NieuwNieuws

Glamorama

Ivo Niehe reageert op borstenincident Britney Spears

'Stijlvorm van ironie is in de VS blijkbaar minder bekend'

Presentator Ivo Niehe heeft gereageerd op zijn omstreden verschijning in de documentaire Framing Britney Spears. Daarin is een fragment te zien waarin de Nederlandse talenknobbel een 17-jarige Spears interviewt en een vraag stelt over de grootte van haar borsten. Het fragment leidde tot grote verontwaardiging in de US of A. 

De vraag werd destijds door Ivo gesteld, omdat de roddelbladen boordevol stonden met geruchten over een borstvergroting van de jonge zangeres. "We spraken we af haar een serieuze kans te geven op een reactie op alle commotie. Wat vond ze als 17-jarige Amerikaanse van plastische chirurgie?", stelt Niehe nu in een statement aan het AD. "Britney maakte er dankbaar en uitgebreid gebruik van. Maar ja, dat kwam de documentairemakers natuurlijk niet uit, dus werd alleen die ene vraag gebruikt, nota bene met grote ironie gesteld omdat we het er juist niet over wilden hebben. Maar die stijlvorm van ironie is in de VS blijkbaar minder bekend."

Volgens de interviewer des vaderlands was de sfeer na afloop van het interview goed en was Britney's management erg tevreden over het gesprek. 

Britney heeft inmiddels ook soort van gereageerd op de documentaire. Ze plaatste een video van een optreden van zichzelf op Twitter. "Ik kan niet geloven dat dit optreden van Toxic alweer drie jaar geleden is. Ik zal altijd van het podium houden, maar ik neem nu de tijd om te leren leven als een normaal persoon. Ik hou van het genieten van de kleine dingen in het dagelijkse leven", schrijft ze erbij. "Onthoud dat het niet uitmaakt wat we denken te weten over het leven van een persoon, het is niets vergeleken met hoe die persoon achter de camera's daadwerkelijk leeft." 

#FreeBritney

Fans maken zich al jaren zorgen over de situatie waarin Britney zich bevindt. Ze verschijnt niet meer in het openbaar en staat al lange tijd onder curatele van haar vader en haar advocaat, omdat ze schijnbaar niet in staat is om zelf beslissingen te nemen. De fans stellen dat ze zo gevangen wordt gehouden door haar vader en proberen haar te steunen met de hashtag #FreeBritney. De zangeres probeerde zelf via een rechtszaak iemand anders te laten aanwijzen als haar curator, maar dat is mislukt. Spears heeft daarna aangegeven dat ze niet meer zal optreden zolang haar vader curator is. 

Video: Presidentskandidaat Ecuador doodgeschoten tijdens campagne

Algemeen

'Georganiseerde misdaad zit erachter'

Lees verder

MustWatch: Only Murders in the Building seizoen 3 op Disney+

Glamorama

Er moet weer eens een moord worden opgelost

Lees verder

Italiaan omgekomen door vallende Parmezaanse kazen

Niet Doodchecken

Werd begraven onder tienduizenden kilo's kaas

Lees verder

Meer NieuwNieuws

Vrouw uit Emmen krijgt 's lands eerste kunstborstbeen

Lees verder

Bridget Maasland: 'na 23 jaar weer blij met mijn natuurlijke borsten'

Lees verder

Vrouw Edwin van der Sar deelt beelden van herstel

Lees verder

Verzorgingstehuis voor gehandicapten gaat in vlammen op: 11 mensen vermist

Lees verder

Opnieuw tientallen migranten omgekomen bij schipbreuk voor Italiaanse kust

Lees verder

Zien: Geert Wilders deelt genadeklap uit aan veroordeelde Thijs Römer

Lees verder

Niet Doodchecken

Meer nieuws

Financier van film over ontvoeringen verdacht van ontvoeren kind

Lees verder

Video: Dit Amerikaanse stadje biedt nieuwe inwoners 20.000 dollar

Lees verder

Geïrriteerde Lufthansa-piloot tekent enorme penis in de lucht

Lees verder

Naar Niet Doodchecken

Laatste nieuws

Bespaartips:

Linktips: