NieuwNieuws

Glamorama

Kim Feenstra: Vrij denkend Nederland is voorbij!

Wil alleen maar vragen stellen

Model Kim Feenstra was dit weekend helemaal klaar met het Nederlandse coronabeleid en kreeg daar vervolgens weer veel kritiek op. Daardoor voelt ze zich nu genoodzaakt daar weer op te reageren. Ze is namelijk helemaal geen coronawappie, complotdenker of antivaxer, maar wil alleen maar een paar vragen stellen. 

De 35-jarige Feenstra is niet blij met de manier waarop ze werd weggezet in de media. "'Vrij denkend Nederland' is voorbij lijkt wel", concludeert ze. Daarom wil ze even wat dingen rechtzetten. "Ik ben geen antivaxer. Nooit geweest. Ik ben gevaccineerd voor Afrika zonder problemen", benadrukt ze. "Ik ben ook geen Covid-19 ontkenner. En ik hou me ook aan de maatregelen. Heb mondkapjes in alle kleuren maar ik draag het liefste zwart." 

KAA UU TEE

Dat wil overigens niet zeggen dat ze geen vragen heeft. "In de bijsluiter van het COVID-19 mRNA vaccine (comirnaty BioNtech/Pfizer te downloaden op het net) staat dat het geneesmiddel is geregistreerd in het kader van een 'voorwaardelijke toelating' en dat het laatste klinische onderzoeksrapport moet worden ingediend in december 2023. Is dit dan een testfase?", vraagt ze zich hardop af. "Ik begrijp niet zo goed waarom je hier geen vraag over kan stellen of iets van kan vinden zonder dat je meteen 'hersenloos' een 'complotgek' wordt genoemd of 'schijt' hebt aan de maatregelen en wilt dat alle mensen dood gaan."

Ook over de overheidscampagne rond de vaccinatie is Kim nog allerminst te spreken. "En over de campagne, Ja die vind ik nog steeds KAA UU TEE. Zoals ik dat gister ook excact zo heb gezegd. Misschien had ik enkel kut moeten schrijven." 

Gommers

OMT-lid Diederik Gommers noemde de uitspraken van Kim gisteren 'niet goed te begrijpen'. "Ik schrik er wel van", stelt hij bij Shownieuws. "Voor mij gaat het zo van, 'als zij dat denkt, denken meer mensen zo'. Dat moeten we echt proberen uit te leggen (...) Er staat heel duidelijk dat niemand zich 'moet' vaccineren!"

Superoplichter Bernie Madoff overleden

Buitenland

Bouwde meer piramides dan de Egyptenaren 

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Dochter David Hasselhoff uit de kleren voor Playboy

Lees verder

Don Diablo verdient miljoen met NFT

Lees verder

Mustwatch: de beste films en series voor dit weekend

Lees verder

Khloé Kardashian wil foto zonder filter van het internet hebben

Lees verder

Hülkenberg tekent nieuwe deal bij Aston Martin

Lees verder

VIDEO - Varaan sloopt Thaise winkel

Lees verder

Lol! Verslaggeefster aangevallen tijdens live uitzending

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Scholier (12!) verkoopt tasers aan klasgenootjes

Lees verder

Indiase vechthaan geeft eigenaar fatale castratie

Lees verder

Hoogbejaarde Fransoos racet met 191 km/u naar prikafspraak

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: