NieuwNieuws

Niet Doodchecken

Winkelier richt wapen op klant voor dragen mondkapje

Boze eigenaar souvenirwinkel is boos

In een souvernirwinkel in het Amerikaanse Cave Creek (Arizona)  is een klant door de eigenaar bedreigd met een vuurwapen. De bezoeker droeg een mondkapje, en daar was de uitbater van de winkel geenszins van gediend. Sterker nog, deze had bij de ingang zelfs een bordje dat in de toko mondkapjes niet zijn toegestaan.

Toen de klant de winkel binnenstapte kwam de eigenaar op hem af en verzocht hem de zaak te verlaten. De bezoeker verklaart aan de The Foothill Focus de eigenaar te hebben weggeduwd die vervolgens zijn wapen trok. 

De winkelier wilde tegenover de lokale krant niet reageren op het incident, wel plaatste hij een halfjaar geleden een video op Facebook dat hij mondmaskers niet toestaat vanwege 'alles wat we hebben zien gebeuren met plunderingen, geweld en rellen'. "Het is moeilijk om te zien wie de goeierikken en de slechterikken zijn als ze een mondkapje ophebben", voegt hij daaraan toe.

Dappere verzetsstrijder

In de souvenirwinkel worden allerlei aardigheidjes verkocht zoals t-shirts met de teksten 'Votes Don't Matter' en 'Make America Great Again'. Ook staat voor de herinneringenhandel een stok met daarop een replica van het hoofd van president-elect Joe Biden waar klanten een ferme mep op mogen geven.

Eerder zou de eigenaar van de toko ook andere klandizie hebben geweerd voor het dragen van een mondmasker. Zo vertelt een vrouw - die in verband met chemotherapie-achtige medicatie een verminderde weerstand heeft - dat zij en haar man ook door de uitbater de winkel waren uitgezet.

Het koppel zou het bordje wél hebben zien hangen, maar dachten dat het juist was bedoeld om mensen te wijzen op het dragen van een kapje aangezien daar in de regio een verordening voor is afgekondigd. Toen de winkelhouder hen daarop aansprak dacht de vrouw dat hij een grapje maakte. "Maar mijn mondkapje is zo schattig", antwoordde ze. Daarop werden zij door de eigenaar prompt de winkel uitgezet.

Superoplichter Bernie Madoff overleden

Buitenland

Bouwde meer piramides dan de Egyptenaren 

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Dochter David Hasselhoff uit de kleren voor Playboy

Lees verder

Don Diablo verdient miljoen met NFT

Lees verder

Mustwatch: de beste films en series voor dit weekend

Lees verder

Khloé Kardashian wil foto zonder filter van het internet hebben

Lees verder

Hülkenberg tekent nieuwe deal bij Aston Martin

Lees verder

VIDEO - Varaan sloopt Thaise winkel

Lees verder

Lol! Verslaggeefster aangevallen tijdens live uitzending

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Scholier (12!) verkoopt tasers aan klasgenootjes

Lees verder

Indiase vechthaan geeft eigenaar fatale castratie

Lees verder

Hoogbejaarde Fransoos racet met 191 km/u naar prikafspraak

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: