NieuwNieuws

Glamorama

Kim Feenstra niet blij met vaccinatiecampagne: 'Voelt als brainwash'

Model vindt de campagne 'bagger' en 'kut'

In inmiddels verwijderde Instagram-stories (geen zorgen, er zijn receipts) laat model Kim Feenstra (35) duidelijk weten wat ze van de vaccinatiecampagne in ons land vindt. Ze is bepaald niet tevreden met de insteek van de campagne, en voor haar voelt het hele gebeuren meer 'als een brainwash'. 

Het model benadrukt in de stories dat ze niet tegen vaccins is, maar "wel tegen dit soort indoctrinatie over een vaccin waar zo weinig over bekend is en wat een soort van verheerlijkt lijkt te zijn.” Ook zegt ze dat het nog niet helemaal duidelijk is of deze vaccins mensen wel echt beschermen tegen het coronavirus. 

Volgens Kim wil de overheid dat iedereen zich laat vaccineren "terwijl het vaccin nog geen zekerheid geeft of je daadwerkelijk beschermd bent tegen het coronavirus. Je zou je bijna moeten schamen als je je niet wilt laten vaccineren. Alsof het dan door jou komt dat corona nog steeds leeft, letterlijk en figuurlijk.”

Een kleine greep uit het relaas van de aspirant-viroloog.

Vrijheid

"Het is belangrijk dat zo veel mogelijk mensen zich laten vaccineren. Dat wordt ons ticket naar meer vrijheid", is te horen in de campagne die de Nederlandse burgers ervan moet overtuigen zich te laten vaccineren. En precies dat stukje klinkt voor het model absoluut niet logisch. 

 "We geven onze vrijheid nu op om het straks weer terug te krijgen of sterker nog, te verdienen? Waar zit de logica?" Ook is ze bang dat als je je niet laat vaccineren, je minder mag wanneer het 'oude normaal' weer terug is.

Kortom: de campagne is 'bagger'. "Slechte campagne en hoor van veel mensen dat ze zich ook storen aan deze manier van campagne voeren. De manier waarop is gewoon KA UU TEE." Volgens Kim had het allemaal veel beter gekund, bijvoorbeeld door te overleggen met jongeren. Nou, laten we hopen dat minister De Jonge eens gaat sparren met zijn nieuwe adviseur.

Superoplichter Bernie Madoff overleden

Buitenland

Bouwde meer piramides dan de Egyptenaren 

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Dochter David Hasselhoff uit de kleren voor Playboy

Lees verder

Don Diablo verdient miljoen met NFT

Lees verder

Mustwatch: de beste films en series voor dit weekend

Lees verder

Khloé Kardashian wil foto zonder filter van het internet hebben

Lees verder

Hülkenberg tekent nieuwe deal bij Aston Martin

Lees verder

VIDEO - Varaan sloopt Thaise winkel

Lees verder

Lol! Verslaggeefster aangevallen tijdens live uitzending

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Scholier (12!) verkoopt tasers aan klasgenootjes

Lees verder

Indiase vechthaan geeft eigenaar fatale castratie

Lees verder

Hoogbejaarde Fransoos racet met 191 km/u naar prikafspraak

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: