotionele impact maakte.

Gordon heeft nog niet op het nieuws over de vrijlating van zijn kwelgeest gereageerd. Hij is al vijf dagen lang stil op zijn Instagrampagina. Maar zo te zien was hij in een vrij goede stemming. Vorig weekeinde vierde hij kerst in zijn uppie op de bank na een slechtnieuwsbericht van de GGD over een risicocontact. Hierdoor moest hij zichzelf tien dagen lang thuis met zichzelf vermaken. Dit vond hij naar eigen zeggen wel bevredigend.

Z'n fans hoeven zich overigens niet ongerust te maken, de 52-jarige ster sluit zijn 'rampjaar 2020' af met positieve negativiteit. Hij testte namelijk negatief op Covid-19. Dus dat was wel heel fijn voor hem. Hij had drie maanden geleden tijdens de roofoverval minder geluk. Toen zat hij ook in zelfisolatie na een positieve corona-diagnose. Het is niet bekend of de verdachte op de traumatische avond ook besmet raakte.

Politiek

Formatie: verkenners in drie provincies klaar, elders wordt nog gepuzzeld

Lees verder

De NOS deelt mede: Kabinet komt met stikstofpauze om CDA in coalitie te houden

Politiek

Al noemt Mark Rutte het een versnelling (En Sigrid Kaag is schor van de griep, niet van het schreeuwen)

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Mustwatch: de beste films en series voor dit weekend

Lees verder

BBB lijkt in Fryslân te gaan regeren met CDA, PvdA en ChristenUnie

Lees verder

Dilan Yesilgöz zegt sorry tegen families Peter R. De Vries, Derk Wiersum en Reduan B.

Lees verder

Verbod op ChatGPT in Italië vanwege privacyschending

Lees verder

Steeds minder Nederlanders drinken overmatig

Lees verder

Havercappu straks nog duurder door extra belasting

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Dassen versus ProRail 3-0: ontdekt wéér dassenburcht onder spoor Brabant

Lees verder

Vandalen nemen tientallen wagens onder handen bij autofeest Assen

Lees verder

Schoolhoofd stapt op na les met 'te pornografische' David van Michelangelo

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: