NieuwNieuws

Niet Doodchecken

Lerares (33) ontkent seks met leerling (15): Ik ben te klein voor dat standje

It wasn't me

Lerares Kandice Barber wordt in Groot-Brittannië beschuldigd van seks met een destijds 15-jarige leerling, maar ze presenteerde nu een bijzonder argument voor haar onschuld. Haar advocaat stelde dat de destijds 33-jarige Barber de omschreven daden helemaal niet kan hebben uitgevoerd, omdat ze te klein is voor die standjes. 

Volgens de aanklacht zou ze eerst seksuele handelingen hebben uitgevoerd met de jongen in haar SUV. Daarna is het hitsige stelletje uitgestapt en naar een bosgebied gelopen, waar zij hem oraal zou hebben bevredigd. Volgens haar advocaat zijn de omschreven handelingen echter niet mogelijk, omdat Barber slechts 1,60 meter lang is en de jongen ook toen al een stuk langer was dan haar. 

"Je hebt de politie verteld dat je achter haar stond. Je had je kleren uitgetrokken", betoogde haar advocaat in de rechtszaak. "Je erkent dat ze vrij klein is, dus je was toen groter dan zij, niet waar? Je dacht dat ze destijds niet eens tot je schouders kwam, toch?" Uiteindelijk concludeerde de advocaat dat de handelingen door het lengteverschil niet mogelijk waren.

Pikante berichtjes

De zaak tegen Barber loopt al een tijdje en de lerares is eerder al veroordeeld omdat ze erotische beelden van zichzelf naar de jongen had gestuurd. Daar viel voor haar weinig aan te ontkennen, maar de beschuldigingen van seks zijn moeilijker te bewijzen. 

In de rechtszaak komen meer pikante details van de relatie van de twee aan het licht. Zo bleek dat ze de jongen een berichtje had gestuurd terwijl ze hem les gaf. "Je kunt me niet laten blozen terwijl ik les geef, pokerface."

Onthulling

De geruchten over de activiteiten tussen de twee gingen al een tijdje rond onder de leerlingen van de school en bereikten uiteindelijk ook de schoolleiding. De jongen ontkende in eerste instantie de affaire, maar gaf later tegenover de politie toch toe dat ze het met elkaar hadden gedaan. "Ik loog omdat ze tegen me had gezegd dat ze zwanger kon zijn van mij. Ik raakte daardoor in paniek", vertelde hij. Kandice bleek daadwerkelijk zwanger, maar dat was wel van haar man. Ze verloor het kind voor de bevalling. 

Connie Witteman: "Vondelparkbende schuld van Femke Halsema!"

Glamorama

De diva kon eergisteren haar hondje niet eens uitlaten in het park, zo druk was het!

Lees verder

Ollongren onderzoekt of Baudet illegaal stemmen probeerde te ronselen

Binnenland

Een aantal uitspraken van Baudet werd zo geïnterpreteerd door sommigen

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrijgegeven rapport: Saudische kroonprins keurde plan voor moord op Khashoggi goed

Lees verder

Kinderen van school getrapt na vondst Onlyfans-account moeder

Lees verder

Van Tupperware naar Tupper, waar?: Geen verkoop meer in Nederland

Lees verder

Nieuwe versoepelingen in België voorlopig van de baan

Lees verder

Rosamund Pike kreeg virtuele borstvergroting voor filmposter

Lees verder

PODCAST - Het Nieuwnieuws van 26 februari

Lees verder

VIDEO - Willem Engel nog niet klaar met strijd tegen avondklok

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Gevangenis ontsloeg medewerkster na vondst van 'smokkeltampon'

Lees verder

Undercoveragenten kopen drugs bij undercoveragenten: 2 doden

Lees verder

Vogelaar spot zeldzame 'half-man-half-vrouw'-vogel in Pennsylvania

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: