NieuwNieuws

Glamorama

Internet ontploft na gerucht affaire Kayne West en Jeffree Star

Is dit de werkelijke oorzaak van de scheiding tussen rapper en Kim Kardashian?

Een grote Tiktokker heeft het hele internet in de hens gestoken na een claim over de werkelijke oorzaak van de mogelijke scheiding tussen rapper Kayne West en realityster Kim Kardashian. De rapper zou de lakens hebben gedeeld met Jeffree Star, een flamboyante dragqueen die qua drama de Kardashians prima kan bijbenen.

Wie? Jeffree Star, die werd geboren als Jeffrey Lynn Steininger Jr., is vooral bekend als controversiële en populaire make-upartiest die in een decennium tijd bijna net zo veel YouTube-abonnees verzamelde als het aantal inwoners van Nederland. West en Star zouden volgens de geruchten meermaals met elkaar gedate hebben.

Dat het niet lekker gaat tussen West en Kim, is geen geheim. De twee zouden elkaar al langer mijden en zelfs in scheiding liggen. Kardashian zou deze week een vooraanstaande advocaat uit Hollywood benaderd hebben om zo veel mogelijk uit de breuk binnen te slepen. 

Ondanks dat er geen concreet bewijs is voor de affaire en of Star de werkelijke druppel was, is de ophef gigantisch en worden er allerlei memes gedeeld die tienduizenden likes krijgen.

Geïnternaliseerde homofobie

Kardashian zou al langere tijd niet meer zo stapel zijn op haar toekomstige ex. Zo zou ze helemaal niets moeten hebben van z'n presidentiële ambities en wil ze graag 'volwassener' worden door aan een studie rechten te beginnen. Het onbesuisde Twitter- en mediagedrag van haar man zou hierin een blokkade vormen.

Ondertussen blijft de geruchtenmolen draaien. Woensdag meldde gooide een tweede grote TikToker luisterend naar de naam Ava Louise nog meer olie op het vuur. "Ik kan niet vertellen wie omdat ik anders word aangeklaagd, maar dit is de werkelijke reden dat Kayne ineens zo religieus is. Het is zelfhaat, mijn bron is zeer betrouwbaar," schreef ze in een video.

Louise had een truc bedacht om toch 'het nieuws' naar buiten te brengen zonder zichzelf in de nesten te werken. Ze likete iedere comment waarin de naam "Jeffree Star" genoemd werd. In een latere update liet ze weten medelijden te hebben met de geïnternaliseerde homofobie van West.

Of West naast bipolair ook daadwerkelijk biseksueel is, moet nog blijken. Het internet is er in elk geval door ontploft woensdag. Oude tweets van Jeffree Star, die inmiddels verwijderd zijn, wekken de suggestie op dat de affaire al een poosje gaande was. Bij deze figuren zijn feit en fictie vrij lastig van elkaar te scheiden.

Superoplichter Bernie Madoff overleden

Buitenland

Bouwde meer piramides dan de Egyptenaren 

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Dochter David Hasselhoff uit de kleren voor Playboy

Lees verder

Don Diablo verdient miljoen met NFT

Lees verder

Mustwatch: de beste films en series voor dit weekend

Lees verder

Khloé Kardashian wil foto zonder filter van het internet hebben

Lees verder

Hülkenberg tekent nieuwe deal bij Aston Martin

Lees verder

VIDEO - Varaan sloopt Thaise winkel

Lees verder

Lol! Verslaggeefster aangevallen tijdens live uitzending

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Scholier (12!) verkoopt tasers aan klasgenootjes

Lees verder

Indiase vechthaan geeft eigenaar fatale castratie

Lees verder

Hoogbejaarde Fransoos racet met 191 km/u naar prikafspraak

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: