NieuwNieuws

Glamorama

Ivo Niehe reageert op borstenincident Britney Spears

'Stijlvorm van ironie is in de VS blijkbaar minder bekend'

Presentator Ivo Niehe heeft gereageerd op zijn omstreden verschijning in de documentaire Framing Britney Spears. Daarin is een fragment te zien waarin de Nederlandse talenknobbel een 17-jarige Spears interviewt en een vraag stelt over de grootte van haar borsten. Het fragment leidde tot grote verontwaardiging in de US of A. 

De vraag werd destijds door Ivo gesteld, omdat de roddelbladen boordevol stonden met geruchten over een borstvergroting van de jonge zangeres. "We spraken we af haar een serieuze kans te geven op een reactie op alle commotie. Wat vond ze als 17-jarige Amerikaanse van plastische chirurgie?", stelt Niehe nu in een statement aan het AD. "Britney maakte er dankbaar en uitgebreid gebruik van. Maar ja, dat kwam de documentairemakers natuurlijk niet uit, dus werd alleen die ene vraag gebruikt, nota bene met grote ironie gesteld omdat we het er juist niet over wilden hebben. Maar die stijlvorm van ironie is in de VS blijkbaar minder bekend."

Volgens de interviewer des vaderlands was de sfeer na afloop van het interview goed en was Britney's management erg tevreden over het gesprek. 

Britney heeft inmiddels ook soort van gereageerd op de documentaire. Ze plaatste een video van een optreden van zichzelf op Twitter. "Ik kan niet geloven dat dit optreden van Toxic alweer drie jaar geleden is. Ik zal altijd van het podium houden, maar ik neem nu de tijd om te leren leven als een normaal persoon. Ik hou van het genieten van de kleine dingen in het dagelijkse leven", schrijft ze erbij. "Onthoud dat het niet uitmaakt wat we denken te weten over het leven van een persoon, het is niets vergeleken met hoe die persoon achter de camera's daadwerkelijk leeft." 

#FreeBritney

Fans maken zich al jaren zorgen over de situatie waarin Britney zich bevindt. Ze verschijnt niet meer in het openbaar en staat al lange tijd onder curatele van haar vader en haar advocaat, omdat ze schijnbaar niet in staat is om zelf beslissingen te nemen. De fans stellen dat ze zo gevangen wordt gehouden door haar vader en proberen haar te steunen met de hashtag #FreeBritney. De zangeres probeerde zelf via een rechtszaak iemand anders te laten aanwijzen als haar curator, maar dat is mislukt. Spears heeft daarna aangegeven dat ze niet meer zal optreden zolang haar vader curator is. 

Superoplichter Bernie Madoff overleden

Buitenland

Bouwde meer piramides dan de Egyptenaren 

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Dochter David Hasselhoff uit de kleren voor Playboy

Lees verder

Don Diablo verdient miljoen met NFT

Lees verder

Mustwatch: de beste films en series voor dit weekend

Lees verder

Khloé Kardashian wil foto zonder filter van het internet hebben

Lees verder

Hülkenberg tekent nieuwe deal bij Aston Martin

Lees verder

VIDEO - Varaan sloopt Thaise winkel

Lees verder

Lol! Verslaggeefster aangevallen tijdens live uitzending

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Scholier (12!) verkoopt tasers aan klasgenootjes

Lees verder

Indiase vechthaan geeft eigenaar fatale castratie

Lees verder

Hoogbejaarde Fransoos racet met 191 km/u naar prikafspraak

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips: